Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 52
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    duhe tpyt kopetenti derjo?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    sa ja bo qefin vetes mer zot pu pu pu pu pu ahahahahahah

ca trush ke ne ven ti mer? lol ahahahahahah ene vet e ek fut ne kllapa (hajt mo ) ahahahahahhahaha
    Ashu re, se kush qejfin sna e ben, te pakten te lartesojme veten
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Ashu re, se kush qejfin sna e ben, te pakten te lartesojme veten
    cashtu lol cashtu si tjesh taj majr ne u majr jam lol se tkam majk t'majr lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    duhe tpyt kopetenti derjo?
    cysh na kan prajsh whisperforumin lol?

sjan n'men t'kres xhinja lol na bon telef tet'he-teqe lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Nuk do ishte jete nqs "vertet i/e lumtur".
    Lumturi eshte ateher kur ajo qe mendoj, them dhe bej jane ne harmoni ... edhe ndodh ndoshta jo mjaftushem po rendesi ka qe ndodh.

06205869512
    LOL

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    perca kohe harrova te jem e lumtur, nuk vlersoja sa duhej veten dhe njerizit qe me rrinin prane dhe ate qe ne jet kam fituar me mund e sakrifica... tani po filloj ti vlersoj serish... ndjehem serish e lumtur..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    A jam e lumtur? Lumturia absolute eshte e paarritshme, por e lumtur, relative, sigurisht qe po. Ndryshe do kerkoja ndonje alternative qe te me risillte serisht lumturine.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    me vjen keq per ty Flami po mos shiko mbarap shiko perpara se dhe kjo jet vazhdon nuk ndalon me nji vend!
    une per vete per momentin jam shume e lumtur....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    te qenit te lumtur me qelloi ta diskutoja njehere ne shkolle me mesuesen kujdestare dhe shoqerine e klases...mesuesja ime ishte e mendimit se mjafton te kesh njeriun qe do prane dhe je shum e lumtur.......

po kjo mua me duket si shum romantike per t'iu bashkuar realitetit ne te cilin jetojme.....si mund te mjaftoje kaq pak per te qene e lumtur??/

te mendojme se e kemi njeriun qe duam prane,,,ja sipas ca e cave e arritem lumturine po mire po kur hasemi me mungese ekonomike,kur keta dy te dashuruar nuk arrijne dot te jetojne si te tjeret ne kushte te mira dhe shpesh grinden per shkak te kushteve financiare....lumturi eshte kjo???si mund te jesh i lumtur duke qene vetem prane njeriut qe do?????????

un mendoj se gjerat jane zinxhir pas njera tjetres dhe nese nje hallke e vetme mungon lumtuaria qe ne deshirojme iken e nuk bashkohet kurre me ne...

Eshte shum e veshtire te gjesh lumturine ne kete jete dhe ai qe e ka gjetur ndoshta nuk do mund ta mbaje per shum po mos tregohet i zoti.....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

i/e regjistruar Maska e Flami
    Anėtarėsuar
    04-09-2008
    Vendndodhja
    TiRaNe
    Postime
    31

Smile

Citim Postuar mė parė nga keneta e vogel Lexo Postimin
    te qenit te lumtur me qelloi ta diskutoja njehere ne shkolle me mesuesen kujdestare dhe shoqerine e klases...mesuesja ime ishte e mendimit se mjafton te kesh njeriun qe do prane dhe je shum e lumtur.......

po kjo mua me duket si shum romantike per t'iu bashkuar realitetit ne te cilin jetojme.....si mund te mjaftoje kaq pak per te qene e lumtur??/

te mendojme se e kemi njeriun qe duam prane,,,ja sipas ca e cave e arritem lumturine po mire po kur hasemi me mungese ekonomike,kur keta dy te dashuruar nuk arrijne dot te jetojne si te tjeret ne kushte te mira dhe shpesh grinden per shkak te kushteve financiare....lumturi eshte kjo???si mund te jesh i lumtur duke qene vetem prane njeriut qe do?????????

un mendoj se gjerat jane zinxhir pas njera tjetres dhe nese nje hallke e vetme mungon lumtuaria qe ne deshirojme iken e nuk bashkohet kurre me ne...

Eshte shum e veshtire te gjesh lumturine ne kete jete dhe ai qe e ka gjetur ndoshta nuk do mund ta mbaje per shum po mos tregohet i zoti.....
    Lumturia nuk eshte e percaktueshme lal, eshte si ajo shprehja qe perdoret shpesh '' E Mira Ska Fund'', edhe lumturia eshte e tille, ne momentin qe ke arritur nje gje nuk te motivon me por fillon te kerkosh dicka tjeter. Njeriu eshte i plotesuar dhe shume i lumtur ateher kur cdo deshire e tija plotesohet, dhe kjo veshtire se ndodh ne jeten reale.Une thjesht jam pjeserisht e lumtur dhe rreth 70 % te themi e plotesuar . Pastaj normale qe probleme dhe veshtiresi ka plot, se pa to sdo ishte jeta . Cdo gje ne jete eshte kalimtare dhe veshtiresite jane te tilla, cdokush nga ne ne jeten e vet ka dite me diell dhe dite me shi, jemi mesuar me gjera te tilla.
    Ji Vetevetja

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Cfar mendoni se mund t'ju bente me te lumtur?
    Nga AlieNation nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 113
    Postimi i Fundit: 12-10-2016, 07:35
  2. A mendoni tė ktheheni nė Shqipėri ?
    Nga Arbushi nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  4. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •