me sa kam ndigju xp esht me i mire ate kam dhe une se i riu ka me shume probleme
Windows Vista
Windows XP
me sa kam ndigju xp esht me i mire ate kam dhe une se i riu ka me shume probleme
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Ne kete teme cfare nuk degjon dhe cfare nuk shikon mer zot. Po cdo gje e hedhur ne treg per here te pare ka mangesit e veta, te cilat rregullohen me kalimin e kohes. Nuk mund te beni krahasime asnjeher me dicka me te avancuar se sa me dicka me mbrapa ne kohe. Cdo dite sa po vjen dhe tenkollogjia po perparon me hapa shum te medha. Ne duhet te hedhim veshtrimin perpara dhe jo te kthejme koken pas, duhet te mesohemi dhe me gjerat e reja dhe jo vetem me ato ish ekzistuese qe aktualisht jane inekzistente deri sa te zhduken. Te jemi me realisht dhe te mesohemi me te ren, mos te behemi si paraardhesit tane, lere kete se me pelqen, mos e leviz kete se ka qene e kohes etj etj etj.
Windows XP e perdori me shum e kom pas edhe Visten por perseri me i mir Windows XP
Xp!!!!!!!!!
Keyboard not found .... press any key to continue!
Edhe pse po mbaj visten me pelqen me shume xp-ja.
Prej qe po perdor visten gjithcka po ngadalesohet.
Pra une votoj Per XXXXXXXXXXXXXXXPPPPPPPPPPPPPPP
MOTOJA IME:Shkel e shiko nga shkel
Qe nga mesi i 2007 perdor Visten, ne laptop me 1GB RAM. Tash kam 2 GB RAM. Pasi i shtova ram-in puna shkon shume mire. Me te vertete Vista do shume RAM.
Kush ka ne kompjuter XP te mos marre mundimin me kalue tek Vista. Kush ka Vista se bashku me ca parametra te nalte te PC-se, le te mundohet pak per te ba prova me vista, me lexue ndonje manual(ne anglisht) se do tia shohe te mirat Vista-s me kalimin e kohes.
Sa per paraqitjen grafike, kjo ne vetevete nuk ka te baje me programin e sistemit si program kryesor i kompjuterit. Per efekte grafike linuxi ka te tilla sa nuk te bahet me perdore tjeter.
xp skrahasohet me visten
Krijoni Kontakt