Postuar mė parė nga
DriniM
Kosta Trepiēka si e quajti njeni ,pėr tė qenur njeri i mirė me veprimtarinė e vetė ,kurrė jo .
Gjatė komunizmit punonte hetues !!!
Hiku dhe nė amerikė dhe u martua pėr tė dytėn herė ,bile ka edhe njė fėmij !!!
U mor me bisnes dhe kėrkush nuk e dinte se ēfarė bisnesi deri sa i dual tymy Gėrdecit nė Shqipėri !!!
Po pra ,prej gojės sė ti doli ,qė qenka marė edhe me bisnes prostitucioni !!!
Sikur tė ishte burrė i mirrė ,do e denoncote ,, tregėtinė e armėve '' shum mė herėt se tė ndodhėn Gėrdeci -prej kur ka folur me ate ēifutin deligjorgji .
Kush mun tė thotė se Gėrdecin nuk e sabotoi ( dogji ) mu ky Trepiēka ,pasi e doncoi kur ai ndodhi mė ( mbasi Trepiēka mbeti me gishta nė gojė ) ???!!!!
Posi,posi ,edhe me dokumenta tė rejshme Trepiēka ,na flenka nėpėr hotele !!!!!!
Tani pėr rastin .
Jo se dua tė mbroj apo justifikoj rastin e vdekjes sė Tebickės.
Flasi nga experienca ime personale ,se vozisi maqina, kamiona e maqina bujqėsore qė nga viti 1972,dhe ate pa ndėrprerė .
Aksidente si ai i tij ,mund tė ndodhin gjithkund edhe midis asfaltit nėse e shtyp gazin e maqinės shum menjėherė - se mvaret se cila rotė ėshtė mė e fryrrė me ajėr, cila rrotė ėshtė mė shum e puthur/ngjitur pėr asfalti e tjera e tjera kushte .
Bari qoftė i gjelbėrt qoftė i thatė rrėshqet dhe ate shum .
Rrėra dhe zhavori gjithashtu rėshqesin dhe janė shum shum tė rezikshme nėse janė mbi patos tė fortė - nė rast shpejtėsie rrėshet njetė sikur nė akull ,dhe gati nuk ka mundėsi tė kontrollosh maqinėn.
Vetė personalisht kam rrėshqitur nė rrugė malore me rrėrrė ( gati gati identike siē ajo rruga e Trepiēkės - midis livadheve ) ,mu kthye maqina sikur me e kthyer me dorė me rrota pėrpjetė - puna se unė e shkola gazin pak si tepėr pa i kushtuar vemendje rrugės .Dhe ajo ishte maqinė Ford Mustang.
Kam rrėshqitur nė farmė me metra gjatėsi ,si nė barė tė njomė si nė tė thatė me traktor bujqėsie e kamion .
Kam rrėshqitur nga rruga e fshatit me traktor ,vetėm pėrse dola jasht trases sė rrugės diku 15 cm.
Siodoqoftė ,Trebicka nuk mė duket burrė ,qė duhet ēuar aq pluhur pėr vdekjen e tij . E ka kėrkuar e ka gjetur .
Krijoni Kontakt