Prsh gjithve , kjo tome qenka hapur qe ne vitin 2008 kshu ma kapi syri mua , Ne qytetin tim para 5 viteve ishte nje internet kaffe dhe nje e hapa une u bene dy internet caffe atehere nuk egzistonte linja e shpejt e albtelekomit nje dit bente e nja dy jave nuk bente ose me te shtyre , kisha linjen me satelit cmimi shum i shtrejte po ama duhej paguar per te punuar , tani jan hapur shum internet caffe gjithandej , ne sallat e internet kaffese eshte i fituar ai qe nuk paguan qeran e ambjentit , ai qe ka ndonje pik ne shtet qe nuk paguan taksa , ai qe mban pastersi dhe qetesi ne ambjentet e salles , dhe ai qe din te rrespektoje klientin , dhe po ishte linja e mire & kompjutrat duhet me ken ne gjendje pune mire , pastaj sa per linjen cdo kompani ofron internet te mire nese paguan taksen mujore te mire , une per momentin e kam me linjen abissnet jo per reklame po per cmim , pyeta tek icc ose si e quajne tjeter abcom cmimet dyfish me shtrejt abcom e kam perdorur dhe ka patur ndonje here probleme , albtelekomi ka filluar me genjeshtrat me ket punen e ofertes dy muaj falas dy muajt e pare ju len internetin e mire e muajin e trete nuk ben fare internetin , flas per ketu ne qytetin e lezhes , ndersa per ne tirane mund te punoje shum me mire se ketu dhe sa per kompanite abissnet dhe abcom them qe kan nevoje te zgjerojne stafin e puntorve sepse tirana eshte shum popullsi e madhe e duhet sherbyer mire klientit , sa shum ka shkruar qe as ne 8 vjecare nuk kam shkruar me shum (shaka) dhe mos harroni qe nese doni ti hyni ndonje pune apo biznesi pyesi 100 veta dhe ne fund vendosni vete , pra nese do degjoni shum te tjeret do ngeleni pa pune fare sepse ka njerez qe nuk dine me ta shpejguar mire pytjen qe ti mund te besh dhe te behet gogol pergjigja qe te kthen , hajd shnet e jet dhe euro sa me shum.
Krijoni Kontakt