duhe tpyt kopetenti derjo?
duhe tpyt kopetenti derjo?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Nuk do ishte jete nqs "vertet i/e lumtur".
Lumturi eshte ateher kur ajo qe mendoj, them dhe bej jane ne harmoni ... edhe ndodh ndoshta jo mjaftushem po rendesi ka qe ndodh.
LOL06205869512![]()
perca kohe harrova te jem e lumtur, nuk vlersoja sa duhej veten dhe njerizit qe me rrinin prane dhe ate qe ne jet kam fituar me mund e sakrifica... tani po filloj ti vlersoj serish... ndjehem serish e lumtur..
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
A jam e lumtur? Lumturia absolute eshte e paarritshme, por e lumtur, relative, sigurisht qe po. Ndryshe do kerkoja ndonje alternative qe te me risillte serisht lumturine.
me vjen keq per ty Flami po mos shiko mbarap shiko perpara se dhe kjo jet vazhdon nuk ndalon me nji vend!
une per vete per momentin jam shume e lumtur....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
te qenit te lumtur me qelloi ta diskutoja njehere ne shkolle me mesuesen kujdestare dhe shoqerine e klases...mesuesja ime ishte e mendimit se mjafton te kesh njeriun qe do prane dhe je shum e lumtur.......
po kjo mua me duket si shum romantike per t'iu bashkuar realitetit ne te cilin jetojme.....si mund te mjaftoje kaq pak per te qene e lumtur??/
te mendojme se e kemi njeriun qe duam prane,,,ja sipas ca e cave e arritem lumturine po mire po kur hasemi me mungese ekonomike,kur keta dy te dashuruar nuk arrijne dot te jetojne si te tjeret ne kushte te mira dhe shpesh grinden per shkak te kushteve financiare....lumturi eshte kjo???si mund te jesh i lumtur duke qene vetem prane njeriut qe do?????????
un mendoj se gjerat jane zinxhir pas njera tjetres dhe nese nje hallke e vetme mungon lumtuaria qe ne deshirojme iken e nuk bashkohet kurre me ne...
Eshte shum e veshtire te gjesh lumturine ne kete jete dhe ai qe e ka gjetur ndoshta nuk do mund ta mbaje per shum po mos tregohet i zoti.....
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Lumturia nuk eshte e percaktueshme lal, eshte si ajo shprehja qe perdoret shpesh '' E Mira Ska Fund'', edhe lumturia eshte e tille, ne momentin qe ke arritur nje gje nuk te motivon me por fillon te kerkosh dicka tjeter. Njeriu eshte i plotesuar dhe shume i lumtur ateher kur cdo deshire e tija plotesohet, dhe kjo veshtire se ndodh ne jeten reale.Une thjesht jam pjeserisht e lumtur dhe rreth 70 % te themi e plotesuar . Pastaj normale qe probleme dhe veshtiresi ka plot, se pa to sdo ishte jeta . Cdo gje ne jete eshte kalimtare dhe veshtiresite jane te tilla, cdokush nga ne ne jeten e vet ka dite me diell dhe dite me shi, jemi mesuar me gjera te tilla.
Ji Vetevetja
Krijoni Kontakt