ej mfalni xhi pejs
Ylber Sela a osht aj xhi del ntelevizi
i ka nja 30 vjet
sham i lezetshem ?
ej mfalni xhi pejs
Ylber Sela a osht aj xhi del ntelevizi
i ka nja 30 vjet
sham i lezetshem ?
Po ku iniiiiiiii be gjem si ja coni mejr?!
Xhuxhja a e bojsh ka pakk?
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Xhuxhes i pelqenka ki 30 vjecari, hini pak merja.
Sui generis
Po xhi te bojm be jeja ki..
Ndoshta ene i hin ka pak![]()
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Kjo xhuchka-Angry e paska qejf te natyres jo pllastike hhahaha se ashtu paska pas plot ne dhome.
Shajfe kur ta shofem holl e holl besa e ka pat rendin tet thajre si ma shoce xhi te kaaaaaaaaa heren qeter kur de kese xhumurllus ce ta ap llafin se det thjarim
Taj te kimi ene per te majra ene per te kcija per kita sa per punen e ksaj xharkes xhi tet thom nuk paj uj ke une (nuk ceshi) a per darsem kur da boj (pele kush de jese ajo e ngrata xhi da mar n'caf
) ce ta ap llafin se det thajri
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
KUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKU SiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSi KUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKU SiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSi KUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKU SiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSi KUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKU SiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSi KUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSiKUSi Mileseelve spiltiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i Tetovessssssssss/ime
Ho Selina ktau kone taj , mir se t'xheta , jaja ku ke pa kshau n'shpaj tonde bohen gazd
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt