Kush na ngelet vec ketyre.O po kemi dhe yahoo.//..
Kush na ngelet vec ketyre.O po kemi dhe yahoo.//..
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ne themi pa lek shume dregue.Po eshte per cel ke dhe gjera te tjera.Ka plot menyra kontakti.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Epo, sa është pa pare e hapa edhe nje hahahahhahaa
S'ka shanse te ndodh kjo vetëm nëse bien dakord te gjitha msn, yahhoo, aim, gmail, icq atehere mund te ndodh një gjë e tille.
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
edhe telefoni do behet me lek .....
une se di ne eshte e vertete po kam 3 dite qe smundem me hap me adresa ...Thua kontrollohet ip se kam nje qender interneti dhe hapen mbi 10 adresa ne dit... pasi i plotesoj dhe bej accept me dalin ca shkrime me te kuqe (problem lexon) nejse klm ...
Ndryshuar për herë të fundit nga BHGod : 27-10-2008 më 13:39 Arsyeja: Bashkimi i postimeve.
Pse atje ku rri ti ka qene qyl deri tani.?
Edhe s eshte fare ajo qe thua ti me ip e net caffe e terrci verrci, hotmail ne pergjithsi ka pas ca probleme me ekto ip shqiptare nuk e di mire si problem op per nje kohe te gjate ne disa vende te botes s hapje dot email ne Hotmail.
Egzizston nje Software i quajtur Nimbuzz i cili ofron sherbimin IM por dhe voice Call.Kjo eshte pjesa me e thjeshte.Ky software ofrohet dhe per celulare nga ku ti mund te besh call nga celulari ne PC npmt ketij softwari.Eshte komplet free dha funksionoin sh mire ne Celulare me Wireless.
Krijoni Kontakt