do te genjeja po te thoja qe jam i lumtur,ka dit pozitive po ka dhe dit negative ,nje jet e cuditcme.
do te genjeja po te thoja qe jam i lumtur,ka dit pozitive po ka dhe dit negative ,nje jet e cuditcme.
Asnje nuk eshte i lumtur plotesisht nga kjo jete.
Ľųŧ ļŋ Ťħųūġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
Pyetja eshte e komplikuar shume dhe nese do e thjeshtojme do pyesnim veten nese e nbiejme veten te plotesuar dhe une do thoja per veten time qe kam aritur nje pike por nuk mund te them qe e ndiej veten te plotesuar.
skerdigodo@hotmail.com
Kur e pyeten Bukowskin:S'do jesh asnjehere e lumtur derisa te kuptosh qe s'ke nevoje per nje njeri te dyte per te qene e lumtur, njerezit e dyte jane nje plus ne jete, nuk jane nje nevoje.
I urren njerezit?
Ai u pergjigj: 'Jo nuk i urrej, por ndjehem me mire kur nuk i kam verdalle'.
Ne nje far menyre kishe shume te drejte. Edhe mua me pelqen te jem sa me larg rrethit dytesor. Por ne asnje menyre e lumtur. As ai nuk ishte! Lumturine se gjejme dot ne vetmine. Une nuk mundem te bej shaka me veteveten, nuk mundem ti them nje barcolete, nuk mundem ta puth, nuk mundem ta prek......etj, etj.
- The rest is silence.
Te jesh i lumtur do te thote te njohesh kufijte e mundesive te tua e te jesh i kenaq me to,sepse ajo eshte pika me e larte e zhvillimit te aftesive tona. Keshtu e shoh une lumturine.
A jam une sot e lumtur? Ne nje fare menyre po,ndihem e realizuar dhe e kenaq me ato qe kam arrit.
Elegance is an attitude.
Lumturia eshte nje vetem nje fjale. Te jetosh i qete per mua eshte lumturi, ajo e teperta me tremb, pasi nuk zgjat shume ......
"Lumturia ska fund por shtri kembet sa ke jorganin kenaqu me aq sa ke dhe falendero prinderit qe te kane rritur me mundime dhe nje dite tua shperblesh"
Kjo eshte motoja ime per lumturine.
* Jeta ėshtė Mundėsi, Pėrfito nga Ajo*
Krijoni Kontakt