forca Albania
forca Albania
ylli i mëngjesit
Urime kombetares dhe gjithe shqipetareve.Kur do ta shofim te gjithe ne ndonje nga TV tona?
Po me malten fituan mer,malta 8 lojtare kishte 3 te tjere ishin per qef aty ose persona qe vetem me futbollin nuk kishin lidhje .Urime per fitoren ,por jam pak pesimist ,se a do jemi dhe kur te mbarojn eleminatoret ne ate "vend"qe jemi tani.
Golat mund ti shikoni ketu
██████████████████████
F . C . I n t e r n a z i o n a l e M i l a n o
██████████████████████
dje pas perfundimit te ndeshjes midis portugalis dhe danimarkes pash renditjen dhe ishim ne vend te pare, mos te humbja kete rast per here te pare ne historin e futbollit shqiptar bera nje foto dhe e kam ruajtur ne celular. tani dhe une jam me mendimet e disave me siper qe jam shum pesimist ne do te kemi kete ecuri. shpresoje qe te vazhdojne me keto nivele dhe mundesisht te gjitha ndeshjet brenda te jen ne favorin tone.
Kjo ishte ndeshja me e lehtë e eleminatoreve. Edhe ajo me Suedinë e 3a apo e 4a për nga lehtësia. Vështirë se dalim më lart se vendi katërt po të paktën të gëzojmë sa jemi në vend të parë.
Skela, Hyka dhe Bogdani ishin më të mirët për mendimin tim. Mbrojtja dobët. U vu shumë herë në vështirësi nga Malta, po dhe s'kan faj se as Cana as Curri nuk janë qëndërmbrojtsa.
Urime per fitoren e merituar. Tabela te mos ndryshoje fare deri ne jaen e fundit ... South Africa we are coming ...;-)
Time is the enemy of a young man's dreams
Krijoni Kontakt