Urime per teme loti!
Dhe une ate mendim kam pasi ne femrat jemi me te cilterta dhe ju djemte
ju duket mbase ulje qe ta shprehni ate qe ndieni.
Mendimi im ky personal ,nuk pranohen replika lol.
Urime per teme loti!
Dhe une ate mendim kam pasi ne femrat jemi me te cilterta dhe ju djemte
ju duket mbase ulje qe ta shprehni ate qe ndieni.
Mendimi im ky personal ,nuk pranohen replika lol.
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
Ne te vertete shprehja e ndjenjave mendoj se varet nga njeriu, por ne shumicen e rasteve djemte jane pak me te mbyllur si natyre e kjo i ben edhe me misterioze e me te pelqyeshem edhe nga ana jone![]()
La vita č bella...
Pershendetje [LoTi] ,
Une mendoj se cdonjeri nga ne e perjeton dashurine ne menyra te ndryshme.
Nuk e di a ka dicka romantike ne kete qe do te shkruaj por se paku une mendoje qe ka meshkuj qe kur e thone ate atehere edhe e ndjejne.
Ka raste kur nje mashkull deshiron te kaloje jeten me nje femer, t'i ofroje asaj siguri, ngrohtesi, te kete femije me te.
Ky perkufizim na ben te kuptojme se ka meshkuj qe e flasin ate qe e ndjejne,e thone ate qe e mendojne dhe ne te njejten kohe e jetesojne dashurine qe e kane ndaj femres ashtu sic e mendonin.![]()
Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .
PO per ata meshkuj qe i fasin ndjenjat e tyre me perpara se femra si u thuani ju ?
seshte e thene jo te gjithe meshkujt nuk e thone ate qe ndiejne biles ka raste qe meshkujt e thone dhe femrat se thone rrine flasin me mendime...
* Jeta ėshtė Mundėsi, Pėrfito nga Ajo*
Ne se nje djale shprehet ose jo,ka lidhje me shume faktore.Nje arsye eshte niveli i tij arsimor e kulturor,mentaliteti i tij,vendi ku banon,dhunti e tij si orator ne kuptimin e mire te fjales,shoqeria,etj.Pra edhe djemte dine te shprehen mjaft bukur ne nje lidhje dashurore por duhet te pranojme se femrat jane me te vemendeshme ne kete drejtim dhe dine ta shprehin ate mjaft bukur.Mjaftojme vetem te kujtojme nazet dhe perkedhelite e tyre e plot te tjera qe ne meshkujt i kemi ndjere ne tere qenien tone.
Une mendoj se mashkulli e shpreh ate qe ndjen...por e shpreh nje here dhe me siguri.Mashkulli eshte me i drejperdrejte ne ndjenjat e tij,ndersa femra kerkon cdo dite ti thone te dua e fjale te tjera dashurie, sepse kjo eshte natyra e embel femerore.....Mashkulli si me i forte qe mbahet edhe pse edhe mashkulli eshte i embel...perseri ai ndjenjat e tij i shpreh me nje fjale te vetme e cila per te ska nevoje per prapashtesa te tjera.
Femra eshte gjithmone ajo qe ve ne levizje dashurine, ndersa mashkulli eshte ai qe e mbeshtet dashurine.
Une mendoj...
...ndoshta nuk ja vlene dhe te mendosh fare per tema pa kokrra s'i pune ketyre!
Loti lere kompjuterin dhe hapjet e temave pa kokrra dhe fillo te punosh arrat plako.
Be te pakten dicka qe ti je i zoti ne jete,mos u ndiko nga turma, ji vetvetja!
Without deviation from the norm, progress is not possible
me vjen keq te te kundershtoj po ky djali ia ka fut pak kot me kete temen...dhe nuk po lfasim fare per adoleshentet po per meshkujt e vertete...adoleshenteve edhe po ti tregojne ndjenjat zor se mund tu besosh....
sigurisht qe ka meshkuj qe e tregojne ate qe ndjejne dhe ta siguroj se futen ne kategorine e atyre te verteteve....
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Krijoni Kontakt