Kerkoj nje rrefim per filmin TERMINATOR te gjitha pjeset sa jane.
Nese ndokush e ka percjellur komplet le te poston pak per qka behet fjale qfar kuptimi ka etj...
flm.![]()
Kerkoj nje rrefim per filmin TERMINATOR te gjitha pjeset sa jane.
Nese ndokush e ka percjellur komplet le te poston pak per qka behet fjale qfar kuptimi ka etj...
flm.![]()
Nuk lejohet vendosja e lidhjeve ne firme
3 jane Terminatoret.
Terminator 1-Nuk ja mbaj mend emrin-1984
Terminator 2-Judgment Day-1991
Terminator 3-The Rise Of The Machines-2003
Per me shume ke ketu
TERMINATOR INFO
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
diku ne te ardhme teknologjia artificiale u ka dhene mundesi roboteve te marrin frenta e civilizimit. Megjithate njerezimi, tani i skllaveruar, ngrihet ne revolucion. Lideri i njerezimit, Konori, nuk mund te kapet prej roboteve. keshtu qe makinerite dergojne nje robot (Ahnoldin) ne te kaluren e cila eshte koha prezente (1985) per te vrare nenen e tij ne menyre qe ai mos te lindi. Ne te njetjen kohe hyn ne tunelin e kohes edhe shoku me i ngushte i konorit dhe mundohet te shpetoje te jemen e shokut. (i ben dhe nje dore te mire...muhabet) dhe te dy arrin ta mundin robotin.
Fund
terminator
kit tipin e dergon djali i vet prej ardhmeris qe ta shpetoj mamin evet
dhe ta len shtatzane
e ky tipi tjeter me syza dielli naten qe i mban
e ka per detyr qe asnje femer me emrin sarah connor
ose diqka ngjajshem mos te mbetet shtatzane
Ndryshuar për herë të fundit nga busavata : 09-11-2008 më 22:43 Arsyeja: permisim
2 . pasi qe sarah connor nuk deshiron qe dikushti perzihet ne jeten e saj
vendos te behet mami dhe ata te kohes seardhmeris behen nervoz
dhe e dergojn nje terminator tjeteer te tipit ma te persosur
qe ti mbyt mamin dhe djalin e saj
por nga ardhmerija vjen qudija
ku modeli i vjeter vjen per ti mbrojtur...
Ndryshuar për herë të fundit nga busavata : 09-11-2008 më 22:40 Arsyeja: permisim
edhe ne pjesen 3
duhet qe ket djalin ta bashkoj me ket femnen
dhe ti mboje nga kjo
pjesen e 4 nuk e kam pa
Sepse vetem TRAILERI i 4 tani ka dal...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt