Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 90
    _Karramele_ Maska e LOVELY_ANGEL
    Anëtarësuar
    09-08-2005
    Vendndodhja
    Between the stars........
    Postime
    256
    Per pamjen me terheqin dhembet , vithet dhe menyra si esht veshur dhe a do me shoh ne sy gjat kohes qe do jet duke biseduar me mua , pasi kalon etapa vezhgimit te bukuris vjen llogjika e tij sa bashkbisedus esht toleranca qe tregon , edukata etj etj etj .
    I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Deri sa nuk ka filluar te flas do merem me analizen e pamjes se jashtme .Si eshte veshur si i ka kombinuar robat ,c'fare parfumi ka perdorur.Kto mendime kalojn shume shpejt neper qenien time duke mare dhe pergjigjen nga une gjithashtu.Kto kan pak rendesi jane pluse apo minuse....gjithesesi syri punon....Po kur fillon flet dua ta shikoj ne sy se sa i sinqert eshte...dihet zgjuarsia dhe bukuria fizike kan mare pluse para se te vij ne takim....
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Perfytyrimi paraprak i shkalles se "viciozitetit" ne brendesi te hundes,

me le pa mend!! Pastaj vine me radhe, zeri aromatik, shikimi helmues, etj

Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Me pelqeu tmerresisht komenti i eurostarit, ishte vertete origjinal dhe gjitheperfshires!
    Pak a shume ndaj te njejten mendim me te, por sigurisht ne kahun e kundert, me pelqen shume kur nje mashkull mbetet si i shtangur para nje femre dhe behet konfuz
    Jam kurjoz te dija qendrimin tend ne ato momente kundrejt nje mashkulli qe reagon ne ate menyre, do perfitoje nga rasti per te luajtur me te, apo do mundoheshe ta qetesoje ne nje fare menyre qe ti iknin emocionet ? ( Gjithmon nese te pelqen nje lidhje me te )

PS: Sa keq qe une nuk jam nga ai lloj mashkulli me te tilla emocione , ehhh na iku rinia qe mbarte emocione dhe na skuqeshin faqet, na ka dal turpi fare

Pershendetje Yes*

Po ta shuaj kureshtjen per aq sa eshte e mundur euro....Ne raste te tilla, ne fakt me vjen gjithmone te buzeqeshi shume natyrshem, dhe nga ana ime mundohem me pas ta nxjerr nga sikleti duke krijuar nje bisede te thjeshte, ne menyre qe ai te ndihet rehat, por ja qe ndodh qe sikletoset edhe me shume. Ne kete rast flas per nje djale te sinqerte dhe jo nga ata kulimat qe iu duket vetja kush e di se cfare, keta te fundit nuk i perfilli fare...
    Gjss gjithmone ndjej nje "frike" te meshkujve ndaj meje, sepse mendojne (paragjykojne me mire te themi) qe une jam femer qe me pelqen te tallem me meshkujt, gje qe sigurisht nuk eshte e vertete...

Mbaj mend, qe shpesh qeshja me ish te dashurin dhe i thoja "sa budalla me je dukur ne fillim, me shikoje tamam si budalla pa piken e taktit" Sigurisht e thoja me shaka por vertete kur e kujtoj kete, me mbet nje buzeqeshje, pavaresisht ndjenjave te shuara tashme....Keto kujtime me emocione te tilla te sinqerta, mbeten gjithmone ne kujtese dhe kujtohen me buzeqeshje....

Sa per ate qe thua se te iku koha, e ke gabim, njeriu ne shpirt nuk plaket kurre, sepse fundja emocionet na burojne nga shpirti dhe jo nga mosha kalendarike.....
    Pastaj ti e sheh c'po ndodh sot, te rejat jepen pas meshkujve me pervoje, keshtu qe ke akoma shpresa

Te prsh edhe une Eurostar...!

i/e regjistruar Maska e Kila_16
    Anëtarësuar
    21-02-2011
    Vendndodhja
    Burrel
    Postime
    63
    Verej personalitetin dhe humorin

Me jete te gjate femijet euro, une kam shoke te moshes tende qe jane akoma beqo, dhe kur iu them qe jane te nje brezi tjeter me timin: iu bie pika, nuk e pranojne fare
    Po hajt o euro, se nuk ke per te qene kurre me i ri sa je tani, dhe mos u anko per emocione se ti je i tejngopur nga emocionet, sepse e ke zgjedhur njeriun e jetes dhe madje ke krijuar familjen, nje fakt i tille te jep emocione cdo dite, por halli yne (i brezit tone) thuaj qe nuk "mblidhemi" fare dhe sorollatemi akoma....

Ika edhe une tani, te prsh!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Kafja.....
    Se si e pi apo kush paguan se nuk te kuptova ?!
    Apo se si mban filxhanin e kafese .

Thone ata/ato qe e pine pa sheqer ose me pak jane thartuqer

Seriozitetin ,dhemb perjashtet i kam inat ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Mos te harroj dhe bardhesine e dhembeve

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Ai veshtrimi genjeshtar qe une te buzeqesh...
    Pa diskutim e brishte.

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 07-06-2009, 19:47
  2. Pala shqiptare thotë 'po' për takimin e Vjenës
    Nga Flori në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-02-2006, 15:38
  3. Presidenti grek anullon takimin me presidentin shqiptar në Sarandë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 146
    Postimi i Fundit: 23-11-2005, 19:57
  4. Kryeministri malazez anullon takimin me Berishen& 2 kryeministrat e rajonit
    Nga Blue_sky në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •