Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 40
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga chino
    Postuar mė parė nga chino
    Te njejtin mendim e pata edhe une.
    Ma mer mendja qe si une ashtu edhe tere Kosova duhet te jete cuditur me kete manifestim te papritur te religjiozitetit te saj. Nuk m“kujtohet te kem degjuar ndonjehere nga Violeta kenge me ndonje signal religjioz sado te vogel. I kisha bere edhe une disa spekulime ne lidhje me arsyet dhe prapavine e kesaj kenge, por nuk po kam deshire ta vej veten ne nje nivel me kleriket kosovare muslimane, te cilet para pak kohe derklaronin se ata shqiptare muslimane qe po rikthehen ne Krishterim, e bejne kete gje per profit material. Keshtu qe i mbetet Violetes te na ndricoj arsyet e saja.
    Citim Postuar mė parė nga chino
    Ne Kuran 9: 123 thuhet: "O ju qe besoni, i luftoni ata jobesimtare fqinje te juaj, dhe i leni te gjejne ashpersi ne ju; dhe dijeni se Allahu eshte me besimtaret."

Pastaj ne 66: 9: " O Profet! Lufto kunder jobesimtareve dhe hipokriteve; ji i ashper ndaj tyre. Vendqendrimi i tyre eshte Ferri, nje destinacion i tmerrshem ky."

Hm, kafiret ne sherbim te Allahut..
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    dhe pikerisht kjo qenka arsyeja qe ti po e sulmon Violeta kukaj??
    perse nuk thua qe urrej islamin,por vjen e i kapesh violetes!??
    Postimi im i dyte eshte i shkruar ne temen "Kontradiktat ne Kuran" dhe paraqet mendimin tim se ka kontradikta ne kete liber. Mirepo ne cilin vend e paskam sulmuar Violeta K., kete s“e kuptoj.

Nuk mund te them se e urrej Islamin, sepse eshte nje religjion qe ne jeten time s“luan rol me te madh se te gjitha sistemet tjera te botes, cfare do cofshin ato: politike apo religjioze. I gjej ne te ato pak te mirat qe mund t“i mirren ketij religjioni, mirepo tjerat i shperfilli 24 ore ne dite. S“kam arsye per ta urrejtur.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 19-09-2008 mė 06:42

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Para ca kohesh ,ndegjova nje deklaratė nga Violetė Kukaj,qe thotė : jam nje besimtare e devotshme,Fali Namaz dhe Agjeroj qe 20 vjetė,edhe kete Ramazan jam Duke agjeruar.

Besoj qe nuk nevoitet Koment ,rreth sinqeritetit te saj dhe posaqerisht ne Ilahin e saj..
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Para ca kohesh ,ndegjova nje deklaratė nga Violetė Kukaj,qe thotė : jam nje besimtare e devotshme,Fali Namaz dhe Agjeroj qe 20 vjetė,edhe kete Ramazan jam Duke agjeruar.

Besoj qe
    nuk nevoitet Koment ,rreth sinqeritetit te saj dhe posaqerisht ne Ilahin e saj..
    Violeta eshte person publik, prej ketij pozicioni qe ka ajo, ajo profiton, dhe per kete arsye sjelljet e saja mund te jene teme e komenteve apo kontroverzave. Kete bejme dita dites mbi cdo person tjeter publik, s“ka nevoje te trajtohet Violeta ndryshe.

Mirepo prap se prap, edhe une jam i mendimit qe duhet t“i permbahemi spekulimeve. Kjo thjesht per faktin se Violeta ne intervisten tjeter te saj, do te mund te na sqaroj motivet e saja per kete veper artistike. Sepse ndryshe, sic thash me lart, do te beheshim si imamet kosovare, te cilet rikthmin e disa kosovareve ne Krishterim, e komentonin si sjellje me qellim profiti material. E neve si njerez te thjeshte, pra jo te pajisur me fuqi mbinatyrore nga Allahu per te lexuar mendimet dhe motivet e njerezve, ne thjesht s“kemi aftesi adekuate per te bere nje gje te tille.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Ajo e ka bere ketė kėngėn pėr ata qe ju duket mire.
    A i dhe vulź ti aaa

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Te njejtin mendim e pata edhe une.
    Ma mer mendja qe si une ashtu edhe tere Kosova duhet te jete cuditur me kete manifestim te papritur te religjiozitetit te saj. Nuk m“kujtohet te kem degjuar ndonjehere nga Violeta kenge me ndonje signal religjioz sado te vogel. I kisha bere edhe une disa spekulime ne lidhje me arsyet dhe prapavine e kesaj kenge, por nuk po kam deshire ta vej veten ne nje nivel me kleriket kosovare muslimane, te cilet para pak kohe derklaronin se ata shqiptare muslimane qe po rikthehen ne Krishterim, e bejne kete gje per profit material. Keshtu qe i mbetet Violetes te na ndricoj arsyet e saja.
    Eh andej nga Ilirida ka adhurus shume , kete e ka bere per perfitim mete madhe ! po me ēudite perse ate veshje te gjelbere te arabve , ato vajzat me shami tipik sine arabi e ka bere kete spote !

ka kenduar muzike popullore pore edhe te lete ka qene njera ndere kengtaret pa vrejtje , po qe bije ne kete nivel nuk kisha besu pore njerzit po i ndryshonte paraja dhe vetem paraja

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    Shyqyr Qe I Kemi Kto Njerze Qe Kendojne Ilahi

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Ti lej punėt e kengtareve se i ndreqin vet ato, po ik nga kėtu, shko shih atė temėn ku ai prifti ishte nxen me gruan e dikujt tjetėr ne shtrat
    hahahha edhe kjo paska ndodh....

Mendimi im asht kyjithska me karar Gjithshka....si feja si mesimi si shkenca , qka kalon ne extrem aty humb qdo vlerź.
    sa i perket Violetes vertet bukur e ka kendu me shum profesionalizem.asht vertet kengtare e nivelit.

sa i perket qe shqiptaret po i refehen fes islame shum e me shum, une e kam kuptu qe jan duke ikur nga harami droga dhe pislleqet qe erdhen pas lufte.

Nuk jam kunder feje me mir te falen se te mbushet parku me shprica droge si ne perendim.

Zoti nai rujt mendet e kokes....jan tue na shty me jetu 200/h e kerret ne 50/h
    e pash nji dokumentar ku suhtarve ne luft ju epin hapa me punu 72 orź pa nda ... aha aha e pash nji deshmitar tuj fol mamamia qe pasa el Mondo....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 20-09-2008 mė 08:48

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina Lexo Postimin
    ..
    Zoti nai rujt mendet e kokes....jan tue na shty me jetu 200/h e kerret ne 50/h
    e pash nji dokumentar ku suhtarve ne luft ju epin hapa me punu 72 orź pa nda ... aha aha e pash nji deshmitar tuj fol mamamia qe pasa el Mondo....
    Me duken interesante keto fjali, por fatkeqesisht nuk i kuptoj. Kush po na shtyen me jetu 200 km/h? As kete shembullin me luften s“e kuptoj. Sqarohu se eshte Ramazan dhe ben miresi :-)

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Po chino e verejta qe paska disa gabime shtypi....

Politika na shtun te punojmź dhe jetojme 200/h
    pse
    nese sje me kohen sje si tjeret
    nese se ndjek moden sje si tjeret
    nese nuk bon si tjeret je tjeter apo je arab !!!
    --------------------
    dokumentari qe kam pa ishte katastrof ku disa ushtar deshmuan qe kan punu ne avg. dhe irak ju kan dhen hapa me ndejt zgjut 72 orź....pa gjum....pa pa pa...
    a asht e mundur ???
    iu qysh nuk kan shku do shqiptar bre
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e smart_01
    Anėtarėsuar
    30-08-2008
    Postime
    28

Smile

smunet me gjyku asnjeni prej juve se a e ka mire Violeta ose jo ne lidhje me ilahine qe e ka kendu edhe per besimin e saj,ajo e din me se miri edhe Zoti normal.
    Mendimi jem,per textin kisha thane se e ka mire,e kendume mire,clipi e,ama pak me veshjen ka gabu,po menoj prap se prap ilahi eshte e duhet pak........
    qajo!
    Po me mire,kush e nje Violeten ta ftojme ktu ne forum e le te jep naj koment edhe ajo,edhe kishim ndrpre me thashethem e me shpifje
    A???

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •