Mais je suis bonne vivante aussi por jo me 40-vjeçaret. Nuk kam asgje kunder tyre, thjeshte nuk jane mon public visé. Cdokush duhet te njohe veten dhe te kerkoje dike qe i afrohet pak-a-shume. Dhe ajo ceshtja ekonomike s'me terheq fare; s'me ka munguar asgje kurre ekonomikisht, pra s'kam ecur asnjehere me mentalitetin ah te kisha kete apo ate dhe tani qe jam e zonja vetes, jam ne gjendje te kujdesem per veten ekonomikisht ne forme perfekte. Madje me shqetesojne njerezit qe mendojne ne terma ekonomike. Tjeter pyetje kishe, my dear?
Angelina: aha, ne kete prizem s'bej kompromise & dhe te doja te beja kompromise s'do ia arrija; do me nderpritej oreksi ne vend po s'i plotesoi te pakten kushtet minimale mesiper.![]()
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 09-11-2008 më 19:05
Kam vetem nje limit: qiellin!
Te kuptoj fare mire
Ke te drejte kur thua "dike qe te afrohet pak a shume".Prandaj edhe mundesohet ky takim i pare,sepse eshte treguar si person interesant.Sigurisht ajo cfare pres dhe ve re pastaj eshte biseda,fiziku ( hyn ne scaner cuni me gjithe tru ) , alternimi i sensit te humorit me seriozitetin,charmi,intligjenca; ve re edhe gjuhen e trupit shume,dhe sa me shume detaje sigurisht se shoqet duan ti bej azhoronimin e date me pas![]()
Elegance is an attitude.
Nuk do te doja me kete menyre,te sillja biseden ne veten e pare,as ne te dyte(ne rastin tuaj,madame),por po flisja thjesht,duke imagjinuar figuren qe ju me pare pershkruat.Fakti qe ju vete,jeni e arritur ekonomikisht,nuk do te thote se ju do te gjenit edhe dike,i cili do te ishte kembezbathur.Hehe....Nje e zonja e vetes,do te gjente dike ne rangun e saj,ndoshta edhe me te ngritur.Pra dyzetvjecari eshte me i mundshmi,per kete rol.
Sa per mospranimin e kesaj moshe nga ana juaj,une personalisht nuk mund te perfytyroja nje te zonje te vetes,me nje 25vjecar.I cili,nese donte te ishte i rangut tuaj,duhej te kishte babane te arritur ekonomikisht.Rast ky,shume i rralle ne kohet e sotme.Dhe duke mbaruar,dua t'ju uroj te gjeni ate qe vertet deshironi.Ose...mundet,them,mundet ju me lart,te na keni pershkruar te dashurin tuaj.Atehere,une hesht!!!!!!!![]()
Jeto cdo minute,si te jete e fundit.
Sinqeriteti, asgjè me tepèr!
|- Më Pikòj Një Pik Loti, Në Fòrm Realiteti -|
Buzëqeshja, mënyra se si buzëqesh.![]()
tek nje mashkull me pelqejne syte
dhe pjesa e gojes.
syte i kam primare
Jeto sot se neser nuk i dihet
menyra se si shprehet dhe si i vblereson situatat
Poashtu nuk kam deshire vetem te degjoj,dua edh ete me doegjojne, e kam fjalen per takimin e pare!
Be the change you want to see in the world!
me terheq veshtrimi i thelle i syve magnetizues qe te perpijne me gjithe lecka.une i kam pare keta sy disa here,neper vite.
vetullat,Sinqeriteti
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Krijoni Kontakt