Close

Rezultati i Sondazhit: A mund te quhet shpetim nese ke shpetuar dy njerez nga vdekja?!.

Votues
11. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

10 90.91%
  • JO

1 9.09%
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
  1. #-9
    i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693

A mund te quhet shpetim nese ke shpetuar dy njerez nga vdekja?!.

Dje mbas dreke isha duke e mbushur makinen me rezenvar ne pompen e benzinit.

Por para meje ishte nje person tjeter qe mbushte rezervarin e makines, dhe une pritja rradhe time deri kur ta perfundonte ai' por mendjen e kisha tek radioni duke degjuar muzike' dhe nuk e shihja personin ne fjale, ai e mbushi rezervarin e makines dhe me erdhi rradha mua, personi ne fjale nisi hypi ne makine dhe nisi me thene te verteten ishin dy' burr e grua' i beri 10 metra rruge deri sa te dilte ne rrugen kryesore, kur pa pritmas mua ne ate ēast me shkuan syte tek makina e tij dhe shikoja qe ai nuk e kishte mbyllur kapakun e rezervarit te makines, mendoni ēka don te thote nese nuk e mbyll kapakun e rezevarit te makines dhe te nisesh ehhhh, kjo don te thote udhetimi i fundit sipas meje' nejse.

Une nisa te fishkelloja nese me degjon por ai nuk me degjoj dhe nisi akoma une hypa ne makine dhe i rrashe burrise"sirenes" te makines por asgje sepse ai i berri me shume se 10,15 kilometra, une hypa ne makine dhe ju nisa prapa tij, dhe ju afrova afer duke i rene burrise ai i habitur mbeti i shtangur ne makinen e tij? dhe une nga makina ime ja beja me dore se te ndalet, u ndal i friksuar edhe pse ishte pakes ne moshe ka menduar mendime te tjera per mua ne ate moment nejse , dola nga makina ime dhe ju afrova afer makines se tij dhe i thash qe kapakun e rezervarit te makines e kishte lene hapur.

Ne ate moment ati ju ndryshua bota sikur u rilind per se dyti, faleminderime kisha pa fund.

Per mua ky moment ishte ne kohen e duhur dhe ne moment te duhur qe isha ne vendin e duhur.
    Dhe jam shume i gezuar qe ndoshta kam shpetuar dy jetra njerzish, edhe pse kjo dite ka qene dite e ngarkuar per mua me punet personale te mija por me interesantja ishte sepse une me daten 10 kam lindur.

2. #-8
    Ngjarje interesante po 10-15 km jane pak si shume....
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

3. #-7
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ngjarje interesante po 10-15 km jane pak si shume....
    gabim shtypi 10-15 metro

4. #-6
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Citim Postuar mė parė nga dibrani2006 Lexo Postimin
    Dje mbas dreke isha duke e mbushur makinen me rezenvar ne pompen e benzinit.

Por para meje ishte nje person tjeter qe mbushte rezervarin e makines, dhe une pritja rradhe time deri kur ta perfundonte ai' por mendjen e kisha tek radioni duke degjuar muzike' dhe nuk e shihja personin ne fjale, ai e mbushi rezervarin e makines dhe me erdhi rradha mua, personi ne fjale nisi hypi ne makine dhe nisi me thene te verteten ishin dy' burr e grua' i beri 10 metra rruge deri sa te dilte ne rrugen kryesore, kur pa pritmas mua ne ate ēast me shkuan syte tek makina e tij dhe shikoja qe ai nuk e kishte mbyllur kapakun e rezervarit te makines, mendoni ēka don te thote nese nuk e mbyll kapakun e rezevarit te makines dhe te nisesh ehhhh, kjo don te thote udhetimi i fundit sipas meje' nejse.

Une nisa te fishkelloja nese me degjon por ai nuk me degjoj dhe nisi akoma une hypa ne makine dhe i rrashe burrise"sirenes" te makines por asgje sepse ai i berri me shume se 10,15metra, une hypa ne makine dhe ju nisa prapa tij, dhe ju afrova afer duke i rene burrise ai i habitur mbeti i shtangur ne makinen e tij? dhe une nga makina ime ja beja me dore se te ndalet, u ndal i friksuar edhe pse ishte pakes ne moshe ka menduar mendime te tjera per mua ne ate moment nejse , dola nga makina ime dhe ju afrova afer makines se tij dhe i thash qe kapakun e rezervarit te makines e kishte lene hapur.

Ne ate moment ati ju ndryshua bota sikur u rilind per se dyti, faleminderime kisha pa fund.

Per mua ky moment ishte ne kohen e duhur dhe ne moment te duhur qe isha ne vendin e duhur.
    Dhe jam shume i gezuar qe ndoshta kam shpetuar dy jetra njerzish, edhe pse kjo dite ka qene dite e ngarkuar per mua me punet personale te mija por me interesantja ishte sepse une me daten 10 kam lindur.

10-15 metra kam gabuar kur e kam shkruar "gabim teknik" dihet nese i ben 15 km me kapak te hapur se ēka ndodh.

Gabon njeriu i gjalle, se i vdekuri nuk gabon asnjehere.

5. #-5
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    dibran ti pun te mir ke bo

po sen nuk te nodh me i dhan kerrit me kapak hap

un kam shku prej shpie n'shkoll e prej shkollet apet n'shpi qi asht rreth 70 km e sen sem gjet lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

6. #-4
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    dibran ti pun te mir ke bo

po sen nuk te nodh me i dhan kerrit me kapak hap

un kam shku prej shpie n'shkoll e prej shkollet apet n'shpi qi asht rreth 70 km e sen sem gjet lol

Derjans' kapaku i rezervarit ka qen kompletish i hapur nje "xixe cigareje nga jashte apo diēka tjeter" dhe lamtumire moj jete i thojne kesaj, por une nuk e kam mbaruar akoma fjalen time se dje ka qen nje dite shume interesante me mua, edhe kur nisa per te shkuar ne pompen e bezinit sepse une e mbush rezervarin e makines ēdo here me nje pompe' jam si klient i pompes me thene, edhe ketu tek ne i mbushish rezervaret e makinave direk me karte banke ska person aty ne pompen e benzinit.

Me e keqja qe ishte tek ai personi' sepse ai i mbushi dhe 3 bokall me nga 2 litra nafte dhe i futi ne bagazh mere me mend, sepse une e shikoja here pas here ate por isha habitur me radionin e makines duke degjuar muzike.

7. #-3
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Shume mire paske bere dibrani, bravo

Nuk e dija un qe ishte kaq e rezikshme te ngasesh me kapakun e rezervarit hapur

8. #-2
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Ke bere gjithsesi nje pune shume te mire.Duhet ti sherbej secilit si shembull,mirepo po te siguroj se edhe pa kapak nuk do ti kishte ndodhur gje.Megjithate pune e mire.

9. #-1
    i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    rast heroik, bravo
    edhe pse nuk do te ndodhte asgje me kapak hapur
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    po flisni se fillova te ndihesha si njeri katil!! un kur shikoj ndo nje plak qe haron kapakun hapur qesh lol

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Vdekja - afat i caktuar
    Nga prizrenasi_30 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-12-2008, 19:28
  2. Vdekja e vėrtetė dhe ajo qė vėzhgohet lidhur me vdekjen
    Nga fisniku-student nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-03-2007, 15:02
  3. Dita kur Unė u kryqėzova
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-03-2006, 07:27
  4. KRYQI = shkandull apo fuqi e Zotit?
    Nga Shpresmiri nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 17:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •