sham te KASTRIRETOIL paska kta
shendosh hajvanati i thujn ksaj
Kit POROJ me Obamen... Go Obama Go![]()
Vazhdojmė SHQIP...
Me e mar vesh Obama se cekac ja rajtim ritingin sagllom de na paguje strujen ene ujtin de na bere.
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Ahahahaha, une i omel si mjalt jam!
Tiketat drejt per termo mo kan shku, a ki fol taj ahahhaha
na doxhen sande asni avradcim ekip sdul tamam.
A e dish Gazi kur lunte Counter Strike kunder Muses Halilit ene Bajros? Kur e vrejte Bajroja nuk thonte xha, aman e kishe smert kur e vrejste Musa. Ja bonte mejr mejr kejt, aman ki kur me vret sham krivo me vjen ahahhaahahha.
Ene ktijve te Xhepcishtit pejle sa krivo de vu vjene kur de shohen Poroj me 7 miljor banor direkt antarsohet ne Nato me fitoren e Obames.![]()
Lexoje postimin ma nalt, se e dha llafin Obama, me i fita zgjedhjet, Poroj direkt antarsohet ne Nato me 7 miljon banor, me strujen, ujtin ene sakrificat tjera nema smert mo do kraj ahahaha.
Kusi , Ucka ju pershendes me ceket:
Hahahahahhahahahahahah brinjt me ran tu cesh ahahhahahahahahahahah.
#VamosArgentina
kushtrim, don te thujsh dicka? Me fal a ishe ti aj cka kishte mendim te mire per mu, por te zgenjeva(ku ne fakt ti ishe ai nga i cili u zgenjeva)? A ishe ti aj cka deklaroheshe si i drejt e i sinqert? Mbase jam gabim apo kjo ishte edhe nje veper e hipokrizis tende.
Asnjiher mos shko me mendjen e tipave trudhjamosur ku edhe vet ke thene (citoj): "Jo kot njerzit thone se ti nuk je burr i mire". Ai qe nuk ka lindur me burreri do vdes si buralec, po shif mos shko mbas hapave te tipave te tille.
Je shume i ri edhe te ka hije te gabosh po jo edhe te besh gabime te ketilla.
Nuk te ka hije te barazohesh me nje njeri qe edhe renditjen e fjaleve nuk e din, ku e shkruan AngelAngry , dhe habitem se si mundet te te hipnotizoj nje tip i till kur adj. vendos para n..
Ndoshta eshte e kot te te them keto, por e pash te arsyeshme qe te ti sqaroj ca pune nga vet fakti se dikur, ne nje kohe kur injoranca nuk dominonte ne kete nivel, ne kishim respektin e njeri tjetrit.
Un nuk jam ajo qe fshehet, kete e din shume bukur edhe si nje moderator qe je ( pa cekur nenforumin e lejes per moderim tendin).
Hasta la Vista Forumi Shqiptar
Krijoni Kontakt