Ja be rejni ju rahat se se hekin XH-en aj si ta hekin XH vu hupen kuptimi shuam sendeve qyteteve etj. Fjale te rastit :P.
urime Per Temen !
Kam Kenqaesin Te U Pershendes Sofra Tetovare .....
Pershendes Per Mes Sofres Suaj Te Gjithe Miqt E Mij Tetovare ....rrofshi Jeni Te Mire!
Dhuro shumė...e prit pak!
XHi ka XHi ska ? XHi de bohet shtai da heken XH-jen a nauk ?
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Sofra e Tetoves Ju pershendet nga zemra nje kercovar...jeni me te fortit ne mbrojtje te shkronjes "Xh"...meritoni pershendetje te perzemert nga une Xhabiri...por edhe pergjithesisht jeni te mire aty ku duhet...
.Xhi ka te re vellazen?
p.s.
Gjuha e shkruar ketu ne kete teme eshte - gjuha lokale e Tetoves dhe jo dialekti i Tetoves ... dialektet jane Dy dhe gjuha e unjesuar Nje... kurrse lokalizmat plot.....
me dashamiresi per korrektesi ne terminologjine e gabuar qe ne shumica i perdorim si Dialekti i Kercoves, Tetoves ,Dibres,Gostivarit ,Kosoves,Laberise.. etj...jane gjuhe lokale- lokalizma,krahinarizma....Shpresoj nje dite te perdorim te gjithe NJE te vetme..te Unjesuaren
edhe njehere ju pershendes .vllazerisht!...rrofshin 36 shkronjat sigurisht me gjithe"XH" ne
me nderime,
bili99
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 12-09-2008 mė 11:50
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
quuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukshhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Krijoni Kontakt