miredita,
do te desha te dija nese ekzistojne ne Tirane supermarkete ose dyqane ku mund te blejme nepermjet internetit?
faleminderit per pergjigjet tuaja
miredita,
do te desha te dija nese ekzistojne ne Tirane supermarkete ose dyqane ku mund te blejme nepermjet internetit?
faleminderit per pergjigjet tuaja
Love And You'll Be Loved
Jo nuk ka, nuk ka sistem te sakte adresash. E blen ti e pale kujt i shkojnė.
Life's too short to remove USB safely.
faleminderit per pergjigjen qe duhet te them qe nuk me kenaq, per arsyen qe desha te blija nja 10 pako uje psh dhe t'ja ēonin prindit ne katin e peste.
Love And You'll Be Loved
kur perton ti tju cosh prinderve uje ne kat te peste do ti cojne te tjeret o shoku?
PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM
Dergo leket ti ,pa me 200 leksh i ngjisin ne kate te pest jo uje po dhe beton,,(ka plote femij pallati)
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
bera nje pyetje dhe prita pergjigje, por si gjithmone shqiptari nuk rri dot pa te gjykuar. Njerez une banoj ne France dhe ketej eshte normale te blesh ne internet nga ku dhe pyetja ime. Behuni me pak shakatare dhe pergjigjuni pyetjeve nese keni kellqe thone andej nga Korēa.
Love And You'll Be Loved
Edhe sikur te kishte s'ja vlen.Posta te dergosh ushqimin nga Shqiperia ne France dhe Amerike eshte e larte.Gjysem kile pako shkon te 35 dollare.
Nė Shqipėri nuk ka shėrbime tė tilla, por mė duhet tė kundėrshtoj anėtarėt e mėsipėrm.
Shqipėria tashmė ėshtė nė listėn e shteteve ku mund tė blesh nė internet dhe uroj qė tė hapen shėrbime tė tilla edhe kėtu.
Personalisht porosita njė aparat digital nė USA, kompania ku edhe e porosita mė garantoi se pėr 14 ditė aparati do tė ishte tek dera e shtėpisė. Aparati erdhi nė ditėn e 14-tė sipas fjalės sė dhėnė.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Me sa di un nje shoqja ime ketu ne US pagoj paret per nenen e vet ne shqiperi dhe ata i cuan lule prandaj mos thoni ska sherbime te tilla
LA LAKERS4EVER
Krijoni Kontakt