Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Kjo eshte mania e shqiptarit, nqs do te marresh me te miren duhet te paguash. Pagesa nuk eshte ne nje gje e madhe nqs te pelqen loja tamam, eksperienca qe merr nga serverat e NCSoft nuk krahasohet me cdo lloj private server. Po ta them un qe kam luajtur ne serverat me pages dhe qe kam qen Admin ne serverin qe ka qen i pari ne L2Top200 dhe ne l2hopzone. Sido qe te jet MMORPG koreane kan filluar te me merziten se sado gjera te bukra bejne quests gjithmon i kan dobet dhe behen grindfests ne fund. Nqs keni munci provoni Age of Conan ose Warhammer e ri per ato me kan then shum llafe te mira edhe pse vet si kam provuar.

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Age of Conan mos e provo kot. Jo per ndonje gje se ka shume aspekte te mira, si p.sh. sistemi i kombat.

Por ama e nxorren shum shpejt lojen dhe nuk e kishin mbaruar. Une s'e kam provuar por shume veta e lan per arsye te bug-eve etj. Tani ka dhoma te boshatisura thone.

Citim Postuar mė parė nga Gerdi Lexo Postimin
    Kjo eshte mania e shqiptarit, nqs do te marresh me te miren duhet te paguash. Pagesa nuk eshte ne nje gje e madhe nqs te pelqen loja tamam, eksperienca qe merr nga serverat e NCSoft nuk krahasohet me cdo lloj private server. Po ta them un qe kam luajtur ne serverat me pages dhe qe kam qen Admin ne serverin qe ka qen i pari ne L2Top200 dhe ne l2hopzone. Sido qe te jet MMORPG koreane kan filluar te me merziten se sado gjera te bukra bejne quests gjithmon i kan dobet dhe behen grindfests ne fund. Nqs keni munci provoni Age of Conan ose Warhammer e ri per ato me kan then shum llafe te mira edhe pse vet si kam provuar.

Ok mer e di qe serverat e NCSoft jane me te miret dhe nuk krahasohen me private server.Por ne fund te fundit perseri Lineage mebetet .Urime per ate punen e adminit .Meqe merkeni vesh nga keto pune hapeni nje server dhe luajm aty pse me shku ne server Grek apo tajlandez a u ku di une se cfare .Nese juve jeni vertet i afte ju siguroj se do mbushet dhe serveri juaje.
    Kalofshi bukur .Tung !!!

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    kam kohe qe sluaj L2, dhe skam as kohe te luaj me then te drejten dhe as ndonje qejf te madh se per momentin luaj ne xbox 360. E di qe loja L2 ngelet po problemi eshte gjith gjerat qe duhet te punon qe nuk punojne te ulin eksperiencen. Pastaj nqs do luash ne nje pvp server mos e vrit shum mendjen, mjafton te punojne kryesoret dhe te ken gjetur nje system te mire. Per mua best chronicle = C4, pastaj filluan te fusin budalleqe kot.

Laggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg lol

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •