Tipi i tij, edhe me shume se cdo gje, sa ndihem une vetevetja kur jam me te![]()
Tipi i tij, edhe me shume se cdo gje, sa ndihem une vetevetja kur jam me te![]()
Thjeshtesia,Sinqeriteti dhe menyra e komunikimit,kto me terheqin ne fillim
Pastaj vijne te tjerat, duke ber e duke par![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Ne takim te pare do e shikoja ne cdo pikpamje e si domos ne ata morale
Pershendetje pjesemarres ne muabete pa bereqet. Une per vete urrej rezervat dhe josinqeritetit prandaj mundohem ti them gjithmone gjerat ashtu sic jane. Personalisht me terheqin tek femra te ndryshme gjera te ndryshme. Shpeshhere me pelqejne te gjitha ne takimin e pare por ato qe me rrembejne plotesisht mendjen dhe me bejne te mendoj vec per te jane te rralla. Sigurisht cdo vajze eshte ndryshe nga te tjerat dhe te tjerat jane ndryshe nga njera tjetra. Kam vene re qe nese nje vajze me pelqen shume, eshte shume e mire dhe e bukur, por e di qe nuk mund te kem dicka me te per arsye vlere apo ndonje shkak tjeter atehere une nuk krijoj asnje pasion per te, bile as e coj neper mend fare. Ndryshe me ndodh me ndonjeren qe mendoj se mund te jete e imja dhe do te ishte nje zgjedhje e mire. Atehere subkoshienca me detyron ta pranoj si plotesuese te kritereve te saj dhe rrembehem plotesisht nga ky mendim romantik qe duhet ta pranoj me ben te ndjehem mire me veten. Mbase kjo eshte dhe arsyeja pse une bie ne kte lloj pasioni dhe e leshoj veten. Dicka qe me mungon tek vetja eshte serioziteti ne lidhje te tilla, ama kur takoj nje vajze eshte shume serioze per lidhjen e saj duket sikur me ploteson defektin tim dhe e ndjej veten sikur nuk e kam kete defekt dhe vetja me duket i perkryer, e kuptoj sa nevoje kisha per kte mendim per veten dhe nuk mund ta plotesoja vec ne pranine e kesaj vajze. Si cdo qenie njerezore kam edhe shume nevoja te tjera qe me bejne te apasionohem me cdo vajze qe mendoj se mi ploteson kto nevoja. E di qe e kam po kaq te thjeshte edhe per te harruar, nuk jam partizan i shpirtit binjak sepse nuk egziston, pasi gjithmone ndryshoj, nevojat me ndryshojne, ate qe nuk mund ta kem me nuk e shpresoj me, iluzionet jane te kota. Por miq ckuptim ka te themi me terheq kjo gje apo ajo kur ne punen ne terren te tjera gjera na dalin qe na rrembejne, thelbesoret shpesh as ne vete nuk i dime deri sa e shohim veten te cmendur per dike. Kriteret tona per dike jane te rrenjosura thelle ne nenvetedije dhe nuk mund ti nxjerrim prej saj ne asnje menyre tjeter vecse duke u befasuar nga dikush qe nuk e dinim qe mund te egzistonte, nje pershtypje kaq e forte sa te na krijohet iluzioni se nuk mund te jetojme me dot pa te, dhe fatkeqesisht vetem atehere e kuptojme se cfare na terhiqte.
Mua Psh me pelqejn gocat qe din te lajn, te pastrojn, te hekurosin, dhe te rrine ne kembe kur te futem ne shpi :P :P :P
Ndryshuar për herë të fundit nga El_Culpable_ : 06-03-2011 më 18:47 Arsyeja: Nejse edhe humoriiii
Me terheq menyra se sa shume mundohet qe ta trgoje veten sa me mire para meje. Ka nje menyre levizje ose nje corjentim te nxituar, skuqet, qesh pa pasur asgje per te qeshur, e ke parasysh emocionet e para...Une vdes per emocionet e para te nje femre te dashuruar.
Urime per temen Lorisa
Pershendetje
Syt (shikimi) dhe komunikimi (biseda),po e njeta gje me largon!
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Me pelqeu tmerresisht komenti i eurostarit, ishte vertete origjinal dhe gjitheperfshires!
Pak a shume ndaj te njejten mendim me te, por sigurisht ne kahun e kundert, me pelqen shume kur nje mashkull mbetet si i shtangur para nje femre dhe behet konfuz![]()
Krijoni Kontakt