Gjergj Kastrioti-Skenderbeu
Adem Jashari
Ismajl Qemajli
Nene Tereza
Naim Frasheri
Isa Boletini
At Gjergj Fishta
Ismajl Kadare
Fan Noli
Mbreti Pirro
Derjans, une llapjanet besoj qe i njoh se nje nga shoqet e mia me te mire e ka origjinen nga ajo ane. Njerez me te mire dhe me pro-shqiptare se familja e saj nuk ka edhe pse ata jetojne qe nje kohe te gjate ne Prishtine.
plotsisht e verte
ka ne njerez te kqi sa te dush po nuk mund te thush se krejt llapi ajn tradhtar sikur puna e zeusit se ashtu na thojka zona e gollakut.
gjithmon zonat e ndryshme kan qit fjal per zonat e tjera, e kjo nodh ne mar trojet shqiptare jo vec ne kosove, po nuk do te thot sa jan te verteta.
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Llapjanėt janė shumė injorantė, muslimanė fanatikė ma zi se talebanėt, dhe han e dan kanė bae tregti me shkije.ka ne njerez te kqi sa te dush po nuk mund te thush se krejt llapi ajn tradhtar sikur puna e zeusit se ashtu na thojka zona e gollakut.
Janė njerėz tė egėr sikur afganistani, bile edhe ma zi.
Ti a po rreh gjyks pėr talibanizėm a?haaaaaaaaaaa
a qti paskan shti ethet po shum po ju tutshe Llapjanve bre
Po unė s'kam ēka ju tutna more budallė i rjept, ata janė kafshė hesapi, njeriu e mbyt kafshėn, jo e kundėrta.
Janė njerėz qė injorojnė shkencėn dhe diturinė, dhe njohin vetėm gjuhėn e forcės, mė tė zi se serbėt.
Ti munesh me shkue nė drenicė ose nė Gallap, e shikon se si tė presin e si tė bajnė muhabte., e shikon si janė njerėz tė diturisė, qė e duan shkencėn, kurse po tė shkosh nė Llap do zhgėnjehesh, i pėrngjajnė ati tarzanit qė rreh gjok e bėrtet nė mal, e nė fakt ėshtė gjysmė-kafshė, nuk ėshtė askushi.alibab te njejtat fjal kam nigju nga prishtinali, gjakovar, gilansa, pejan etj per drenicalit se jan te eger, te trash e lloj lloj epitetesh te tjera, shka me ba tash me i besu a si?
Krijoni Kontakt