Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6

Question Aknet, rekomandime

Im vella, 22 vjec, ka pasur rreth 6 muajt e fundit probleme serioze me aknet. Sidomos muaji i fundit eshte shoqeruar me rritje gati te pazakonte te numrit te pucrrave ne fytyre. Ka provuar disa lloj kremerash dhe preparatesh si Neutrogena, Proactiv etj. Permisimi ka qene i vogel dhe i perkohshem. A ka ndonje preparat me te mire, ndonje lloj kure, ose regjimi ushqimor qe duhet ndjekur?!. Cfare mund te me rekomandoni pasi ky problem shendetesor po kthehet ne nje ceshtje te bezdishme dhe shqetesuese per te dhe mua bashke?! Faleminderit.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anėtarėsuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    http://en.wikipedia.org/wiki/Accutane vetem per raste serioze. Bej pak research dhe vendos nqs eshte mjekimi i duhur per vellane.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    brooklyn2007 po habitem qe PROACTIV (nuk e di ne e ka perdorur sipas manualit) nuk ka dhene rezultat sepse une ne raste te tilla gjithnje kam rekomanduar kete preparat.
    Megjithate vellai juaj duhet te provoje nje keto ushqime:
    1- Fruta dhe vecanerisht dredheza, medra ose boronica
    ( keto te konsumohen me shumice )
    2- Kos dhe mundesisht kos te hequr lengu
    3- Mjalti esell ne mengjes
    Ti provoje keto ushqime njehere pastaj shohim per te tjerat.
    Kam nje pyetje per ju shok:
    Gjate adoleshences, vellai juaj kishte akne shume , pak, apo fare?
    Demtimin e lekure e ka te tipit : pupla, nodule (nyjeza), fshikeza,flluska, apo pustula (puērra)?
    Nese mund tu ndihmoj me tej do te konsultohemi ne mesazhe private.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Im vella, 22 vjec, ka pasur rreth 6 muajt e fundit probleme serioze me aknet. Sidomos muaji i fundit eshte shoqeruar me rritje gati te pazakonte te numrit te pucrrave ne fytyre. Ka provuar disa lloj kremerash dhe preparatesh si Neutrogena, Proactiv etj. Permisimi ka qene i vogel dhe i perkohshem. A ka ndonje preparat me te mire, ndonje lloj kure, ose regjimi ushqimor qe duhet ndjekur?!. Cfare mund te me rekomandoni pasi ky problem shendetesor po kthehet ne nje ceshtje te bezdishme dhe shqetesuese per te dhe mua bashke?! Faleminderit.
    thuaji te shkoj te dermatologu . te japin receten se cfare kremi duhet te perdoresh . Nese eshte ne ate grade aq keq thuaji te shkoj atje. Ai te jep tamam kremin per llojin e lekures qe ke , pa bere prova lart e poshte .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Lexo kete teme: http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=80701

Ose stampoje dhe jepja vellait per lexim.

Kur ta kesh lexuar do ta kuptosh vete se cfar ka vellai jot.
    larguar forever

I falenderoj te tere per keshillat e dhena deri me tani.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •