Close

Rezultati i Sondazhit: Vista apo XP?

Votues
82. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Windows Vista

17 20.73%
  • Windows XP

65 79.27%
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 52
    i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Nuk mund te pretendosh te instalosh visten ne nj PC i cili ka nje procesor pention 3 ose 4 ose ose nje AMD athlon ose sempron.
    256-512 MB ram eshte normal qe vista bllokohet eshte i ngadalte.
    Xhaxhi bill gates i ka publituar karakteristikat e nevojshme per te punuar siē duhet me Vista
    Ndaj ti popull mos prit mrekullira nga kompiutri jot(plere).

Une me kete merem gjithe diten, punoj ne nje qender asistense kompiutrash, e di se ē'them.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 04-11-2008 mė 06:28

Degjo evalt.Une i kam perdor edhe vista edhe xp.Por sec te jep nje ndjesi xp qe vista nuk ta dhuron dot.Vista e kam perdor me pc monster qe ka pas 3gb ram dhe dual core 2.3ghz.Nuk e di pse kishte lag nje ne dy.Tani xp une e instaloj dhe ne nje P3 dhe punon mire.Jo shume mire po mire po ama punon.Por vista do mbi 1.5gb ram se 1gb ta mer vista jo grafika jo lesh jo presh.Po +150-200mb ram do ti mar kav se po pate avirera-avastra-avg-ra ik e hidhe pc.Ca ngelet per programet e tjera.256mb ram.Kurse me xp.Ja mer 256xp.Po ama ngelet 1gb qe perdoret vetem per prog te tjera.Ju keni experience dhe gjera te tilla.Opinioni im ky eshte.Endless ka nje firme shume te mire.:
    I Won'T Die My Belifes Just I Might Be Wrong...
    Kalofsh mire..
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    nese ti quan monster 3 gb ram C2D po une intel core 2 quad 2,40 . 6 gb ram vga ati radeon hd3870 512mb?

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Lere Visten,universitete dhe shume biznese e kane bojkotuar dhe perdorin XP.
    Si sistem le shume per te deshiruar,te kujton Windowsin Me qe ishte nje fiasko sic eshte Vista sot.
    Visten mund ta instalosh kur te dale ndonje servis pak 3 per Vista.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Per ate pune kam pasur Pentium5 vet une dhe ate monster e thash kot.Ai eshte pc i thjeshte.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Lere Visten,universitete dhe shume biznese e kane bojkotuar dhe perdorin XP.
    Si sistem le shume per te deshiruar,te kujton Windowsin Me qe ishte nje fiasko sic eshte Vista sot.
    Visten mund ta instalosh kur te dale ndonje servis pak 3 per Vista.
    Mah ēfar komentesh qe ben mor <ņun.
    ēfar thua.
    eshte normal qe neper zyra perdoret xp, por edh windows 95 edhe 98. neper zyra eshte normal.
    Vista mbi te gjitha eshte krijuar per nje utencr private dhe PIKE!!!

Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Per ate pune kam pasur Pentium5 vet une dhe ate monster e thash kot.Ai eshte pc i thjeshte.
    Pentium5!!! lere se tani e prishe muhabetin . ndoshta e ke edhderruar se ndryshe sdi ēte them.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Po tani siq ka ardhur puna, eshte mire qe serviset e kompjutereve te mbyllin fare veprimtarine e tyre. Njerezit qe mezi dijne te punojne ne messengjer, tentojne te instalojne windowsin, te merren me drivera.

Po ne Kosove psh me 10 euro ta instalon kushdo cfaredo windowsi, Ose si ky rasti ne fjale qe ka Visten origjinale dhe mundohet e vendose nje xp pirate. Po ti lexonte keto bill gates do ti shkulte floket.

Po nejse te mos e teproj se demokraci eshte kjo, 1 ndreq 3 prish, paret e veta i hargjon.

Hajt shnet.

Evalt une kisha para syve ti me thua dengla.Pune per ty beson apo jo.Une nuk jam duke i mbush mendjen njerezve se ca duhet te besojne dhe se ca jo..

i/e regjistruar Maska e eno84
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga evalt Lexo Postimin
    Nuk mund te pretendosh te instalosh visten ne nj PC i cili ka nje procesor pention 3 ose 4 ose ose nje AMD athlon ose sempron.
    256-512 MB ram eshte normal qe vista bllokohet eshte i ngadalte.
    Xhaxhi bill gates i ka publituar karakteristikat e nevojshme per te punuar siē duhet me Vista
    Ndaj ti popull mos prit mrekullira nga kompiutri jot(plere).

Une me kete merem gjithe diten, punoj ne nje qender asistense kompiutrash, e di se ē'them.
    O evalt djali, si e paskemi provuar visten ne nje pentium 4???? Sa per informacion une Visten e kam provuar ne kete PC me keto parametra

Intel Core 2 Duo
    2 GB RAM
    160 GB SATA
    Nvidia 7100 GS 256 pci/exprees

Te jesh i sigurt qe nuk me la pershtypje te mira.
    Vista te luan mendsh vetem me paralajmerimet. Cdo veprim qe kryen ne pc te nxjerr tabele dialoguese ku te paralajmeron per veprimin qe po kryen. Ne nuk jemi amatore qe te na paralajmeroje per cdo veprim. Per me teper grafika per nje sistem operimi eshte shume, kur dihet qe pas pak kohesh ai pc mund te ngarkohet me te tjera gjera dhe fuqia e pc kerkohet te jete sa me larte. Nuk mund te shpenzosh 640 MB RAM vetem per grafiken apo per oren qe e kane vene sa nje tepsi ne krah te djathte te ekranit....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 04-11-2008 mė 06:29

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •