Nuk di kam probleme me postimin e fotove por ska rendesi,ne vizatim tek vazoja -kemi kater figura te kafshve te tipit te njejt jane te ngjajshme me ate ne perkrenaren e Skenderbeut ,nen nivelin horizontal ku ato formojn katershen kemi nje nderpremje form platoje dhe me posht kemi tete rrath te cilet jan te kufizuar dhe paraqiten vetem ne pjesen e siperme te formes se portes ku pjeset vertikale te kesaj porte jan boshe dhe kufizimi mbrendshem i kesaj porte na jep formen e nje porte me te vogel te cilen kemi te vizatuar 11 rrathe gjasht rrathe apo dy treshe vertikale te cilat simbolizojn dy dyer apo te themi me sakt numrin gjasht.
4=4 vite
8
4+3+4
3+3
8+11+6=25
Shuma simbolike e emrit te shkolles se Pitagores shendritja.3 4 5=3-a 4 -b dhe 5=c ose shendritja 5x5= 25.
Keni nje vizatim te tema tjeter, ne nje vizatim ku kam percaktuar vendin nen nr 13 i pozicioni me real i mundshem ne renditje alfabetore i germes pellazge fi nje rreth me nje kryq perbrenda dhe e kam caktuar germen e mesit te alfabetit pellasg ce e kam renditur nen numrin trembdhjet ky numer ka nje rendsi te veqant te renditja tabelore e alfabetit pellazg edhe ashtu simbolizon amaldhin- dhemetren- nanen toke.Mos te them gjarprin qe mundohet ta haj bishtin e vet uroborusin i cili ne fakt eshte simbolizim i vitit dhe asgje tjeter por bishti tij eshte pikrisht pjesa e 1/4 e dites .
212011101
221912 9 2
231813 8 3
241714 7 4
251615 6 5
Perkrenarja e Gjergj Kastriot Skenderbeut kemi numrin 13 icili paraqet rendesi te veqant si dhe numri 4 Rendesin dhe kuptimin e ketyre numrave jam munduar ta analizoj ne detale ,habit fakti sepse skenderbeu ne baze te numrave ne perkrenare mendoj se ai posedonte nje pjese te dijes se lasht apo me sakt e kishte trashegim ne gen .
Nuk kam ndermend ta lavdroj apo te zotoj ne hyjni sepse hyjnia eshte 1 vetem ai eshte kreatori i gjithe universit, ti kuptojm keta numra ne perkrenaren e trimit si nje lloj mesazhi per ne, te jene keta simbole numra nje simbolizim i posedimit te dijes se lasht qe kishte
Gjergj Kastrioti Skenderbeu .
Me ne fund doli dhe fotoja.
Krijoni Kontakt