Qe Kushtetuta eshte ligji themeltar i nje shteti dhe qe te gjitha ligjet e tjera jane derivate te saj, kete nuk ke si e mohon.
Une citova Nenin 3 te Kushtetutes per te treguar (ne menyre te shpejte) se dinjiteti i njeriut dhe rendi kushtetues mbrohen nga shteti.
Derivatet e ketij Neni ne Kodin Penal le ti gjej prokuroria.
(Po ti hyj une kodit penal dhe te pergatis padine per Ed Ramen, ateher çfar i mbeti per te bere prokurorise?
A po, i mbetet pjesa me delikate e procesit, marrja e parave per te mbyllur çeshtjen.

)
Per incidentin Balla-Berisha (me qe ra fjala).
Berisha gjat gjith ligjerates me Ballen, nuk i kishte fjalitë " Dëftore", por " Pyetese".
p.sh.
Nuk i tha: - Motra jote do behet prostituteee.
Por i tha: - Çfar do behet jot moter, prostituteee do behet?
------------------
Kushtetuta e Shqiperise
Neni 23
1. E drejta e informimit eshte e garantuar.
2. Kushdo ka te drejte, ne perputhje me ligjin, te marre informacion...
-----------------
Pra Kryeministri po zbatonte nje te drejte kushtuese, duke kerkuar te informohet

.
(Ne Gjermani profesioni i prostitutees njihet me ligj si profesion.
Te punesuarat ne kete sektor, paguajne taksa dhe sigurime shoqerore.
Si rrjedhim kur te kene mbushur moshen e caktuar, perfitojne pension nga shteti)
Pra meqenese profesioni me i vjeter ne bote, qenka ne vendin Nr. 1 te EU nje profesion, ateher ku e sheh ti shkeljen e dinjitetit te Taulant Balles prej Kryeministrit?!
Balla tha per vajzen e Kryeministrit: - Ajo ka deshire te behet minimumi Ministre.
Kryeministri e pyeti Ballen ( me qe u hap muhabet familjaresh ne parlament) se çfar profesioni deshironte motra e tij?
Po ta kishte pyetur Ballen, ne se motra e tij deshiron te behet fjala vjen sekretare, zedhenese e ministrit, kryeprokurore, apo ku ta di une se çfare, a do te ndryshonte kjo pyetje ndonje gje ne faktin se, qe te gjitha
[IMG]http://www.doremi-kiel.de/garbage/51/517892/5198821.jpg[/IMG
Krijoni Kontakt