Me genjente njehere nje vajze...me thonte qe kur flinte me te dashurin imagjinonte sikur isha une.Dhe njehere duke fjetur kishte thirrur ne gjume emrin tim.
Dhe une i besoja...isha teper naiv te kuptoja kurthin qe kishte ngritur.Me perdori per tu ndare nga i dashuri...dhe pas pak kohe me tregoi deren dhe mua.
Po ketu nuk flitet me akte, por me medje. Pse asnjehere ske pas rast ti te mendosh per nje tjeter. Po spaske imagjinate fare ti! Mendje i thone. Per sa kohe qe ato mbeten thjesht ne mendje eshte pa zarar them une.
Sa per standarte sma merr njeri. 90;60;90 accepted only. Apo se kishe fjalen per keto.
Mua sa her shoh goca te tjera te bukura qoft rruges ose ne kafene e qe nuk jam me te une me shum inspirohem te jem me te dhe e thirr menjeher dhe takohem me te dhe i qetsoj epshet ndersa kur jem me te nuk mendoj per askend ne kete bot.
Mendimi eshte akt per mua. Dhe akti i te menduarit per dike tjeter duke perdorur trupin tim konsiderohet nga une si nje tregues i forte i karakterit te personit me te cilin kam te bej. Nqs ai paska kaq shume fantazi saqe te me zevendesoje mua me nje tjeter ne nje forme aq te ceket, kushedi se sa e sa fantazira te tjera mund te kete ne koke qe po t'u jepet rasti...kushedi se c'tjeter eshte ne gjendje te beje.
Sa per 90-60-90, sigurisht qe s'e kisha fjalen per ato. Nuk merrem me gjera siperfaqesore. Mbase eshte ndonje karakteristike e te fantaksurve me imagjinate te gjere qe merren me te tilla pune.![]()
As qe du me dit!
Sa e goditur kjo fjali.. Fiks kshu eshte.Disa te marrin per budalla sepse nuk tradheton, disa te tjere te marrin per budalla se nuk di te vleresosh ate qe ke.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt