Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886

Sekreti i një martese të gjatë: të mbyllësh gojën.

Sekreti i një martese të gjate: të mbyllësh gojën

Harroni të thoni si ndiheni apo të pyesni bashkëshortin të ndajë ndjenjat e tij. Sekreti i një martese të madhe është ta mbyllësh gojën e të bësh gjërat që i pëlqejnë burrit. Me siguri keni dëgjuar shumë për sinqeritetin apo për shprehjen e ndjenjave. Kërkimet e reja në mendjen mashkullore thonë se diskutimi është mënyra më e shpejtë për të prerë komunikimin. Miti numër një se komunikimi në marrëdhënie ndihmon bie poshtë. E vërteta është se më shumë prish se ndihmon. Shprehja e ndjenjave, e cila qetëson gratë, i bën meshkujt fizikisht të paqetë. Në këto çaste, në muskujt e tyre qarkullon më shumë gjak.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    Sekreti i një martese të gjate: të mbyllësh gojën

Harroni të thoni si ndiheni apo të pyesni bashkëshortin të ndajë ndjenjat e tij. Sekreti i një martese të madhe është ta mbyllësh gojën e të bësh gjërat që i pëlqejnë burrit. Me siguri keni dëgjuar shumë për sinqeritetin apo për shprehjen e ndjenjave. Kërkimet e reja në mendjen mashkullore thonë se diskutimi është mënyra më e shpejtë për të prerë komunikimin. Miti numër një se komunikimi në marrëdhënie ndihmon bie poshtë. E vërteta është se më shumë prish se ndihmon. Shprehja e ndjenjave, e cila qetëson gratë, i bën meshkujt fizikisht të paqetë. Në këto çaste, në muskujt e tyre qarkullon më shumë gjak.
    Kerkimet nga kush Bebushe?..
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar Maska e samer
    Anëtarësuar
    21-09-2003
    Vendndodhja
    atje ku ka ere te paster dhe qiell te kalter
    Postime
    129
    cfare do lloj kerkimesh te jene keto nuk e besoj
    Diskutimi eshte menyra me e mire te mbash martesen me gjate
    kete mendoj une

e embel
    Anëtarësuar
    12-10-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    173
    sjam dakort me kete!!!
    mendimi im gjithmone po besoj se mardhenien e ndihmon shuem komunikimi.
    ajo shprehja "mbyll gojen" me duket sikur i perkst shekullit te kaluar,si peshtatet aspak lidhejeve te sotshme.

Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga kumbulla Lexo Postimin
    sjam dakort me kete!!!
    mendimi im gjithmone po besoj se mardhenien e ndihmon shuem komunikimi.
    ajo shprehja "mbyll gojen" me duket sikur i perkst shekullit te kaluar,si peshtatet aspak lidhejeve te sotshme.
    Me falni por shpreja mbyll gojen nuk ka ate kuptim qe perdoret zakonisht.
    Studimi ne vetvete shpreh shume qarte iden e te mos shprehurit gjithcka ndaj partnerit.
    P.sh mosmarveshjet qe lindin midis vjeres dhe nuses jane te vazhdushme .......... po ti thush ti burrit se sa shum urrejtje ke ndaj saj ,si do reagonte ai?
    pakashume shpreja"mbyll gojen"ka kete kuptim.
    Te pershendes
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 01-10-2008 më 09:07
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga Pyes_Lotin Lexo Postimin
    Kerkimet nga kush Bebushe?..
    Shfleto gazeten TIRANA OBSERVER aty do gjesh artikullin me te zgjeruar mbi kete studim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2007
    Postime
    33
    diskutimi , te shprehesh ate qe mendon jo vetem burri po dhe gruaja,
    mirekuptimi
    komunikimi
    respekti dhe liria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    323
    bebushja lepurushja me cupka si ti ja vlen te diskutohet......

Paqe me shqiponjat. Maska e Korbi999
    Anëtarësuar
    08-04-2008
    Postime
    355
    Personalisht mendoj se "mbyllja e gojes" antonim i "hapjes se gojes" eshte nje metode e vjeter qe nuk i ka shpetuar filozofise popullore e misheruar kjo ne nje shprehje te urte : "Heshtja eshte flori".
    Ne mardheniet bashkeshortore , koncepti mardhenie eshte me specifik se ne cdo lloj tjeter ambienti ku ekzistojne mardhenie ne pergjithesi. Shuarja e gjakrave, ose ftohja e gjakrave, qetesimi i "gjendjes", dhenia e nje mundesie tjeter personit (bashkeshortit, vjeherres, kunates, kunatit etj,) me te cilin/en/et te ka rene shorti.
    Nuk eshte metoda me e mire te heshtesh ne pergjithesi, por, te dish kur te heshtesh ose te dish te manaxhosh gjendjen dhe heshtja ne kete rast eshte nje faktor ndihmes ne favorin tuaj.
    Nje keshille personale per gjinine femer.
    Asnjehere mos hyni ne debat per pasurite e patundshme me bashkeshortin si psh: per shtepine, tokat, parate ne banke, vjeheren/in etj... .
    Duhet te jete artikull interesant... .
    Salam!
    Bese dhe hakmarrje.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Varet nga raportet qe ka çifti.Nqs gjerat qe prej fillimi jane te ditura si nga njeri e nga tjetri atehere " te mbyllesh gojen" per mendimin tim nuk ben asgje me shume sesa perkeqeson gjendejn pasi nje dite do flasesh e do i nxjerresh te gjitha, e keshtu eshte me keq.
    Nqs bashkeshorti nuk kupton dhe mirepret mendimin tend atehere nuk mund te quhet i denje per te qene i tille dhe per te vazhduar lidhjen.Te jesh tolerat nuk do te thote te mbyllesh gojen ...
    Baza e nje raporti afatgjate eshte komunikimi dhe marreveshia, sikurse per gjene me te vogel.Nqs njera prej tyre deshton atehere gjithçka ka marr fund ose nuk vlet te vazhdohet me pasi do sjelle vetem lendime.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cili është sekreti yt?
    Nga Poeti në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 10-10-2010, 07:13
  2. A eshte gabim seksi para martese?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 06-12-2009, 12:14
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Sekreti i tyre...
    Nga Matrix në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 18-10-2005, 12:37
  5. Plagos njeriun e zemres,vetem pak dite martese!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 06:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •