Windows XP e perdori me doket me i mir edhe pse nuk
e kam provuar Visten ende per shkak se ende shume programe
nuk bejne me Vista ..
Windows Vista
Windows XP
Windows XP e perdori me doket me i mir edhe pse nuk
e kam provuar Visten ende per shkak se ende shume programe
nuk bejne me Vista ..
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
windows wista pavaresisht se eshte me terheqes dhe me i avancuar por dhe ai ka probleme keshtu qe dhe per mua ngelet XP me i mire .
Per mua XP eshte me i mir.
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
xp .. edhe ato qe e kan te blere me vista vij ta kthejn ne xp...
jo more gabon, fort, vista i licencuar qe do me teper, kushton mbi 200 euro, sikur ti hedhesh ne balte.
Pastaj eshte bere buje e madhe, lidhur me vista vs XP, po vertet xp eshte pak me i lehte dhe njerezit jane mesuar me te, po Vista eshte me i mire , me kalimin e kohes mesohesh.
Mendim sa % e njerezve kan OS te licencuar nuk me thua?Sa % e kesaj % me njerez te licencuar kane VISTA?
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Vista nuk vlen dy lek,
eshte deshtim i plote si tha dhe nje parafoles.
une nuk merrem me perqindjet, sa e kan te licencuar etj, por ta kesh te licencuar dihet qe eshte ma mire, psh shum arsye.
Sa i perket Vistes, une kam Vista Ultimate, dhe kurr skam pas problem, problem me visten kane ata qe kane kompj te dobet, pajtohem aty. Mirepo sa i perket qeshtjes se ketij qe beri pyetjen, ky e kishte blere visten origjinale me kompjuter, qe me siguri ata qe kan shit ate kompjuter e kan ba hesapin qe kompjuteri e duron ket viste.
Tani kjo eshte qeshtje qejfi, psh edhe Macintosh esht i mire , gjithashtu edhe Linux.
Shiko, te tham te drejten jam profesionist i kompjuterave dhe nuk fola deri me tash me hamendje. Sa i perket sondazheve e di qe XP eshte perpara por kjo megjithate nuk do te thote patjeter se eshte me e mire.
Psh Shumica e profesionisteve qe njoh mendojne qe Linux eshte me i mire se windows, por windowsi perdoret 99 % me teper. Arsyeja eshte thjeshtesia.
Pikerisht thjeshtesia e ben XP te jete perpara, psh 90 % te personave qe perdorin kompjuter nuk jane profesionist, atyre thjesht ju intereson si me hy ne MSN dhe eventualisht me lujt ndonje loje. Prandaj te XP gjejne nje thjeshtesi ne perdorim. Arsyeja tjeter eshte qe 90 % e kompjutereve qe kane njerezit sot nuk e perballojne Visten.
Nejse spo vazhdon shum diskutim, vetem po them ne fund keto sondazhet jane qeshtje qejfi. Ti biem shkurt Mozilla eshte shume me e mire se Internet explorer por prap 90 % perdoret Internet explorer.
Pra sondazhet skane te bejne me cilesine kur kemi te bejme me nje fushe si kompjuterat ku 90 % e perdoruesve nuk e njohin kompjuterin mire.
Sdo te diskutoja me shume, besoj secili te mbajme mendimin tone. Faleminderit
Krijoni Kontakt