Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar Maska e Periodi
    Anėtarėsuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    s'kuptoj une me heroglifa,... po deshe te japesh sqarime plotsuese se qfar ke dasht me thane, ateher nuk te mbetem borgj per asgje.

shqiptari Maska e faruk_01
    Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    kercova mbizutron...pse jo eshte e madhe ore,,,pastaj njerez te afte, mirepo duhet te dije alia se Tetova ate i dha 17 deputet e jo kercova..duhet te kete parasysh cdo vot dhe ane e jo te lokalizohet....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga faruk_01 : 13-09-2008 mė 20:37
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

Anėtarėsuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    faruk e kuptoj se me qfar ploitike je brumosur, prandaj nuk me vjen cudi qe nje pjese te qytetareve shqiptar i ofendon aq shum duke i quajtur 'torbesh' edhe pse nuk jam nga Kercova, ( edhe sikur te isha do te ndihesha krenar, pse jo)

Turp, per foton e Adem Jasharit qe e mban ne profil,, sepse ajo foto ka simbolik dhe mesazh te madh per Shqiptaret, kurse ti e njelloz me fjalorin tend bastard prej nje rrugaqi.

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga Periodi Lexo Postimin
    faruk e kuptoj se me qfar ploitike je brumosur, prandaj nuk me vjen cudi qe nje pjese te qytetareve shqiptar i ofendon aq shum duke i quajtur 'torbesh' edhe pse nuk jam nga Kercova, ( edhe sikur te isha do te ndihesha krenar, pse jo)

Turp, per foton e Adem Jasharit qe e mban ne profil,, sepse ajo foto ka simbolik dhe mesazh te madh per Shqiptaret, kurse ti e njelloz me fjalorin tend bastard prej nje rrugaqi.
    ndryshova citimin tim, edhe vet pashe se nuk kishte hije ai shkrim jam vet kritik dhe pranoj kritika, eshte shkruar ne momente te nxehta, megjithate rugac sic me thuan ty nuk jame, rugaci as meret me ceshtje tjera as qe i tangon ndonje interes shqiptar, nese kam ofenduar kercoven eshte ofenduar per te mire,duke pasur para sysh se tetova eshte me e madhe andaj nuk ia vlen alia te favorizoj kercoven me shume se tetoven duhet te kete kantar,,,
    ate se me cfar poltike jam brumosur ty aspak nuk mund te vlersosh, madje edhe cafr foto mbaj en profil ajo eshte e drejta ime,,,ka ndonje histori aty,,,mir mbetsh

Anėtarėsuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    faruk, une i kuptoj reagimet me emocione , por nuk do te thot se ne ato momente duhet ofenduar nje krahine te banuar me popullat shqiptare.
    Ksuh mund te jesh ti, une apo Menduh Pandla t'i thot te gjith atyre torbesh . PSe nuk e vendosin gishtin kokes.

Megjithate te pergezoj per cilsit e mira, sinqerisht me erdhi mir qe e pasket pare gabimin , sepse eshte rrugac e kalu rrugacit ai i cili ofendon ne permasa te medha nje polullate te tere.

Prandaj edhe une i terheq fjalet e mia, qe ti drejtova ty.

pershendetje ..

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    A po i frigoheni ktij milicit t'ri?

Recica =Kercova
    Edhe ju muhabete policesh keni filluar te flisni.

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    s'kuptoj une me heroglifa,... po deshe te japesh sqarime plotsuese se qfar ke dasht me thane, ateher nuk te mbetem borgj per asgje.
    Ky postim eshte per ke Batutat me qesharake te Forumit

S'ke faj jo...
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    faruk, une i kuptoj reagimet me emocione , por nuk do te thot se ne ato momente duhet ofenduar nje krahine te banuar me popullat shqiptare.
    Ksuh mund te jesh ti, une apo Menduh Pandla t'i thot te gjith atyre torbesh . PSe nuk e vendosin gishtin kokes.

Megjithate te pergezoj per cilsit e mira, sinqerisht me erdhi mir qe e pasket pare gabimin , sepse eshte rrugac e kalu rrugacit ai i cili ofendon ne permasa te medha nje polullate te tere.

Prandaj edhe une i terheq fjalet e mia, qe ti drejtova ty.

pershendetje ..
    mirekuptimi dhe miresjellja dy tipare te vlershme per njerzimin....mirmbetsh...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •