Close
Faqja 9 prej 145 FillimFillim ... 78910111959109 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 1445
    i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin
    oo gjal majnxhe he lock kush te shkeli a taj kamijonit a alltopuzi taj heheheh

hahaha skije pun taj shtej me kabllat se lidhjen e kam xharpen

oooo majjjjkiiiiii guurrr boj une nuk boj rasa voreshhh hahahaha

Mbrema Sofra dhe ju pershendes te tanve.
    Du me pershendet n'veqanti 'Kusin'RapSoul'Mendin & Albanian boy hiq tan kund

Mendi....................ku je thpilto/thekthi-boy/loqki mue........KU je' Tash

baj baj

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga besa.a.best Lexo Postimin
    Po be me dijt turli rasash ka xhi te dush ene pi pllastike ene pi mermeri pi betoni, jan perva klasa lir e mire kualiteti i garantuar. Sherbimi NEN nivel, firlma jone ka pervoje disa shekullore (e njofshme si kokakolla ne Arabi) Porosite mund ti beni ne numrin 070(071-072) - 075(076) - 077 do ti presim porosite tuaja me shum qejf nese keni deshire edhe rasa per veti ato i keni me 50 % lirim

Ku keni pare LIR E MIRE

Firma e ka emrin " Mirupafshim ne vorr"
    Ej e kom ni vorr 4 me 4 po me duhet rasa vorresh ?

Citim Postuar mė parė nga Albanian^Boy Lexo Postimin
    Nauk ama sefte desha te vu pershendes per ket sofren xhi e paskeni cel.Po a desht te ja vini emnin po a dosht Sofra Poroj-ane

Ne radh te dittttt desha ta pershendes te pa harueshmin te pavdekshmin legjendarin e Tetoves Rapsoul-in shocin e: Kusit,thekthi boy me cucllen ngoj,Armend-in xhi rej vetem ne kafe te gepsit a ene une vet se di se xhi bon atej..

Ngeleni te pershendetur nga une MISTRECA
    Pershendesim perzemersisht Donin e Silvit me gjith nonen simpatike xhi hecen naper midis udhes se fshatit olimpik , hecen naper midis reshetkave ene se ngre krajen hic xhi burrat naper kafe te thujn jaja sa gruje majr oshte cekjo a se din se sa lavire chati oshte ahahhaahahaahhaahaahhahah

oo gjal majnxhe he lock kush te shkeli a taj kamijonit a alltopuzi taj heheheh

hahaha skije pun taj shtej me kabllat se lidhjen e kam xharpen

oooo majjjjkiiiiii guurrr boj une nuk boj rasa voreshhh hahahaha
    Ej po izolim a boni ju be ??? Se me mer vllaaaaaaaaag nisend ataj ke K... kada du te thom mos keckuptohemi .

Me nuk bo izolim ateher sagllom me shvajc aparat punojsh buhahahhhah

p.s Selina hajt majr se na ke ardh mi bi , me duket se kane qetsau shtai kone pakes ma e qet hehheeheh po cac mo je rajt ene taj i bone do vjet

Ucka kallxoj ksaj Fisnik Alsati xhi thot tishe i majr taj du fejoshe heehheheheheheh ene pune ksaj cekshau ka mbet
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Pershendetje Tetova e bukure
    Ľųšŧ ļŋ Ťħųūġħŧ

나는 당신이 정말 싫어

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anėtarėsuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovė/Iliridė
    Postime
    501
    Ne radh te par un nuk i zgjedhi temat ku me vajn ma majr shkruj hahahahaha

Ne radh te dyte ne kaffe te gepsit luj letra u mbajta te fitu chokollada (aman i paguj ma ne fund) se me doxhen tem fitau hahaha, shkon vakti ma majr vllaj atej ne kaffe miresh me mizivirllajke heheh

P.S Javii seeeeeeeee Mizziiiiiiiiii

Ne radh te par gzohem per Armend-ucke-n xhi ma kthi pergjigjen ene u rahatova nise
    Ucko mizi ka hup sposton vetem e praten situaten si shkon hahahahah

Citim Postuar mė parė nga KUSi Lexo Postimin

Pershendesim perzemersisht Donin e Silvit me gjith nonen simpatike xhi hecen naper midis udhes se fshatit olimpik , hecen naper midis reshetkave ene se ngre krajen hic xhi burrat naper kafe te thujn jaja sa gruje majr oshte cekjo a se din se sa lavire chati oshte ahahhaahahaahhaahaahhahah

Ne radh te dit desha perzemersisht ta pershendes kusin bashk me nanen e vete xhi e ka mcusk te mejr..Me te vertet mcuska me gjith zemer mundohet ti mcoje nxansin ama nxansi caull xhi ti bojsh aj nuk mson e cullon mcusken ka bithet hgahgahga

Pershendesim Selina xhi vejn kendi ene na pershendet ka deni her..Selina hajde prap se det marim tej te punojsh me fisnik alsatin ktane te ne se tej per cat pun ije e mejr
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albanian^Boy : 19-09-2008 mė 14:40
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga selina_21 Lexo Postimin

Mendi....................ku je thpilto/

Me mue mos u kruj se un jom piss ene i ces kit per sher heheh ma majr raj see hhmmm

Citim Postuar mė parė nga KUSi Lexo Postimin
    Ej po izolim a boni ju be ??? Se me mer vllaaaaaaaaag nisend ataj ke K... kada du te thom mos keckuptohemi .

Me nuk bo izolim ateher sagllom me shvajc aparat punojsh buhahahhhah

Ucka kallxoj ksaj Fisnik Alsati xhi thot tishe i majr taj du fejoshe heehheheheheheh ene pune ksaj cekshau ka mbet
    Boojm boooojm per te kadaaa amann o ibro mo keckuptohemii

E kam lon shvajc aparatin vlla se i prajsha sajt me at kom xhet pun ma te majr ,Kubikash hahahaha

Po xhi ti kallzoj bee ene ksaj se ka majr ene kjo po de i kallzoj ni send lexo ma nalt hahahaha

Ne radh te par gzohem per Armend-ucke-n xhi ma kthi pergjigjen ene u rahatova nise
    Ucko mizi ka hup sposton vetem e praten situaten si shkon hahahahah
    Raj rahat se ne vezhgim e siper osht mos ja baj gajlen taj ati i xhall o aj per do pun hehe e pershendes nga ketu perzemersisht.

Javi seee

Coca

Cola
    Sui generis

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anėtarėsuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovė/Iliridė
    Postime
    501
    Uckooo ama se di sa e ke vrejt ene rapi ene kusi gjali mcuskkos kan hup nise sjan tu postaaa a si thajsh ku mund te jen..
    Une tham se ne ket sahat jan tu e bo ka pak
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Uckooo ama se di sa e ke vrejt ene rapi ene kusi gjali mcuskkos kan hup nise sjan tu postaaa a si thajsh ku mund te jen..
    Meren me ceshtje te renda ato sua dish stilin taj hehe
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ju skini pun as me mu as me kusin, moret vesht?
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Pershendetje sofra .

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Hahahahahah doni shajf sa majr te ka than ucka miren me ceshtje te ronda hahahahahahahah kjo dmth se une kom kon ne pun ene ato ne cfar pune me e mar vesht taj smetajtesh me vjan mare tet ta thom ktau po kur de zatekna de ta thom , taj e maresh me mend ku kom kon se praum nuk ishte ne shpaj taj
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Faqja 9 prej 145 FillimFillim ... 78910111959109 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Teoria Dhe Praktika:)
    Nga labi nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 10-08-2002, 03:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •