Postuar mė parė nga klod
Tashti sa per sqarim:
Une e pashe shkrimin e ASD dje, por isha i lodhe ti pergjigjesha gabimeve te tij te shumta, por do kap nje pike me Selxhukun DUDUN.
Nqs komuniteti musliman do kish bere ate qe ti thua, une do mbaja te njetin qendrim, dmth nqs do kish fakte se ka arabizim brenda atij komuniteti, une do perpiqesha te ndergjegjesoja muslimanet shqiptare per anet negative te situates. Por kurresesi, pa qene vete musliman, nuk do te nderhyja ne punet e brendeshme te Zhamise, dmth te shkoja ne Xhami brenda e te ulerija kundra arabeve, kur vete muslimanet ndoshta do te ishin mbledhur ne adhurim, pasi nuk jam
kafshe qe ta beje nje gje te tille, sikur bete ju ne Kishe.
Edhe nqs komuniteti musliman do kerkonte ta mbante per arsye te rezulateve pozitive te mirefillta te punes se "arabit", une do respektoja vendimin e tyre, me shpresen e besimin se shqiptaret e kane situaten ne dore, pasi e di fare mire se njerezit jane njerez, e te jesh arab, nuk do te thote se je patjeter terrorist e ku ta di une.
Noli per ty ka thene dicka: Nqs do ti vesh botes zjarr,.........(gjeje vete pjesen qe vijon) [/B]
Krijoni Kontakt