Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 75
    ***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga klejda vogel Lexo Postimin
    shyqyr qe ke nje qe te ka marr.dhe ta tradhtosh ta humesh fare te mungon tyve

un se tradhtoj,as me ka shku nai her ne mendje,skam arsyje perderisa jam me ate qe dua,te mendoj nje tjeter mos o Zot..
    te mendoj partneri nje tjeter kur eshte me mua?me e marr vesh ja ***** mu *** o po *** te thy ne mes
    te shkoj me ate cne qe lodhet duke e menduar kur mun ta ket perpara syve,pff..
    ua pse mi gjej sa te dush une...hahaha pak shaka....

tamom e ke shkrujt!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2008
    Postime
    68
    Me genjente njehere nje vajze...me thonte qe kur flinte me te dashurin imagjinonte sikur isha une.Dhe njehere duke fjetur kishte thirrur ne gjume emrin tim.
    Dhe une i besoja...isha teper naiv te kuptoja kurthin qe kishte ngritur.Me perdori per tu ndare nga i dashuri...dhe pas pak kohe me tregoi deren dhe mua.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Il Cavalliere Lexo Postimin
    Me genjente njehere nje vajze...me thonte qe kur flinte me te dashurin imagjinonte sikur isha une.Dhe njehere duke fjetur kishte thirrur ne gjume emrin tim.
    Dhe une i besoja...isha teper naiv te kuptoja kurthin qe kishte ngritur.Me perdori per tu ndare nga i dashuri...dhe pas pak kohe me tregoi deren dhe mua.
    a cva paska bo mir te dyve

duduma

yttttttttt
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Citim Postuar mė parė nga Sa Kot Lexo Postimin
    S'eshte faji im nqs ti s'ke te njejtat standarte me mua.
    Po ketu nuk flitet me akte, por me medje. Pse asnjehere ske pas rast ti te mendosh per nje tjeter. Po spaske imagjinate fare ti! Mendje i thone. Per sa kohe qe ato mbeten thjesht ne mendje eshte pa zarar them une.

Sa per standarte sma merr njeri. 90;60;90 accepted only. Apo se kishe fjalen per keto.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Mua sa her shoh goca te tjera te bukura qoft rruges ose ne kafene e qe nuk jam me te une me shum inspirohem te jem me te dhe e thirr menjeher dhe takohem me te dhe i qetsoj epshet ndersa kur jem me te nuk mendoj per askend ne kete bot.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar mė parė nga showgirl Lexo Postimin
    Pershendetje,

Pyetja ime eshte nese e tradhtoni partnerin mentalisht, dmth nese kur gjendeni ne momentet intime me te ju ka ndodhur te imagjinoni nje tjeter (qe e keni pare dhe njohur).
    Dhe, Sikur partneri juaj tju tregonte hapur qe i ka ndodhur nje gje e tille duke qene me ju si do te reagonit?

po strradhetove icik sot te marrin tjeret per budalla !

Un do e trradhetoja, biles do ja thoja dhe hapur kshu kshu,
    se funja fare skemi lidhur zorren me njeri tjetrrin.

shnet.
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar mė parė nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Po ketu nuk flitet me akte, por me medje. Pse asnjehere ske pas rast ti te mendosh per nje tjeter. Po spaske imagjinate fare ti! Mendje i thone. Per sa kohe qe ato mbeten thjesht ne mendje eshte pa zarar them une.

Sa per standarte sma merr njeri. 90;60;90 accepted only. Apo se kishe fjalen per keto.
    Mendimi eshte akt per mua. Dhe akti i te menduarit per dike tjeter duke perdorur trupin tim konsiderohet nga une si nje tregues i forte i karakterit te personit me te cilin kam te bej. Nqs ai paska kaq shume fantazi saqe te me zevendesoje mua me nje tjeter ne nje forme aq te ceket, kushedi se sa e sa fantazira te tjera mund te kete ne koke qe po t'u jepet rasti...kushedi se c'tjeter eshte ne gjendje te beje.

Sa per 90-60-90, sigurisht qe s'e kisha fjalen per ato. Nuk merrem me gjera siperfaqesore. Mbase eshte ndonje karakteristike e te fantaksurve me imagjinate te gjere qe merren me te tilla pune.
    As qe du me dit!

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar mė parė nga BaBa Lexo Postimin
    po strradhetove icik sot te marrin tjeret per budalla !

Un do e trradhetoja, biles do ja thoja dhe hapur kshu kshu,
    se funja fare skemi lidhur zorren me njeri tjetrrin.

shnet.
    Disa te marrin per budalla sepse nuk tradheton, disa te tjere te marrin per budalla se nuk di te vleresosh ate qe ke.

Varet se opinioni i kujt te intereson ty dhe cili i pershtatet nivelit tend.
    As qe du me dit!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Disa te marrin per budalla sepse nuk tradheton, disa te tjere te marrin per budalla se nuk di te vleresosh ate qe ke.
    Sa e goditur kjo fjali.. Fiks kshu eshte.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Citim Postuar mė parė nga Sa Kot Lexo Postimin
    Mendimi eshte akt per mua. Dhe akti i te menduarit per dike tjeter duke perdorur trupin tim konsiderohet nga une si nje tregues i forte i karakterit te personit me te cilin kam te bej. Nqs ai paska kaq shume fantazi saqe te me zevendesoje mua me nje tjeter ne nje forme aq te ceket, kushedi se sa e sa fantazira te tjera mund te kete ne koke qe po t'u jepet rasti...kushedi se c'tjeter eshte ne gjendje te beje.

Sa per 90-60-90, sigurisht qe s'e kisha fjalen per ato. Nuk merrem me gjera siperfaqesore. Mbase eshte ndonje karakteristike e te fantaksurve me imagjinate te gjere qe merren me te tilla pune.
    Sa seriozisht e merrke ti sa kot. Here is to not caring. Mos u boj kaq e keqe me partnerin, lene te fantazoj pak se do kesh perfitime dhe ti

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Relaksimi, masazhet sensuale pėr tė pėrkėdhelur partnerin
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-04-2009, 01:42
  2. Si ta besh te Lumtur Partnerin( Femren, Mashkullin)
    Nga Roi nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 00:49
  3. Thuaji JO Shën Valentinit
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 16-02-2007, 01:18
  4. Ku jeni takuar me partnerin tuaj tė jetės?
    Nga Adriano-10 nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 07:06
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •