he se Malta ishte po dale se keni dhe portugalin dhe danimariken
plus do shkoim dhe ne suedi qe keshtu mos gezoni para kohe
po dhe ishalla zoti na ndihmon te futemi njeher ne histori
se skemi luajtur ndo njeher ne boteror
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Kemi grup te forte, por ky fillim i mbare me entusiazmon. Kemi mundesi te luajme, barazojme e fitojme. Bravo djemve te ekipit kombetar!
me mire me fitore
goxha fillim i mbare. nese fitojm ne hungari athere mund te rriten shpresat per nje kualifikim per boteror.
forca shqiperia jone
vari leshte
Ne fitojme boterorinLoooo0oooo0oooooo0ooooooL.....
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Isha ne stadium dje,dhe me thene te drejten kisha kohe pa shkuar,por kur del me fitore nga stadiumi ngelet dhe tifozi i kenaqur.
Ishte me te vertet nje ndeshje emocionuese,le te shpresojme qe te ecim me kete frym fituesi me tej,megjithese na presin sfida me te forta ne vijim.
Duam fitoreeeeeeeee,duam fitoreeeeeheheh
Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 11-09-2008 më 06:50
Without deviation from the norm, progress is not possible
fitorja e djeshme ishte e mirepritur,por te shpresojme se kjo forme e mire te vazhdoj edhe me tutje ne ndeshjet e veshtira qe na presin
Ervin Skela duhet permiresohet,pasiqe eshte shume vetjak dhe nuk i duhet kombetares keshtu.Me pelqejne shume Cana,Curri dhe Hyka, jane me te miret e momentit
Be the change you want to see in the world!
per deri sa fituam kemi te drejten te gezojme!por mendimi im eshte se nuk luajtem dhe aq mire!
maltezet rrezikuan dhe na vune ne veshtersi shpesh here ,te jemi realist!mbaruan 45 minuta dhe rezultati 0-0 me malten ne shqipri!!!!!(goli i pare exstra time)
desh zoti qe shenuam golin e dyte dhe cdo gje pastaj foli per kuq e zinjet,maltezet shpesh rrezikuan te na barazonin kur ishim 1-0,e po te na barazonin mund te psonim me keq pasi ne skuadren tone u shfaqen shenja nervozizmi dhe habie!
uroj qe kombetarja ta tregoje vehten me hungarezet qe te marrin nje fitore atje ose te pakten barazimin!!pasi me portugezet e inatosur nga humbja me danezet do e kemi shuuuum veshtire!!
Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 11-09-2008 më 06:58
Krijoni Kontakt