Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    Never say never Maska e besa.a.best
    Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539

Talking Qeshja me veten

Pershendetje per te gjithe te papershendeturit dhe te pershendeturit nga une pranoni pershendetje te perzemerta

A keni pas ndonje rast ne jeten tuaj qe duke ndenjur ju eshte kujtuar ndonje ndodhi e jetes tuaj por qesharake dhe keni filluar te qeshni me veten ?

Nese po, atehere cila ka qene ajo ndodhi qe ju ka bere te qeshni dhe cka ju kane thene ne ate moment qe keni qeshur personat qe ju kan rrethuar ?

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga besa.a.best Lexo Postimin
    Pershendetje per te gjithe te papershendeturit dhe te pershendeturit nga une pranoni pershendetje te perzemerta

A keni pas ndonje rast ne jeten tuaj qe duke ndenjur ju eshte kujtuar ndonje ndodhi e jetes tuaj por qesharake dhe keni filluar te qeshni me veten ?

Nese po, atehere cila ka qene ajo ndodhi qe ju ka bere te qeshni dhe cka ju kane thene ne ate moment qe keni qeshur personat qe ju kan rrethuar ?
    Yhyyyyyyyyyy me qindra raste te tilla. Shpeshhere me kujtohet ndonje gje qe ka ndodhur dhe me qeshet me veten. Nuk me vjen ndermend ndonje tani per ta thene, gjithsesi, por eshte nje dukur mese normale.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Edhe mua me ndodh ndonjehere, por pasi qesh kontrolloj mire se mos me kete pare ndonje njeri e me merr per manget nga truri:P
    La vita č bella...

Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Yhyyyyyyyyyy me qindra raste te tilla. Shpeshhere me kujtohet ndonje gje qe ka ndodhur dhe me qeshet me veten. Nuk me vjen ndermend ndonje tani per ta thene, gjithsesi, por eshte nje dukur mese normale.
    Hehe ok por kur te ju kujtohet ndonje mos hezito te na tregosh mo do na bej dhe ne te qeshim.

Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Edhe mua me ndodh ndonjehere, por pasi qesh kontrolloj mire se mos me kete pare ndonje njeri e me merr per manget nga truri:P
    Era kur te ka pa ndokush cka te ka thene ?

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    S'me ka thene gje shyqyr njeri deri me sot se zdo dija te jepja pergjigje pa u vene ne siklet hahahahaha
    La vita č bella...

Me!
    Anėtarėsuar
    18-08-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    297

Smile

Une qesh sa here .. Me ka thene nje djale nje dite, jo shume i rregullt me te meta mendore pak, por fliste seriozisht... " E kam kemben e vogel" Po sa i them une.. Me thot 47-a! hahaha

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Mua me ndodh shpesh,sidomos kur jam vetem ne makine...me kujtohet ndonje batute barcaletash a humoresh,ose muhabete shokesh.Zakonisht,kur me kap...mbaj celularin ne vesh gjoja po flas telefon.
    Me recentja ka qene nje batute te nje skeē i Aldo Giovanni e Giaccomo,ku ne nje moment pasi e degjon tjetrin duke folur i thote:"Finito di dire cagate?"...mu imagjinonte vetja sikur ja thoja atij te punes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xingaro : 12-09-2008 mė 13:05
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Si jo, me ndodh shpesh te qesh me veten, per biseda qe kam ber me dicka, apo pėr ndonjė ngjarje qe me kujtohet, por fatmirėsisht s'me ndodh rrugės as njehere, vetėm ne banės kur jam, dhe shpesh here me vėren mami dhe gjithmonė ma bane " Ē'qesh me veten o budalla?" pastaj filloj dhe njehere qeshi mire dhe i tregoj edhe asaj, pėr ta mbulua pak.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Edhe mua me ka ndodhur shpesh por njerin rast e dalloj nga te gjith: Isha te halla me motren dhe vajzen e halles dhe kishim rene te flejme, po ca ti besh se mua sme zinte gjumi dhe mu bisedohete me dikend. I luta ata te dyja te me bejn muhabet por kot fare, se atyre ju kishte ardhe gjumi, keshtuqe i lash rehat. E un duke ndenjur mu kujtua nje barcolete po ama qe vertet qe te ben te qeshesh. Po jua tregoj dhe ju barcoleten: "Kane qen nje here dy bura dhe njeri i thot tjetrti: Cdo te beje sikur te te del ariu perpara ? Ai ja kthen: Do vrapoj. Po edhe ariu do vrapoj pas teje. Ja kthen: Do te hypi ne dru. Po edhe ariu do te hype ne dru pas teje. Dhe ai ne fund thot: Po un do ti mbylli syte dhe ariu nuk me shohe". hehe vertet talent fare ky i dyti.
    E e keshtu un fillova te qesh me ze, dhe motra me vajzen e halles se mbanin kurshtjen dot, dhe u zgjuan e me pyeten se pse po qeshi kaq shum, por un vendosa mos ju tregoj dhe rash te te flej kurse atyre ju iku gjumi nga kureshtja pse po qeshesha.
    Hata fare

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Bora Pajo
    Nga Dita nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-06-2004, 07:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •