Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48

Tema: Fanatizmi

i/e regjistruar Maska e baobabi
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    407
    Njeriu i krijuar nga Zoti me vetine per te vendosur qe ia ka dhene po zoti vendos se cfare te beje

Dhe duket sheshit se ajo qe ndodh ne Lindjen e Mesme eshte nje krize e tyre e lidhur me besimin e tyre tek Muhameti i cilit si individ midis shume e shume pohimeve te mira ka edhe gabime
    Islami nuk eshte perhapur aty ku eshte perhapur nga perqafimi vullnetar i tij por thjesht nga maja e shpates
    Vete Turqit qe e sollen deri ne shqiperi e hoqen besimin fetar nga bazat e shtetit te tyre ashtu sic edhe evropa e hoqi fene nga bazat e shteteve te tyre
    Bota ka plot probleme qe njerezve u duhet te marrine vendime te pavaruara dhe madje edhe ne kundershtim me fene qe ata duan
    dhe

Me i forti fiton

Ato vendet arabe po qene aq te forta le ta provojne se do e marrin te gjatin sic po marrin porcione te tij
    Vendet arabe jane ne ate gjendje sepse nuk pati evropa ndonje interes ne kohen e kolonizomit qe ti pushtonte dhe ti zhfrytezonte sic ka bere me zona te tjera te botes
    Fati po i ndih sado pak megjithate sepse rezerva te medha nafte qelluan qe te jene ne nentoken ku ata ishin vendosur
    Po si te pa afte qe jane ne vend qe t'a shfrytezojne kete pasuri qe shume te tjere nuk e kane dhe qe nuk te vjen dy here po perpiqen te marrin edhe rolin e kucedres qe kontollonte burimin e u ujit
    Ketu pjesa tjeter e globit qe eshte edhe me e forte te thote ndal

Me i forti fiton

Islamet e arabise le te argumentojne sa te duan per te verteten dhe te drejten

Pafytyresia dhe maskaralleku i tyre do paguhet me zjarrin e pafytyre dhe maskara te me te fortit dhe qe sigurisht do deklaroje ne fund te fitores se vet

E verteta dhe e drejta ishte me ne

Martiret islame kane nevoje per viktimen se pa viktime ska martir
    Epo mire se ne kete bote ska vetem trima e martire islame
    Ajo viktima qe ka planifikuar martiri eshte pjesa tjeter e globit

Te krishtere, cifute, budiste, te pafe, te bardhe e te zinj

Dhe kupto qe kjo pjese nuk eshte e pa fuqishme

Eshte aq e fuqishme sa qe me nje peshtyme e mbyt arabine dhe islamin

Po i ligu e di se armiku i vet me i madh eshte demokrat dhe se parimet e veta nuk ia lejojne kete krim te ketyre permasave prandaj edhe shin

Po ta keni te qarte ju islamet se bota do ta perdore zjarrin po u ndje e kercenuar ne nivelin e ekzistences

Prandaj thirrini mendjes dhe konceptoni gjerat per bashkeekzistence perndryshe ju do jini te humbur

dhe lerini pallavrat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    11
    baobabi

nese je i sigurt per ate qe thua shko ne izrael,sepse aty do te jet ajo luft qe ti permend.Kurse per fitoren le tia lem mejdanit.

Une e di fitoren shume mire.
    Qenkeni shume agresiv,dashkeni te pikeni gjak.Keto jan ato qe une nxora nga shkrimi juaj.
    Une e di se disa psikolog do te me drejtohen mua si terrorrist,gjakpires e kuta di une se ēfar tjeter.Sepse une te ktheva pergjigje ty.
    Keta psigolog shquhen per cilesime te tilla.

Edhe une po ju inkurajoj "baobabi" te mos ket shume gjak ne ate luften tende.

ti me te drejten o trim internet,sepse kur ēifutet ta bombarduan kishen nuk hape gjysem zeri.
    ti je me te drejten,sepse muslimanet kan Prodhuar armet per te vrar ty.
    Ti je me te drejten,sepse muslimanet po te sulmojn ty ne Angli,spanj,gjermani,zvicer etj etj.Ata,muslimanet,jan futur me tanke ne lagjet e shteteve perendimore dhe po leshojn predha.Kan vrar femij,pleq,gra.

Nga ky shkrim une e kam kuptuar veten qe jam kot,nje frikacak,qe flas vetem prralla.
    Te faleminderit per ate qe na dhe.
    Sheriati,ligji i All-llahut,ligji i barazis. Drejtesia do te dhunohet deri me ardhjen e sheriatit islam...

i/e regjistruar Maska e baobabi
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    407
    Jam shume i kenaqur qe arrita te flas me gjuhen qe kuptoke ti

Gjergj Kastrioti heroi i shqiptareve
    Gjergj Kastrioti drejtoi shqiptaret ne luften kunder turqve
    Gjergj Kastrioti - i mire
    Turqit - e keqe
    Turqit pushtuan shqiperine
    Turqit sollen islamizmin
    Turqit e keqinj sollen islamizmin
    Gjergj Kastrioti dhe shqiptaret luftuan kunder turqve qe sollen islamizmin ne shqiperi

Besoj se do e kuptosh me mire edhe kete gjuhe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    11
    po, qenkeni shume i kuptushem dhe i ri ne forum.
    Sheriati,ligji i All-llahut,ligji i barazis. Drejtesia do te dhunohet deri me ardhjen e sheriatit islam...

Dua ta besoj se feja islame eshte hapur ne trojet shqiptare me shpate por disa faktor nuk po ma lejojne. Nik po mund ta kuptoj se si per 500 vjete pushtimi nuk arriti qe t'i zhduki besimet tjera dhe ta beje vendin 100% musliman. Nuk e kuptoj se si nuk arriti t'i rrezoj ato kisha qe u ndertuan vite para se te vinin ata dhe se si e lejoi qe te ndertohet te tjerat.

E kuptoj se si kryqezatat e zhduken islamin nga spanja. E kuptoj se si shkiet i shkaterruan te gjitha ato xhami ne Bosnje dhe Kosove dhe se si maqedonasit ne shenjestrat e para kishin minaret e xhamive.

Gjithashtu

U mundova qe t'i gjeje ato kontradiktat ne Kuran, ne lidhje me Arabin Saudite, Iranin, Irakun dhe Bin Ladinin por ne kete Kuranin qe kam une nuk po shkruanka fare per sauditet Irakun Iranin e ne vecanti nuk po permendet askund Bin Ladini.

I Djathtė
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    713
    Pse pak po te duken se arriten turqit?

Turqit nuk arriten ate qe deshen ne saje te ...

A prandaj duhet ti perulemi turqve se nuk bene 100 mysliman?

Abdulla , abdulla
    Por sot, Shqypni, pa m'thuej si je?

ne saje te ... don te thot ne saje te skenderbeut apo trimave shqiptar apo evropes apo nuk ja ke idejen se cka don te shkruash ne vend te atyre tri pikave

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

O Imer!

Kunder kujt kan luftuar Idriz Seferri,Bajram Curri,Haxhi Zeka,
    Ali Pasha,Skenderbeu.................................. ........................?

Po 500 vite kush rrin mysafir?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Danieli
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    134
    Iliria, po cfar feje kane pasur Idriz Seferri,Bajram Curri,Haxhi Zeka, Ali Pasha, apo (nga shkrimtaret pateriot) Naim Frsheri, apo Samiu, apo shume shkrimtar te tjere...?

Ata e kane luftuar turkun, sepse ishte pushtues, ate (turkun), ne fundet e tij, e urrenin edhe vete muslimanet (muslimanet arab, egjiptian etj), sepse filloja te mos e ndiqete Islamin sic duhej..
    Apo jo?

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Postuar mė parė nga Danieli
    Iliria, po cfar feje kane pasur Idriz Seferri,Bajram Curri,Haxhi Zeka, Ali Pasha, apo (nga shkrimtaret pateriot) Naim Frsheri, apo Samiu, apo shume shkrimtar te tjere...?

Ata e kane luftuar turkun, sepse ishte pushtues, ate (turkun), ne fundet e tij, e urrenin edhe vete muslimanet (muslimanet arab, egjiptian etj), sepse filloja te mos e ndiqete Islamin sic duhej..
    Une kete po e them tash sa here por disa spo e pranojne.
    Mi bjene turqit si miq te shqiptarve!

Miku eshte ai qe te sundon V shekuj?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fanatizmi dhe Besimi !!
    Nga NoName nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-12-2009, 14:10
  2. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 21:28
  3. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-08-2006, 16:53
  4. FANATIZMI tek shqiptaret! A ekziston?!
    Nga Zana e malit nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 13-12-2004, 06:19
  5. Fanatizmi Nje E Keqe Per Personin Dhe Shoqerine
    Nga Anton nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 09-09-2002, 16:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •