Dje mbas dreke isha duke e mbushur makinen me rezenvar ne pompen e benzinit.
Por para meje ishte nje person tjeter qe mbushte rezervarin e makines, dhe une pritja rradhe time deri kur ta perfundonte ai' por mendjen e kisha tek radioni duke degjuar muzike' dhe nuk e shihja personin ne fjale, ai e mbushi rezervarin e makines dhe me erdhi rradha mua, personi ne fjale nisi hypi ne makine dhe nisi me thene te verteten ishin dy' burr e grua' i beri 10 metra rruge deri sa te dilte ne rrugen kryesore, kur pa pritmas mua ne ate ēast me shkuan syte tek makina e tij dhe shikoja qe ai nuk e kishte mbyllur kapakun e rezervarit te makines, mendoni ēka don te thote nese nuk e mbyll kapakun e rezevarit te makines dhe te nisesh ehhhh, kjo don te thote udhetimi i fundit sipas meje' nejse.
Une nisa te fishkelloja nese me degjon por ai nuk me degjoj dhe nisi akoma une hypa ne makine dhe i rrashe burrise"sirenes" te makines por asgje sepse ai i berri me shume se 10,15 kilometra, une hypa ne makine dhe ju nisa prapa tij, dhe ju afrova afer duke i rene burrise ai i habitur mbeti i shtangur ne makinen e tij? dhe une nga makina ime ja beja me dore se te ndalet, u ndal i friksuar edhe pse ishte pakes ne moshe ka menduar mendime te tjera per mua ne ate moment nejse , dola nga makina ime dhe ju afrova afer makines se tij dhe i thash qe kapakun e rezervarit te makines e kishte lene hapur.
Ne ate moment ati ju ndryshua bota sikur u rilind per se dyti, faleminderime kisha pa fund.
Per mua ky moment ishte ne kohen e duhur dhe ne moment te duhur qe isha ne vendin e duhur.
Dhe jam shume i gezuar qe ndoshta kam shpetuar dy jetra njerzish, edhe pse kjo dite ka qene dite e ngarkuar per mua me punet personale te mija por me interesantja ishte sepse une me daten 10 kam lindur.
Krijoni Kontakt