Ej e kom ni vorr 4 me 4 po me duhet rasa vorresh ?
Pershendesim perzemersisht Donin e Silvit me gjith nonen simpatike xhi hecen naper midis udhes se fshatit olimpik , hecen naper midis reshetkave ene se ngre krajen hic xhi burrat naper kafe te thujn jaja sa gruje majr oshte cekjo a se din se sa lavire chati oshteahahhaahahaahhaahaahhahah
Ej po izolim a boni ju be ??? Se me mer vllaaaaaaaaag nisend ataj ke K... kada du te thom mos keckuptohemi .
Me nuk bo izolim ateher sagllom me shvajc aparat punojsh buhahahhhah
p.s Selina hajt majr se na ke ardh mi bi , me duket se kane qetsau shtai kone pakes ma e qet hehheeheh po cac mo je rajt ene taj i bone do vjet
Ucka kallxoj ksaj Fisnik Alsati xhi thot tishe i majr taj du fejoshe heehheheheheheh ene pune ksaj cekshau ka mbet![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Pershendetje Tetova e bukure![]()
Ľųŧ ļŋ Ťħųūġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
Ne radh te par gzohem per Armend-ucke-n xhi ma kthi pergjigjen ene u rahatova nise
Ucko mizi ka hup sposton vetem e praten situaten si shkon hahahahah
Ne radh te dit desha perzemersisht ta pershendes kusin bashk me nanen e vete xhi e ka mcusk te mejr..Me te vertet mcuska me gjith zemer mundohet ti mcoje nxansin ama nxansi caull xhi ti bojsh aj nuk mson e cullon mcusken ka bithet hgahgahga
Pershendesim Selina xhi vejn kendi ene na pershendet ka deni her..Selina hajde prap se det marim tej te punojsh me fisnik alsatin ktane te ne se tej per cat pun ije e mejr
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albanian^Boy : 19-09-2008 mė 14:40
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Me mue mos u kruj se un jom piss ene i ces kit per sher heheh ma majr raj see hhmmm
Boojm boooojm per te kadaaa amann o ibro mo keckuptohemii
E kam lon shvajc aparatin vlla se i prajsha sajt me at kom xhet pun ma te majr ,Kubikash hahahaha
Po xhi ti kallzoj bee ene ksaj se ka majr ene kjo po de i kallzoj ni send lexo ma nalt hahahaha
Raj rahat se ne vezhgim e siper osht mos ja baj gajlen taj ati i xhall o aj per do pun hehe e pershendes nga ketu perzemersisht.
Javi seee
Coca
Cola
Sui generis
Uckooo ama se di sa e ke vrejt ene rapi ene kusi gjali mcuskkos kan hup nise sjan tu postaaa a si thajsh ku mund te jen..
Une tham se ne ket sahat jan tu e bo ka pak![]()
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Ju skini pun as me mu as me kusin, moret vesht?
Sui generis
Pershendetje sofra .
Hahahahahah doni shajf sa majr te ka than ucka miren me ceshtje te ronda hahahahahahahah kjo dmth se une kom kon ne pun ene ato ne cfar pune me e mar vesht taj smetajteshme vjan mare tet ta thom ktau po kur de zatekna de ta thom , taj e maresh me mend ku kom kon se praum nuk ishte ne shpaj taj
![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt