pershendetje
ti eda h flet si e ema zeqos ne maje te thanes. gjerat nuk maten ashtu si i mat zotrote. nuk mund te ekzistojne dy te verteta. e bardha eshte e bardhe e zeza e zeze. meqenese dhe ate shqmbullin me aeroplana une po te kujtoj nje aksiome qe e ke mesu ne klasen e gjashte: "Neper dy pika kalon nje drejtez dhe vetem nje" Feja nuk ka lind nga njerezit por nga krijusi i njerzve. Shpalljet jane manuale te fese dhe feja te cilen ka shpallur Krijusi eshte vetem nje. si ti dorezohemi plotesisht Atij. ne arabisht kjo dmth ISLAM. Zoti im nuk ka nevoje ta adhurojne, por ne kemi nevoje ta adhurojme Ate. Ai as eshte i lindur dhe as ka lindur kemnd. asgje nuk eshte e barabarte me te Ai eshte i vetem ne qenien e Tij ne cilesite dhe veprat e tij. Fjala e Tij nuk mund te bjere ne kundershtim me vetveten. Me gjeni ju ithtare te Librit dy ajete qe kundershtojne njeri tjetrin. Une do t'ju gjej me dhjetra fjali ne bibel qe diku jane diku sjane fare qe diku thone dicka e diku e kundershtoje ate.
se u lodha tu shkrujt
ty eda te kam kerku te me tregosh emrat e tre personave qe kane perkthy Kuranin ne shqip ( qe me the qe secili nuk i ngjan tjetrit) dhe vitet e botimit. nese nuk i publikon me jep te drejten te te quj genjeshtare.
me shume respekt
Krijoni Kontakt