Ua them une se cfare ndodh.Keta mjekermuter e kane mare barin e miut ne Lindjen e Mesme apo tek arabobarberet e Afrikes Veriore.Besoj e pate edhe ate surrat qenin ne Durres,Artan Kriston.Edhe ai e kish marre barin e miut ne ato mejtepet e Lindjes se mesme.Keto lloj fytyrash mbasi te mbarojne denimin duhet t'i cojne atje ne Pyke e ta shohin temen ne valle,zagaret.Policia,hetuesit apo gjykatat ne BM,pa u bindur me fakte nuk denojne askend.Pra 4-5 viteve nje nga keta mjeker shit-et i quajtur Abbu Hamaza(me nje dore fallco ne forme cengeli),nje fytyre kafshe kish ardhur nga Egjypti.Shteti Britanik i dha atij te drejten e azilantit,por edhe e vezhgonte. Shteti qe e pranoi kerkesen e tij i dha nje banese e i paguante qerane,i jepte pare te ushqehej etj.Po ky laro si ja shperbleu?Ai qenbirqeni simbas informatave te sigurta bente propagande terroriste ne xhamine ku sherbente si hoxhe.Bile leksionet e tij i merrnin edhe disa mjeker shit nga rrethinat e Tiranes.Policia e arrestoi ate qen por gjykata e liroi per pamjaftueshmeri provash.Te nesermen bleva gazeten The Sun dhe ju thashe miqve te mij angleze se ishte bere nje gabim i madh qe lirohej ai qen.Ai duhet kalbur brenda ose duhet ekstarduar.Nje burre rreth moshes se pensionit,miku im George tha:''Po ka vendosur ta liroj gjykata, ai eshte i pafajshem''.Besimi i qytetarve tek drejtesia ne kete vend eshte i palekundur.Nuk kaluan disa muaj dhe Abbu qenin e cuan tek vendi i qenit,behind bars.E Xhorxh i thashe,doli fjala ime.Po me tha ,por kur flet gjykataaskush nuk duhet te hap gojen.Hamza qenin e denuan me 7 vjet te pjerdh ne qyp,me jete,pa ju quajtur 24 orshi dy dite e te bente 1/2 e denimit.Pra denimet per kete kategori krimi jane gjer ne 7 vite me jete,pa lehtesim.Abbuji shqiptar ku pabuks mali,ky injorant e bir injoranti den babaden kerkon te vrase qytetaret e pafajshem britanik.Ketyre njerezve me kulture e edukate shembullore as zeri nuk ju degjohet kur flasin ne telefon me miqte e tyre,apo ulur ne vagonet e trenave nentoksore duke lexuar nje liber apo nje gazete a revist shkojne ne pune apo kthehen prej saj ne vatrat e tyre familjare,ndersa laroja nga Pyka kerkon t'i vrasi.Po pse mor te befsha c'te permban pragu.Keshtu i shperblehet atij qe te mban e te ushqen,te jep shtepi e pune.Jo mor jo ti dhe te tjere meritoni litarin ne Trafalgar Square.
Te me falin admin/moderatoret per fjalorin e perdorur.Keta jane nga ata qe u jep buken e te permbysin kupen,prandaj zemerimi im karshi tyre leshkoveeshte i madh.
Krijoni Kontakt