Close
Faqja 4 prej 21 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 207
    Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Une se pari kerkoj nga administratoret e ketij forumi qe ti terhiqet verejtje anetarit te nderuar Klod dhe te kerkoj falje publike ketu ne forum per fyerjen e figurave tona te shenjta kombetare dhe anetareve qe i ka fyer dhe mos ta perseris kete me kurre ne menyre qe te jete ne gjendje te marre pjese ne debate, sepse ne kete menyre debatet nuk zhvillohen dhe do ti largoni anetaret e tjere sepse asnje nga ne nuk deshiron te dal i share, i fyer, i ofenduar nga forumi shqiptar dhe poashtu nuk e meritojme nje gje te tille. Prandaj edhe njehere kerkoj nga administratoret qe ti terhiqet verejtja Klodit per gjuhen e perdorur.
    Kurse sa per punen e Janullatosit, une ju garantoj ju zoti Klod se i ka ditet e numeruara jo per juve por per shqiptaret e tjere orthodokse pasardhesit e te medhenjeve Fan Noli, Papa Kristo Negovani e te tjere.
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Iceberg!

Ndoshta koha do ta tregoj ty mire paditurine tende, keqdashjen edhe uroj qe te kete efekt!

Po ne 94 Berisha luajti Icbergun, madje ate me te marrin, me sparkla peshtymash te paturpshme, te palogjikta...edhe po ashtu shkoi!

Pikerisht ashtu sikunder shpifi kunder Hiresise Anastas, po ashtu e akuzoi populli jo shume vite me vone...ne te njetat linja!

une them se ishte e qarte: Zoti ia dha ate qe meritonte!

Tashti a je ti ne gjendje te shohesh se si mashtron? Perse mashtron, i lig? Perse shpif?

A nuk ke qene ti ai qe je shprehur se vetem nje here ia ke shkelur deren kishes, per "punet" e tua domosdo fuks-ionale?

Si mund te shprehesh ti paturpesisht se ne Kishe u psalka greqisht?

Po pastaj more te paditur, a nuk e dini ju se edhe ne Rome, te Dielave psalet ne Greqisht, sidomos "Kyrie Eleison", pasi eshte gjuha tredicionale e kishes se hershme...edhe ketu nuk ka asgje te beje me ncionalizma!

Une e zhvesh shpaten edhe te luftoj vetem per nje arsye: Se ti, bashke me te tjere qe kam pare, Mashtron pandershmerisht! Keshtu qe e meriton kundravenien!

Po, ne dashte Zoti, fale meje, nuk ka per te patur Burre none ta luaje ate nga ai vend!

Ju jeni ata qe e degjeneroni gjithshka per keq.....Haxhi Qamili eshte emri yt, nje Haxhi Qamil i pafe ne kete rast....ti lufton per fene e shikut degradues, i tipit Gazidede!

Prandaj, e mira eshte te heshtni!

(edhe Iceberg, funksionet e mia kane qene nga me te pastrat, gje qe e tregon edhe jeta ime sot, ndryshe, une do isha ne ?Amerike a dikund me Studime me te larta. Po ty kush te ka sjelle ne Kembrixh, ne mos fuks-ionaliteti yt kafshatelypes?)

Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Nuk eshte Iceberg Haxhi Qamil e as Gazidede por ju qenkeni nje njeri qe keni shitur ****** tuaj, nderin dhe gjithe cfare keni per nje vize.Gezohem qe ata sikur ty nuk jane shume dhe tani jane pakuar drejt asgjesimit pasi edhe viza tani nuk do te kete vlere me futjen e Shqiperise ne BE. Iceberg, at Nikolla Marku dhe te tjeret jane duke e mbrojtur dhe e kthyer ****** tende, nderin tend te shitur per nje vize te pshurrte. I kerkoj falje anetareve te tjere per gjuhen e perdorur por pasi administratoret nuk jane duke e bere punen e tyre u detyrova pasi edhe ndjej pergjegjesi sepse une kam hapur kete teme.
    Janullatosi larg nga Shqiperia.
    Dhe mos te harrosh se edhe kisha orthodokse e Camerise se shpejti do te jete ne varesi te kishes Shqiptare orthodokse dhe poashtu ne Greqi do te hapen shume shpejte kishat orthodokse ne gjuhen shqipe per shqiptaret tone atje ( qe jane mbi tre milione), dhe poashtu mos te harrosh faktin se gjuha shqipe eshte krijuese e te gjitha gjuheve te tjera e edhe te asaj greke.
    Une vete jam per marredhenie te mira me popullin grek qe jane pasardhesit e pellazgeve dhe gjuha e tyre eshte pasardhese e pellazgishtes qe do te thote se kane prejardhjen nga vet ne dhe gjuha e tyre rrjedh nga vet gjuha jone shqipe, e mire, e bukur, e vlere, e embel, e dlire, e lehte, e lire

Rrofte Shqiperia Etnike

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Postuar mė parė nga dodoni
    Nuk eshte Iceberg Haxhi Qamil e as Gazidede por ju qenkeni nje njeri qe keni shitur ****** tuaj, nderin dhe gjithe cfare keni per nje vize.Gezohem qe ata sikur ty nuk jane shume dhe tani jane pakuar drejt asgjesimit pasi edhe viza tani nuk do te kete vlere me futjen e Shqiperise ne BE. Iceberg, at Nikolla Marku dhe te tjeret jane duke e mbrojtur dhe e kthyer ****** tende, nderin tend te shitur per nje vize te pshurrte. I kerkoj falje anetareve te tjere per gjuhen e perdorur por pasi administratoret nuk jane duke e bere punen e tyre u detyrova pasi edhe ndjej pergjegjesi sepse une kam hapur kete teme.
    Janullatosi larg nga Shqiperia.
    Dhe mos te harrosh se edhe kisha orthodokse e Camerise se shpejti do te jete ne varesi te kishes Shqiptare orthodokse dhe poashtu ne Greqi do te hapen shume shpejte kishat orthodokse ne gjuhen shqipe per shqiptaret tone atje ( qe jane mbi tre milione), dhe poashtu mos te harrosh faktin se gjuha shqipe eshte krijuese e te gjitha gjuheve te tjera e edhe te asaj greke.
    Une vete jam per marredhenie te mira me popullin grek qe jane pasardhesit e pellazgeve dhe gjuha e tyre eshte pasardhese e pellazgishtes qe do te thote se kane prejardhjen nga vet ne dhe gjuha e tyre rrjedh nga vet gjuha jone shqipe, e mire, e bukur, e vlere, e embel, e dlire, e lehte, e lire

ore dodon!

mire kundershtar, kjo eshte normale derisa te jesh brenda parimeve, por te pakten mos u bej karagjoz, se je duke mu adresuar percart!

Une Greqine e kam pare vetem 12-dite ne jeten time

ndersa ketu ku jam, kam ardhe vete, me shpenzimet e mia...po deshe te shes edhe ty ndonje vize, meqe interesi per ty qeka ke viza!

Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Mos me quaj kundershtar sepse une nuk jam kundershtar i juaji une jam vellau i juaj nga i njejti gjak, gjuhe dhe cdo gje, une nuk dua tju lejoj jo juve por aske mbi kete bote qe te fyej figurat tona te shenjta kombetare dhe vellezerit e motrat tua tjere ketu ne forum nga gjaku, gjuha dhe cdo gje. Per Janullatosin ju duhet te shihni gjerat pak me mire pasi thoni qe edhe keni qene seminarist i tij, neve e dijme shume mire historine tone se cfare kane bere njerez shovinist te tipit Janullatos ne kombin tone, ne qe e dijme historine tone e dijme shume mire se sa gjak nga te paret e tu dhe te mi eshte derdhur vetem qe kreu i kishes se sotme Shqiptare orthodokse te jete shqiptare. Prandaj sic e kam shprehur edhe disa here me larte kete duhet ta bejme te gjithe ne une, ti, Iceberg, at Nikolla Marku dhe te gjithe te tjeret nje sekonde e me pare ta largojme dhe ti largojme njerez si Janullatos nga kreu dhe nga kishat Shqiptare orthodokse per interesat tona, per femijte tane qe tu sigurojme nje te ardhme me te lumtur, per hir te gjakut qe te paret tane kane derdhur per kete gje, per hir te punes e mundit te te pareve tane dhe per hir te brezave qe do te vijne.
    Kurse edhe Cameria shume shpejt do ti kthehet Shqiperise, ashtu sic edhe i eshte uzurpuar, dhe kisha atje do te jete direkt ne varesi te kishes Shqiptare orthodokse ne Tirane dhe edhe ne Greqi ku kemi mbi tre milione shqiptare tonet do te kishat do te jen shqiptare ne trojet shqiptare ne Greqi.
    Kurse ne si te vetmit pasardhes direkt te pellazgeve dhe trashegues te vetem te gjuhes origjinale pellazge nga ku edhe vet greket e kane prejardhjen dhe nga e cila gjuhe edhe vet gjuha greke e ka prejardhjen do te fillojme te kemi jo marredhenie te mira dhe fqinjesie por marredhenie ashtu sic edhe na takon te kemi vellazerie.
    Juve Klodi si cdo vellau tim tjeter te nje gjaku,gjuhe dhe te cdo gjeje te uroj shume suksese aty ku je dhe jete te gjate e te lumtur.

Rrofte Shqiperia Etnike

Zog Shqiponje Maska e Iceberg
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Larg Atdheut
    Postime
    212
    Per ju qe perkrahni qendrimin e Janullatusit ne Shqiperi!

Pse nuk e quani Hiresia e Tij Janullatus, (sic quhet per shembull At Arthur Liolin ose At Noli) por Hiresia e Tij Anastas....apo duhet qe te tingelloje pak shqip!!! ne menyre qe besimtaret e pashkolluar te genjehen me kolla[PHP]
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Iceberg : 20-12-2002 mė 09:32
    Shqiperi te qofsha fale, te kam Nene e me ke djale

Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Iceberg
    Nuk ka shqiptare qe perkrahin qendrimin e Janullatosit, keshtu qe mos ekzagjero tani. Ka pasur disa qe nga mungesa e informimit e kane thene nje dicka te tille, por ajo ju falet dhe tani nuk ka asnje nga ata qe e perkrahin qendrimin e Janullatosit dhe perkundrazi te gjithe shqiptaret jane kunder tija dhe njerzve si ay dhe Janullatosi dhe priferinjte tjere si ay i kane ditet e numeruara dhe do te largohen shume shpejt. Per kete e ke edhe garancen time.

Rrofte Shqiperia Etnike

Dodoni, kur thashe qe besimtaret ortodokse nuk e kane kerkuar largimin e Janullatosit, nuk iu reforova vitit 2002, por nje periudhe kohore mbi 12 vjet.

Problemi me shqiptaret eshte se i ngaterrojne punet e fese me ato shteterore.

Per ty Berisha beri gabim se solli Janullatos ne Shqiperi, megjithese besimtaret ortodokse nuk e kundershtuan kete fakt ne ate kohe.

Per besimtaret ortodokse e katolike, Berisha beri gabim qe e futi Shqiperine ne konferencen islamike, ne nje kohe qe besimtaret myslimane nuk e kundershtuan ate fakt.

Berisha persa kohe ishte ne fuqi, la besimin e lire per besimtaret e te gjitha feve ne Shqiperi dhe mos harroni qe Shqiperia vinte nga 40 vite ateizem. Pra ne ate kohe nuk kishte shume rendesi se kush, qysh e tek drejtonte kishat apo xhamite, kur me e rendeishme ishte rikthimi i popullates ne dyert e tyre, pra kishave dhe xhamive, pasi shqiptaret ishin shnderruar ne nje komb te pa fe pas dekadash ateizmi te imponuar.

PS.Administratoreve leri kohe te futen ne forum te lexojne, pastaj bej vetegjygjesi.

Klod, se pari po te them te diskutosh me me qetesi dhe te mos ofendosh anetaret e tjere. Cdo njeri ka mendimin e tij dhe duhet respektuar per ate. Nuk ka nevoje per fyerje apo ofendime.

Se dyti, sido qofte qendrimi i Janullatos ne krye te KOASH, komform rregullave apo normave fetare apo jo, ai nuk duhet te qendroje atje, pasi eshte grek dhe drejton Kishen ortodokse shqiptare.

Kuptoj qe arsyeja kryesore mund te kete qene qe nuk ka patur zevendesur adapt per ate post, por dhe qe pas 12 vitesh te jete i vetmi, perseri me duket cudi.
    At Nikolla Marku, pavaresisht se cfare mund te kete, ai eshte shqiptar dhe do te ishte shume here me mire qe te kishim ate ne krye te Kishes Autoqefale, sesa nje priift grek, qofte dhe i derguar i Patriarkanes se Stambollit.

Ti mbron me zjarr Anastas Janullatos dhe nuk ngurron te hedhesh vrer mbi prifterinjte shqiptare, duke i akuzuar dhe per hajdute.

Per Janullatos ti kerkon prova e fakte per ato qe ka ose nuk ka bere, ndersa per At Nikolla Markun, i jep te drejta vetes qe te akuzosh e gjykosh dhe na del si kompetent ketu duke thene se i di te gjitha, madje dhe aktet e vjedhjeve qe ai paska bere. Dhe duhet ti dish ti me mire se ata qe e perkrahin ate prift.

Puna eshte qe nje grek ne krye te Kishes Ortodokse Shqiptare nuk ka pse te rrije.
    Janullatos mund te kete bere ato qe ka bere, mire apo keq, koha do ti vertetoje dhe do te gjykoje me drejte ne lidhje me figuren dhe vepren e tij, por ka ardhur koha qe ai te mos jete me ne krye te Autoqefalise shqiptare. Ajo kishte duhet drejtuar nga nje shqiptar, ashtu sic behet dhe me besimet e tjera ne Shqiperi.

Shendet.

Ushtari i mire
    i/e ftuar
    O Klodo, leje o vlla, pyti a jan ortodoks, nese jo, atehere nuk kane vend te flasin.
    Si tha ai, fali o zot se nuk dine se c'bejne!

Mu me verte me ka bere nje surprize te kendshme qendrimi i Albos, bravo i qofte, kisha mendim tjeter per te, po ka fitu pike me mua.

Zog Shqiponje Maska e Iceberg
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Larg Atdheut
    Postime
    212
    Postuar mė parė nga klod
    Iceberg!

Tashti a je ti ne gjendje te shohesh se si mashtron? Perse mashtron, i lig? Perse shpif?
    ore dodon!

mire kundershtar, kjo eshte normale derisa te jesh brenda parimeve, por te pakten mos u bej karagjoz, se je duke mu adresuar percart!

Une Greqine e kam pare vetem 12-dite ne jeten time

ndersa ketu ku jam, kam ardhe vete, me shpenzimet e mia...po deshe te shes edhe ty ndonje vize, meqe interesi per ty qeka ke viza!
    Po, ne dashte Zoti, fale meje, nuk ka per te patur Burre none ta luaje ate nga ai vend!

(edhe Iceberg, funksionet e mia kane qene nga me te pastrat, gje qe e tregon edhe jeta ime sot, ndryshe, une do isha ne ?Amerike a dikund me Studime me te larta. Po ty kush te ka sjelle ne Kembrixh, ne mos fuks-ionaliteti yt kafshatelypes?)
    [B]

Kisha vendosur te mos pergjigjen po kur pashe kete pergjigje ndryshova mendje;
    Klod: Une ne Kembrixh jam fale aftesive te mia personale dhe per kete ndihem mjaft mire dhe mjaft krenar pasi nuk jam sponsorizuar as nga parate e qelbura te Sorosit as te shoqatave arumune ( me partite se kam patur mire asnjehere) , por vetem nga djersa dhe puna ime. Pergjigjia jote aspak argumentuese e mbushur me vrer, komplex inferioriteti, frike, kercenime s'ka nevoje per shume komente.
    Por ti si njeri "besimtar", "Seminarist" i pare nen kujdesin e fortlumturise se tij, nga i merr vizat e qelbura greke qe don t'ja sheses dodonit apo ti jep Hiresia per kontribut ne kthinat e kishes!!? Kjo eshte pastertia funksioneve tua "te pastra"!
    Keshtu pra i ka rekrutuar njerezit Anastasi (ai i pavaruari nga shteti dhe ambasada greke qe ka ardhur per te "rimekembur" Kishen tone!!!
    Mos ki frike se une nuk kam mundesi ta perze Janullatusin se po te ishte ne doren time ai nuk i bente 24 ore ne token Iliro-Dardane.
    Edhe une po te kisha shitur viza greke ashtu sic shet ti s'do emigroja ashtu sic ka amigruar gjysma e inteligjences shqiptare, por do qendroja ne Tirane!
    Une kundershtoj qenien a Janullatusit ne Krye te Kishes Shqiptare jo se kam gje mirefilli kunder kombesise se tij greke por ai eshte prapavija e politikes shoviniste greke ndaj atdheut tim, ai eshte avancuesi dhe realizuesi ne terren i ideve te famekeqit ish-prift te Konices, Sebastianos, hartuesi i hartave vorio-epiriote!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Iceberg : 20-12-2002 mė 15:57
    Shqiperi te qofsha fale, te kam Nene e me ke djale

Faqja 4 prej 21 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Largimi me dhunė i shqiptarėve nga RTP-ja
    Nga RTP nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 26-11-2008, 06:39
  2. Sa i mprehtė ėshtė 'largimi i trurit'?
    Nga Davius nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-02-2007, 07:57
  3. Mendime pėr botėn ku jetojmė (Ardhja dhe largimi i njeriut)
    Nga _JuSt_Me_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-01-2007, 17:57
  4. Arbnori, ambasador i ri nė Vatikan
    Nga Tastiera nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 29-10-2005, 12:03
  5. Flet aktori i njohur i humorit, Fadil Hasa: Largimi nga estrada dhe planet
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 09:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •