Te hapet nje teme ne te mire te Albasoulit vlen te perkrahet dhe te solidarizohet cdo kush, por te flitet ne teme nga persona qe jane tipik te anarshis ne stafe apo ne dhoma eshte si te vi e te na qorroj ne qe smajm as syze ne kete moshe.
Albasoul si cdo netvork hecen perpara dhe me hapa te shpejt ne kemi ne dhomat tona ne oret ne darkes afer 200 user ne server e ne dhoma te ndryshme gje qe jau vertetoj une.
Persa i perket spjegimit apo te ashtuquajtures gjoja (indinjat te engjellit) do ti shtoja qe engjell je pjes e llogjeve, remujes dhe lemsheve brenda stafi nese se dine keta qe ju flet ti po jau them une se deri sot
te kam rishtuar nja 10 here duke menduar se e vlersoje veprimin time, por kur shofe qe me flet brrockulla ste toleroj e sle pa tu pergjigjur ty e cdo kujt.
Mos haroni te gjithe ju qe flisni apo shqetesoheni se ne vitet 2003 deri 2004 kemi pas nje moshe mesatare 22 vjecare e me te larte ndaj dhe chati kishte pak me pak perdorime banaliteti dhe sharje apo flode, sot kemi nje moshe mesatare 15 17 vjecare qe akoma cdo gje qe fluturon haet per ta ndaj seshte aq e thjesht te meresh me nje grup virtual femish te pa edukur duke mos lakuar te gjithe userat se ka dhe njerez serjoze e ne moshe ashtu sic ka dhe negativ, ndaj eshte e veshtire. Por me e rendesishmja eshte sepse jemi i vetmi server qe slejojm banalitet e per kete kemi dhe nje numer te reduktuar userash, sepse po te veni tek fajtori te shajn me liste familje shahen e perdorin banalitet e asnje sdel jashte ndaj dhe kane pak me shume usera, gjithashtu ata kane ne dhome dhe shelle me nick robote kush di te vej e te vertetoj, pra lene te flitet banal shajne e ste lene gje e keto jane dy pole te kundert tonat me serverat e tjere.
Albasoul kerkone sjellje edukative dhe jo te shahet apo perdoren fjale banale qe keta njerez te pa edukur ndoshta i perdorin dhe ne familjet e tyre por ketu ska per te ndodhur kjo tolerance e cila ka qene dhe duhet te ngeli ZERRO PIK.
Gjithsesi falenderoj userin qe hapi kete teme dhe e siguroj qe stafet tona do te bejne ceshte e mundur qe gjerat te ndryshojne ne te miren e pergjithshme dhe te Albasoul flm.
Albaguard.
Krijoni Kontakt