Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Pse e ke bere njet me e thirrė ne Dasem ti ,dhe te ja paguash nje shume te konsiderueshme te Hollash a? dhe ta besh te pasur Violet Kukajn..

Perkundrazi ,nese kendon Ilahi do kufizohesh ne Estraden Muzikore dhe nuk eshte Strategji biznesi kjo...

Nese kendon Tallava ,ateher mund te falesh per Strategji Biznesi dhe aty vie era kesh,dhe jo duke kenduar Ilahi...keshtu qe zhdukni nga mendja keto opnione te gabuara...
    Jo une per dasem time e thirri Meden

Po, seriozisht me befasoi ky identitet i ri muzikor i saj.(Nuk e di nese ilahit hyjne ne fushen e muzikes.) Nejse zgjedhje e saj dhe per vete e ka cdo zgjedhje te dyshimte qe ben

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    a ka shqiptar, qe mund ta dine a po te perkthejne se cfar ka dasht me thon ky njeri!!!??
    Mister...ma merr mendja se dhe profesoret me te mire te lingusitikes te mblidhen per ta zgjidhur enigmen,dhe perseri vetem fjalen koke do arrijne te kuptojne lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Citmi fisniku student: Perderisa nuk ia shofim Zemren (Sinqeritetin),ateher mund te ja shofim Video-Clipin"

Citmi Dtini i Zi :Mė mirė le te fitojnė pare duke kėndu ilahi se duke na kėndu kang tė vjedhme nga sėrbishtja

Sa te bukra keto dy urtesi , hallall ju qoft.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gimi3 : 14-11-2008 mė 10:10

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    shume pa lidhje mu ka dukur Vjoleta me kete spote ! s'di si ka ra ne kete nivel kaq te ulte , kenget e saja kane qene qdo here hit po tani te gjitha i fundosi.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    I lumte violeta kukaj per ato ilahi qe kendon,Violeta nuk eshte e vetmja ajo qe perqafon dhe punon per fene islame,
    eshte i aktori i i madhe Reshat Arbana i cili eshte vene ne sherbim te fese islame mendjen e tia te ndritur!

[
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 17-09-2008 mė 18:38

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Flora82 Lexo Postimin
    shume pa lidhje mu ka dukur Vjoleta me kete spote ! s'di si ka ra ne kete nivel kaq te ulte , kenget e saja kane qene qdo here hit po tani te gjitha i fundosi.
    Te njejtin mendim e pata edhe une.
    Ma mer mendja qe si une ashtu edhe tere Kosova duhet te jete cuditur me kete manifestim te papritur te religjiozitetit te saj. Nuk m“kujtohet te kem degjuar ndonjehere nga Violeta kenge me ndonje signal religjioz sado te vogel. I kisha bere edhe une disa spekulime ne lidhje me arsyet dhe prapavine e kesaj kenge, por nuk po kam deshire ta vej veten ne nje nivel me kleriket kosovare muslimane, te cilet para pak kohe derklaronin se ata shqiptare muslimane qe po rikthehen ne Krishterim, e bejne kete gje per profit material. Keshtu qe i mbetet Violetes te na ndricoj arsyet e saja.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Te njejtin mendim e pata edhe une.
    Ma mer mendja qe si une ashtu edhe tere Kosova duhet te jete cuditur me kete manifestim te papritur te religjiozitetit te saj. Nuk m“kujtohet te kem degjuar ndonjehere nga Violeta kenge me ndonje signal religjioz sado te vogel. I kisha bere edhe une disa spekulime ne lidhje me arsyet dhe prapavine e kesaj kenge, por nuk po kam deshire ta vej veten ne nje nivel me kleriket kosovare muslimane, te cilet para pak kohe derklaronin se ata shqiptare muslimane qe po rikthehen ne Krishterim, e bejne kete gje per profit material. Keshtu qe i mbetet Violetes te na ndricoj arsyet e saja.

Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Ne Kuran 9: 123 thuhet: "O ju qe besoni, i luftoni ata jobesimtare fqinje te juaj, dhe i leni te gjejne ashpersi ne ju; dhe dijeni se Allahu eshte me besimtaret."

Pastaj ne 66: 9: " O Profet! Lufto kunder jobesimtareve dhe hipokriteve; ji i ashper ndaj tyre. Vendqendrimi i tyre eshte Ferri, nje destinacion i tmerrshem ky."

Hm, kafiret ne sherbim te Allahut..
    dhe pikerisht kjo qenka arsyeja qe ti po e sulmon Violeta kukaj??
    perse nuk thua qe urrej islamin,por vjen e i kapesh violetes!??

Ilahi e bukur nuk ban ti hyjme ne hak.
    Po sikur eshte e ndaluar kendimi nen percjellje te instrumenteve ne islam? E ne ket ilahi pos defav po ndegjohet edhe muzike tjeter.
    A eshte fyerje per muslimanet kjo ilahi me muzika?

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Rina3 Lexo Postimin
    Ilahi e bukur nuk ban ti hyjme ne hak.
    Po sikur eshte e ndaluar kendimi nen percjellje te instrumenteve ne islam? E ne ket ilahi pos defav po ndegjohet edhe muzike tjeter.
    A eshte fyerje per muslimanet kjo ilahi me muzika?
    Do kishte qene me mire pa muzik fakt . Ka dhe shume te tille qe i bejne . Qfare te beshe hajr inshAll-llah .
    KOSOVA E MADHE

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga Flora82 Lexo Postimin
    Ajo e ka bere ketė kėngėn pėr ata qe ju duket mire.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •