Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 57
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    157
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Ti jaran, kunder shtetit tend, fol e shpif sa te duash por leri kosovaret rehat se dahesh keq. Te shpifesh tani siper atyre qe ke shpifur kunder shtetit shqiptar, edhe per kosovaret, nuk ma merr mendja se do te kalosh aq lehte.

Gjithkund ne bote per tradheti dhe verpimtari te tille te hapur antikombtare e kundershteterore fiton plumb ne balle, ose te pakten burg te rende fizik, - kurse ju edhe prisni t'ju dekorojne...
    cfare flet mer zylo?! kujdes kercenimet se nuk mund te shkoj as ne banjo nga frika. se pari nuk tu drejtova ty me ate pyetje (sepse nuk ke aq kapacitet ti ta kuptosh dhe ti pergjigjesh) dhe se dyti, armet ne kosove nuk erdhen vetem nga shqiperia.. pra u trafikuan nga vende te tjera nepermjet blersve kosovare.. pra duke blere arme. sipas teje dhe atij qe e quajti me lart trebicken trafikant, mos valle edhe keta kosovaret qe blene arme dhe bene trafik armesh ne ato vite, jane ne listen e zeze tuajen?! juve mos ju preki njeri bishen qe keni per idhull se behet nami.. keshtu keni bere edhe per enverin.. jeni me komuniste se komunistet juve 'demokratet e kulluar'.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nėpėr Botė
    Postime
    528
    Kosta Trepiēka si e quajti njeni ,pėr tė qenur njeri i mirė me veprimtarinė e vetė ,kurrė jo .

Gjatė komunizmit punonte hetues !!!
    Hiku dhe nė amerikė dhe u martua pėr tė dytėn herė ,bile ka edhe njė fėmij !!!
    U mor me bisnes dhe kėrkush nuk e dinte se ēfarė bisnesi deri sa i dual tymy Gėrdecit nė Shqipėri !!!
    Po pra ,prej gojės sė ti doli ,qė qenka marė edhe me bisnes prostitucioni !!!
    Sikur tė ishte burrė i mirrė ,do e denoncote ,, tregėtinė e armėve '' shum mė herėt se tė ndodhėn Gėrdeci -prej kur ka folur me ate ēifutin deligjorgji .
    Kush mun tė thotė se Gėrdecin nuk e sabotoi ( dogji ) mu ky Trepiēka ,pasi e doncoi kur ai ndodhi mė ( mbasi Trepiēka mbeti me gishta nė gojė ) ???!!!!
    Posi,posi ,edhe me dokumenta tė rejshme Trepiēka ,na flenka nėpėr hotele !!!!!!

Tani pėr rastin .
    Jo se dua tė mbroj apo justifikoj rastin e vdekjes sė Tebickės.

Flasi nga experienca ime personale ,se vozisi maqina, kamiona e maqina bujqėsore qė nga viti 1972,dhe ate pa ndėrprerė .
    Aksidente si ai i tij ,mund tė ndodhin gjithkund edhe midis asfaltit nėse e shtyp gazin e maqinės shum menjėherė - se mvaret se cila rotė ėshtė mė e fryrrė me ajėr, cila rrotė ėshtė mė shum e puthur/ngjitur pėr asfalti e tjera e tjera kushte .

Bari qoftė i gjelbėrt qoftė i thatė rrėshqet dhe ate shum .
    Rrėra dhe zhavori gjithashtu rėshqesin dhe janė shum shum tė rezikshme nėse janė mbi patos tė fortė - nė rast shpejtėsie rrėshet njetė sikur nė akull ,dhe gati nuk ka mundėsi tė kontrollosh maqinėn.

Vetė personalisht kam rrėshqitur nė rrugė malore me rrėrrė ( gati gati identike siē ajo rruga e Trepiēkės - midis livadheve ) ,mu kthye maqina sikur me e kthyer me dorė me rrota pėrpjetė - puna se unė e shkola gazin pak si tepėr pa i kushtuar vemendje rrugės .Dhe ajo ishte maqinė Ford Mustang.

Kam rrėshqitur nė farmė me metra gjatėsi ,si nė barė tė njomė si nė tė thatė me traktor bujqėsie e kamion .

Kam rrėshqitur nga rruga e fshatit me traktor ,vetėm pėrse dola jasht trases sė rrugės diku 15 cm.

Siodoqoftė ,Trebicka nuk mė duket burrė ,qė duhet ēuar aq pluhur pėr vdekjen e tij . E ka kėrkuar e ka gjetur .

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Teliomenos1 Lexo Postimin
    cfare flet mer zylo?! kujdes kercenimet se nuk mund te shkoj as ne banjo nga frika. se pari nuk tu drejtova ty me ate pyetje (sepse nuk ke aq kapacitet ti ta kuptosh dhe ti pergjigjesh) dhe se dyti, armet ne kosove nuk erdhen vetem nga shqiperia.. pra u trafikuan nga vende te tjera nepermjet blersve kosovare.. pra duke blere arme. sipas teje dhe atij qe e quajti me lart trebicken trafikant, mos valle edhe keta kosovaret qe blene arme dhe bene trafik armesh ne ato vite, jane ne listen e zeze tuajen?! juve mos ju preki njeri bishen qe keni per idhull se behet nami.. keshtu keni bere edhe per enverin.. jeni me komuniste se komunistet juve 'demokratet e kulluar'.

Une kam pershtypjen se ti nga banjo shkruan gjithe kohen ketu.

Shiko ti greku me shtetesi shqiptare, nuk eshte pune per ty ku kemi blere ne armet tona, e as ku i shesim. Pse nga ti do te merrim lejen ne?
    E ke ti te qarte cfare flet apo jo?

Dhe te lutem mos bej barazime me logjike banale qe nuk barazohet me asgje, pastaj c'eshte kjo semundje e juaja qe fusni kryministrin tuaj ne cdo bisede vend e pa vend? Jeni ne vete ju apo...

C'lidhje te skajshme kuptimore mund te kete kjo replike e jotja e pabazuar me ato qe kam shkruar une?
    Zoterinje te nderuar. Kur do ta kuptoni ju se: liria e ka bishtin?! Dhe se ai bisht quhet: pergjegjesi!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga Teliomenos1 Lexo Postimin
    po mijra kosovare qe bene tregeti armesh ne 1998-99 si do ti quash ti?
    ehee tani e kuptava shqetsimin tend!!!!
    te paska ardhur inati,sepse armet nga shqipria, paskan shkuar ne duart e ushtrise clirimtare ne kosove,dhe per kete kosovaret po i quan kondrabandist armesh,hajde hajdeeeeeee!!!!!!!!!!
    nuk ke gjetur krahasim te besh ore jarani!!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Shiko ti greku me shtetesi shqiptare, nuk eshte pune per ty ku kemi blere ne armet tona, e as ku i shesim. Pse nga ti do te merrim lejen ne?

Dhe te lutem mos bej barazime me logjike banale qe nuk barazohet me asgje, pastaj c'eshte kjo semundje e juaja qe fusni kryministrin tuaj ne cdo bisede vend e pa vend? Jeni ne vete ju apo...

C'lidhje te skajshme kuptimore mund te kete kjo replike e jotja e pabazuar me ato qe kam shkruar une?
    Zoterinje te nderuar. Kur do ta kuptoni ju se: liria e ka bishtin?! Dhe se ai bisht quhet: pergjegjesi!
    hmmmm baptisto edhe hashim thaci asht kryeministri jot me sa di un po ske lan llaf pa e sha e pa than per ta.
    Apo vetem sali berisha nuk u dashka me u sha.

kurse sa per temen ne te sames te shkoj trepicka e krejt te tjeret qi u jan fut ktyne rrugve
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    kosta trebicken e kon vra. ket e din ene bufat. se kush e ka vra le ta gjej prokurorija

ne shqipni te vrasin per i parakalim makine jo mo per i denoncim ku jon perfshi shum vet

shipot jon bandit te lindun hahahahahahahahahahaha
    no glove no love

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    hmmmm baptisto edhe hashim thaci asht kryeministri jot me sa di un po ske lan llaf pa e sha e pa than per ta.
    Apo vetem sali berisha nuk u dashka me u sha.

kurse sa per temen ne te sames te shkoj trepicka e krejt te tjeret qi u jan fut ktyne rrugve
    Ah jo, fort gabim e ke, une nuk do te lejoja te mi thuash thaqit trafikant armesh. Te na falesh se te kritikosh qeverine per mospune, e pune te keqe ndaj popullit te vet, nuk eshte njesoj si te akuzosh shtetin tend per gjera qe mund te thirret ne pergjegjesi nderkombtare, e t'i besh gropen shtetit dhe ardhmerise kolektive se po e rrezikon edhe shtetesine shqiptare pa kurrfare pergjegjsie. Te lutem. Kjo eshte e pakrahasueshme absolutisht.

Askush nuk do ta akuzoje qeverine tone ne rast se per shkak te tejngarkeses kufitare shperthen ndonje kazan ne KEK dhe me ate rast vret 2000-3000 punetor dhe lendon a vret edhe nje numer te madh qytetaresh ne Prishtine me copat e betonit qe ka hedhur obiliqi mbi ne. Kjo e gjera te ngjashme analoge me ato qe kane ndodhur ne Shqiperi, ne asnje menyre nuk do te trajtohet si pergjegjesi e qeverise me ne krye thaqin apo kushdo qofte ne krye te saj ne ate moment. Perkundrazi qeverise do ti ipej mbeshtetje e plote dhe do ti behej presion te sillte sa me shpejte pergjegjesit para drejtesise. Por askush nuk do te kerkonte doreheqjen e qeverise ne vend te denimit te krimineleve.

Ky eshte dallim i madh!

Te ju, fatkeqsisht me pare rrezojne qeverine sesa te lejojne te hidhet para drejtesise nje strukture kriminelesh qe po ua pin gjakun tash dekada me radhe.

Kjo eshte per t'u qa zoteri..., ky eshte mazohizem.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    157

ti qenke nje kapote plastike pa ekzemplar tjeter ne kete bote. kur nuk di te lexosh midis rreshtave shko dhe meso shqip qe mos dallesh kaq bllof si gallof. sa per grek, ata i kam aq per zemer sa edhe tipat si ti. shko e futi nje xhiro tani nga beogradi te marresh mnesime si te shash shqiptaret. serb pa pike llogjike.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    157

ti qenke nje 'kapote' plastike pa ekzemplar tjeter ne kete bote. kur nuk di te lexosh midis rreshtave shko dhe meso shqip qe mos dalesh bllof si gallof. sa per grek (lexo postet e mia se do ta gjesh sa grek jam), ata i kam aq per zemer sa edhe tipat si ti. shko e futi nje xhiro tani nga beogradi te marresh mesime si te shash shqiptaret. serb pa pike llogjike. une kam lindur ne shqiperi dhe mes shqiptaresh.. por ti mor serb duhet te besh analizat e gjakut te shohesh se nga e ke prejardhjen se ke lindur mes serbise.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Teliomenos1 : 16-09-2008 mė 07:26

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Kosta Trebicka eshte vrare por jo nga familja e z. Sali Berisha sic flitet nga plehrat e piktorit Edi Rama.
    Te jeni te bindur se vetem z.Berisha nuk kishte motiv dhe kurre nuk deshiroi qe Trebicka te vritej...

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •