Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-01-2006
    Postime
    57

Kur quhet njė kompjuter teknikisht "i vdekur"?

Kam nje komputer qe e kam ble para 8 vitesh. Kam vetem keng dhe foto ne komputer por punon shume ngadale ose i mbyll faqet vet.

A mendoni se ka ardhur koha te blej komputer te ri?

flm
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Po tregoj pak me shume karakteristikat e tij, sa memorje sa ka hapsir hd cfar processori e keshtu me radhe.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

Para 8 vitesh.2000.
    HIDHE....

OSE OSE mbaje vetem kapaket e monitorit dhe CPU dhe bej kafaz pellumbash...Qe quhen Pellumba qe Jetojne ne nje banese Interaktive...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 13-09-2008 mė 21:06
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e eno84
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Postime
    190
    provoje ta formatosh dhe ti fusesh nje windows 2000. Vendosi dhe nje HDD me shpejtesi 7200 RPM dhe shikoje ndryshimin Teknikisht i vdekur eshte athere kur ai ka probleme serioze ne motherboard apo ne drivera te tjere qe nuk ia vlen ti nderrosh. Te isha ne vendin tend ate PC une do ta perdorja vetem per internet.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Nese CPU e jote vazhdon te ndelet gjate gjithe kohes rreth 70% e konzumuar, ti ke problem te hatashem.

Nje kompjuter "teknikisht i vdekur" mund te quhet 'kushtimisht' ne momentin kur i digjet CPU, dhe sic po shoh une, dicka e tille shihet ne horizont.

Ne rast se vertete CPU te rri e ngarkuar per kohe te gjate ne ta mase edhe ku nuk je duke shikuar ndonje film a gjera tjetra qe kerkojne procesim te shtuar te te dhenave,
    Duhet ta kesh te qarte qe esthe infektuar me viruse jashtzakonisht te demshme qe ngarkohen eksluzivisht ne memorje aktive dhe kerkojne te dekodojne passwordat qe perdor ne sistem duke shfrytezuar kompjuterin tend dhe nje proces i tille mund te vazhdoje me jave, por ne kete rast kompjuteri yt mund te mos e mbijetoj qellimin e tyre.

Nje kontrollim online (check: full scan) ketu, nuk do te bente dem. Para se te besh reinstalim te rekomanduar te Windowsit qe ke, po thjeshte nje "system file Repair" te keshillueshem per cdo rast, qe ta kthesh shpejtesine dhe skedaret e modifikuara te sistemit. Besoj se do te hetosh nje pershpejtesim te dukshem...

*
    P.s.:
    Nese ke probleme me regjistrim apo me linkun siper. Provoje kete me te dhenat e mija, mos te hapet direkt pa regjistrim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 13-09-2008 mė 18:13
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Tema tė Ngjashme

1. Kompjuter prej ari tė pastėr!
    Nga NBAlbania nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-11-2008, 19:15
  2. Vrases Me Kompjuter
    Nga K.TORO nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-09-2006, 11:02
  3. Ofertat me te reja per pune
    Nga ganoid nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 21-01-2005, 13:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •