Ne fakt ne forum ka shume kontribute qe mund te flasin edhe per kete teme,po ketu ndoshta do te jete me dukshem.Sic e tha dhe Brari (qe i mat shkrimet me centimetra) nuk eshte kollaj te lexosh gjithe ata aspekte te gjate,shumica mbi 25-30 centim (gjithmone sipas Brarit,mos kujtoni se po bej paralelizem per ti quajtur ato *arlleqe).
Te lutem Brari nese te citoj shume dhe nuk te pelqen,te me falesh.ndoshta kam mall per nje mikun tim me nick SHQIPTAR ketu ne forumU be kohe qe se kam pare per disa arsye,se pari Albo me mbylli ne Alcatras per agjitacion e propagande,prandaj Operatore te forumit krahas nickut me vendosni percaktimin i burgosur politik ju lutem (Albo shaka eshte),arsye tjeter..s'kisha internet ne shtepi.,pune plot etj.
Nejse se dola nga tema:
Une mendoj se sipas pazareve te ndara tashme,Nano do qeverise(dmth do te vjedhe) i qete deri ne fund te mandatit qe ka fituar PS kete rradhe sepse te vetet i ka gjithmone e me teper nen hyqem,dhe me e rendesishmja Daktorri ka rene squk si i thone fjales.Ku mbeten thirrjet Kriminelet,kusaret,mashtruesit etj?Si mund ta shpjegoni kete ju lutem,se kjo nuk ka stol ku te rrije!Vetem mos thoni se kjo behet per hir te Atdheut se nuk e besoni as vete.Sa me koncize djema.
Shnet e t'mira
Zani,
cun nga tirana,mergimtar zemerthyer,dhe bir i nje populli qe sot ose neser,per gjithe padrejtesite do te marri hak!
Krijoni Kontakt