Close
Faqja 5 prej 145 FillimFillim ... 345671555105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 1445
    mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Xhi nuk do shofish ne albumin e Rapsoul...po si e XHete ate foto mu per Ramazan mor amani..a e di se mund edhe te egzekutohesh...lol..

Alienated : rrofsh per peten me xhize...e shishme shume XHi te t'kallzoj manXHen e Tetoves nuk e ka kush ne bote..vec ni sen, mos kerko be vlla pete dhe byrek me XHethe marijuane ne vend laknave dhe XHizes se do t'tollovejtet menja.....
    Mire e ka thone Kusi.ska be me ju ..long me shkon goja per ushqimin qe pergatit Tetova

Zombi: rrofsh per emrin(edhe per pershendetjen gjitheashtu..*) ,si ta zgjedhish Ti e di qe do me pelqeje...shijen tende e paragjykoj te perkryer...dhe jo vetem per emrat....

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 13-09-2008 mė 15:24
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

USAlbania
    Anėtarėsuar
    27-05-2008
    Vendndodhja
    With money you can buy a bed, but not sleep.
    Postime
    524
    Citim Postuar mė parė nga bili99 Lexo Postimin
    Xhi nuk do shofish ne albumin e Rapsoul...po si e XHete ate foto mu per Ramazan mor amani..a e di se mund edhe te egzekutohesh...lol..

Alienated : rrofsh per peten me xhize...e shishme shume XHi te t'kallzoj manXHen e Tetoves nuk e ka kush ne bote..vec ni sen, mos kerko be vlla pete dhe byrek me XHethe marijuane ne vend laknave dhe XHizes se do t'tollovejtet menja.....
    Mire e ka thone Kusi.ska be me ju ..long me shkon goja per ushqimin qe pergatit Tetova

Zombi: rrofsh per emrin(edhe per pershendetjen gjitheashtu..*) ,si ta zgjedhish Ti e di qe do me pelqeje...shijen tende e paragjykoj te perkryer...dhe jo vetem per emrat....

me nderime,
    bili99

Edhe pse je nga Kercova te te tregojme se nuk jemi lokaliste, tema ne fjale : ne mbrotje te shkronjes XH eshte edhe ne mbrotje tenden , ne nuk e japim XH nuk e japim as Xhabirin keshtu qe respekto temen , na respekto neve e jo ata si Zombi qe duan te te nderojne emrin dhe identitetin e krijuar me vite.

Te gjithe kunder Zombit ne mbrotje te Xh-se.

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anėtarėsuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Pershendetje sofra

ps: avash me kete "-XH" se koka mu ka be
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marijuana85 : 13-09-2008 mė 17:57
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sofra.
    Urime Per Temen !

PeRsHeNdeTje Te veqanta pel KUSI

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    haaaaaaj haaaaaj majr se na ke ardh
    kalofsh sa ma majr n'sofren ton ene ti dalem zot shkronjes XH se dun te na hekin pi alfabeti do bashibuzuka

p.s. e di qe se kupton se eshte e folur lokale e Tetoves dhe keshtu e kemi urdherin qe ne kete teme te flasim si ne Tetove
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Coca-Cola:

Me alfabetin s'kemi pune sigurisht qe nuk ka kush e prek eshte e domosdoshme " Xh" per te gjithe gjuhet... tek ca gjuhe shkruhet "G" tek disa "J" dhe tek plot gjuhe te tjera pale cfar shkrole ka por tingellon XH..kaq per shkronjen..

Per Zombin: e dua se eshte e zgjuar dhe s'besoj se e ka pas me shkronjen se sa me emrin tim te huaj...vertete eshte emer i huaj dhe une e kam nderpre ciklin e emertimit me emra te huaj .. mos e ngucni eshte e mire fare ajo.
    POR : emrin tim se nderroj per nje arsye te vetme se perndryshe kam mundur ta bej ketu qe sot.
    Arsyjane jam burre tradite dhe me ka emeruar gjyshi me emrin e XhaXhait te vet qe ka qene burre shume i mire dhe tragjikisht i eshte shuajtur oXHaku...djale dhe nip pernje dite i vdesin...ai merr Gjyshin tim ( adopton) qe mos ti rri votra mbyllur.....une me soj jam prej Mali - Qafe qe i bie administrativisht Gostivarit dhe me tradite veshje dhe tradita lokale Kercoves.

Me Kusin : qesha diku tjeter ..qesha shume...tha ai : " begajte.....lol......ka thone Kusi...ma plase barkun be ..
    E shihni une u dua per gjera te thjeshta...u dua per nje shaka ..per nje buzeqeshje...u dua se e di qe ju jeni te mire.shume me te mire se sa dukeni ketu....dhe jo per "politiken e larte qe ma beni ne forum"..

Alienated :ia pashe bukuroshin e vockel (Juniorin- Ardin)dikund...ishte si Yll drite

Pergjithsisht jeni prape me te miret.. PERPARA TETOVA! u dua me zemer.

Per Tetoven cte them: Sofra e Tetoves gjithmone ka qene bujare dhe e begate ..shpresoj edhe ne te ardhmen vetem per te mira u shtroft sofra juaj-e Tetoves dhe e secilit nga ju ketu ....ja kalofshi sa ma mire ketu dhe kudo qe tu coje jeta.

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 14-09-2008 mė 11:49
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga bili99 Lexo Postimin

Me Kusin : qesha diku tjeter shume...tha ai : " begajte.....lol........
    Maqedonet n'koh t'luftes bili cekshau fkatshin : begaaaaaaaj narodeee ide uckaaaaaaaaa
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Mo boje puna vaki te shkruni letrarce se problem do kena

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Tigro

Xhi t'u bojm ktine strancive aman - kto s'din t'shkrujn tetovarcen ton te bukur
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Kurxho be sduhet tu bojni, nese doni ka ni drek pagujni ene hajt n'deni vend ma t'heshem xhi a bo shtahi..
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Faqja 5 prej 145 FillimFillim ... 345671555105 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Teoria Dhe Praktika:)
    Nga labi nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 10-08-2002, 03:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •