Close

Rezultati i Sondazhit: Si e kuptoni thelbin e lëvizjes 'Vetëvendosja' së Albin Kurtit?

Votues
68. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Referendum për pavarësi të Kosovës

10 14.71%
  • Referendum për bashkim me Shqipërinë

9 13.24%
  • Referendum për bashkim të të gjitha trojeve shqiptare

33 48.53%
  • Nuk më intereson

16 23.53%
Faqja 0 prej 40 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 400
  1. #-9
    Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102

Cili është misioni i lëvizjes Vetëvendosje në Kosovë?

Si e kuptoni thelbin e Vetevendosjes se Albin Kurtit?

-Referendum per pavarsi te Kosoves
    -Referendum per bashkim me Shqiperine
    -Referendum per bashkim te te gjitha trojeve shqiptare
    -Nuk me intereson

2. #-8
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Mendoj se thelbi i Levizjes Vetevendosje eshte bashkimi i te gjitha trojeve Shqiptare. Kjo eshte per tu pershendetur pasi te gjithe ata qe flasin te njejten gjuhe, kane te njejtat zakone dhe jane pjese e te njejtit popull duhet te jene te bashkuar. Mendoj se do vije nje dite ku te gjitha trojet Shqiptare te zaptuara padrejtesisht do te jene te gjitha bashke nen nje Shtet e Flamur te vetem Kuq e Zi.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

3. #-7
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Ju lutem kolege te nderuar, Albini nuk ka vdekur! -Mos hamendesoni gjera te kota por pyeteni ate, ai s'do te pertoje tua spjegoje dhe sqaroje platformen apo idene e levizjes qe ka nisur.

Perse luani gjejegjezash per keso gjera. Vetvendosja nuk eshte ne planetin Mars, por ne Prishtine ne ish lokalin e Shoqates se Kompozitoreve te Kosoves. Kur te doni mund te shkoni personalisht dhe nese takoni dike jam i bindur se do t'ju ndihmoje me plote deshire.

Kjo mendoj une eshte nje forme me frytshme e arritjes se pergjegjes ne keto pyetje dhe para se gjithash e sakte. Besoj se as ju nuk keni nevoje t'ua mbushin koken me hamendje anetaret e tjere.

Pershendetje
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

4. #-6
    Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Pyetje Është Se Si e Kuptoni Ju E Jo Si E Kupton Albini , Albin Kurti Është Pro Pavarsisë Së Kosovës , Pro Bashkimit Të Trojeve Shqiptare.
    Ka Mendime Të Ndryshme Për Këtë , Disa e Kuptojnë Ndryshe Lëvizjen Vetvendosje.

5. #-5
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Albin Kurti Esht Nje Lider Per Te Cilin Kosova Ka Nevoj
    Esht Nje Patriot I Vertet Per Ket Dote Bindemi Te Gjith Por Po Kam Frik Mos Po Behet Paksa Von Zgjohuni O Vllezer Se Tash Esht Momenti I Duhur Memir Nje Dit Protest Sesa Nje Dit Luft Ket Mos E Harroni Se Kjo Edhe Mund Te Ndodh ..
    Luften E Bejn Trimat E Lirin E Gzojn Pisat

6. #-4
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Une personalisht nuk e di mire se c'fare ndodh ne Kosove dhe per me shume per Albinin. Kush di ndonje gje ju lutem kontriboni nga pak, qe ta mesojme edhe ne.

Per mendimin tim, c'faredo qellimi te kete Albini apo cilido shqiptar duhet te behet pjese e veprave qe po zhvillohen ne Kosove. E kemi nje qeveri, e kemi nje shtet dhe e vend qe ta bejme shesh lufte duke u zene me njeri-tjetrin le te ndihmojme sadopak.

Ajo qe duhet te bejne Albini dhe ndonje tjeter duhet qe te qetesoje gjakrat, percarjet qe egzistojne ne mendime midis shqiptareve te kosoves. Le te mos behemi gazi i botes dhe pastaj mos te tallet bota me ne!!! Duhet bashkim. Po filluam te hame njeri-tjetrin atehere une personalisht do uroja qe me mire ti kthehet Kosova Serbise. Ashtu ndoshta do gjenim prape nje arsye ose pretekst per te qene "Nje Komb, Nje Qendrim!!"
    beqar

7. #-3
    "une personalisht do uroja qe me mire ti kthehet Kosova Serbise"

Pse shkruni keshtu fjalesh

nc nc nc nc nc

8. #-2
    i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Albin Kurti eshte atdhetar, patriot, por gjendet ne Toke ne kohen e gabuar.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

9. #-1
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Aty Esht Problemi Zotri Pdk ..
    Se Njerzt Qe Shtyhem Me Brryla Ata Jan Qelbesirsat E Kombit
    Un Sot Jam Invalid I Luftes Por Prap Po Pajtohem Me Ty Edhe Kam 2 Vllezer Deshmor 4 Jetim Ne Shpin Time Kjo Esht Dhurat Mendon Ti Apo E Ti Me Gjykon Mua Se Un Qenkam Spiun Sa Injorant Qe Qenke Un Hashim Thaqin E Kam Pas Idol O Zotri Por Un Nuk Votoj Nga Inatet Dhe Klanet Apo Zonat
    Un Kam Then Dhe Prap Po Ju Them Se Trathtaret E Kosoves Jan Publik E Keta Jan Ish Ibrahim Rugoviq Hashim Thaqioviq Dhe Fatmir Sejdoviq
    Keta Jan Qelbsira
    Zotri Pdk Qenke Shum Nacionalist Por Me Baderia E Kam Frig Se Mos Pot Hargjohen Ne Momentin E Duhur Kur Kosova Dote Ket Nevoj
    Me Rrespekt Nga Beni33 Prishtin

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    Aty Esht Problemi Zotri Pdk ..
    Se Njerzt Qe Shtyhem Me Brryla Ata Jan Qelbesirsat E Kombit
    Un Sot Jam Invalid I Luftes Por Prap Po Pajtohem Me Ty Edhe Kam 2 Vllezer Deshmor 4 Jetim Ne Shpin Time Kjo Esht Dhurat Mendon Ti Apo E Ti Me Gjykon Mua Se Un Qenkam Spiun Sa Injorant Qe Qenke Un Hashim Thaqin E Kam Pas Idol O Zotri Por Un Nuk Votoj Nga Inatet Dhe Klanet Apo Zonat
    Un Kam Then Dhe Prap Po Ju Them Se Trathtaret E Kosoves Jan Publik E Keta Jan Ish Ibrahim Rugoviq Hashim Thaqioviq Dhe Fatmir Sejdoviq
    Keta Jan Qelbsira
    Zotri Pdk Qenke Shum Nacionalist Por Me Baderia E Kam Frig Se Mos Pot Hargjohen Ne Momentin E Duhur Kur Kosova Dote Ket Nevoj
    Me Rrespekt Nga Beni33 Prishtin
    mos rrej miletin oj ftyr
    se ti me familje e me krejt ini kan han e dan vakt e zaman me shkie oj ndytesir
    tash po e di kush tumin ini ju aihhhhhhhhh
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 0 prej 40 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  2. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  3. Lec Kurti, kompozitori dhe diplomati i shquar shkodran
    Nga Albo në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 16:13
  4. Vlerësimi për Luftën Nacional Çlirimtare Shqiptare
    Nga Kryeplaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 05-11-2007, 20:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •