Ciltersia...po sqe e tille sme terheq!
Ciltersia...po sqe e tille sme terheq!
* Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *
Eshte e padiskutueshme qe fillimisht njerezit terhiqen nga pamja e jashtme.
Me pas krijohen pershtypjet e para nepermjet bashkebisedimit, e keshtu me rradhe.
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Perderisa e takoj do thote qe me pelqen fizikisht dhe nga inteligjenca. Pastaj, ajo qe do me terhiqte do ishte nese do kujdesej per mua: nese do me hapte deren, nese do me kerkonte mendimin ne cdo rast, nese do me afronte, nese do ishte i qeshur dhe spontan etj.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Me terheq thjeshtesia e mendimeve, qe do me vinte ne rehati pa pasur frike te flas edhe une thjeshte; sikurse sensi i humorizmit; njerezit qe dine te bejne shaka (pa e tepruar) jane njerez qe nuk te merziten kurre e madje te hyjne ne zemer pa e kuptuar![]()
La vita è bella...
Mua ne takimin e pare me len pershtypje menyra se si flet dhe si sheh, se ashtu verehet leht a i ka te verteta ato qe i thote apo i ka sajuar pak a shume dhe me pas gjera te tjera qe ndoshta do ti them here tjeter.![]()
Lumturia nuk vjen vetë, atë duhet ta krijojmë ne.
Ne takimin e pare:Çfarë ju tërheq tek një femër në takimin e parë ?
1. Sytë
2. Kukat
3. Buzët
e pastaj te gjitha me rend, e me vone nese del ne shesh qe eshte e padisciplinuar, e paedukuar, e pakulturuar dhe jointeligjente, atehere nuk me terheqin as syte, as kukat e as buzet ma ... thjesht nuk m pelqen ma asgje te ajo femer.
Pershendetje te gjithëve dhe ju pergezoj per temen e hapur...
Nese me lejohet edhee une te inkuadrohem ne kete temë mjaft kurioze dhe atraktive...!!! Do të doja te shpreh edhe une mendimin tim.
Ne takimin e parë, gjithsecilin e tëheq diçka e veçant ose diçka që ka si deshirë ta shoh tek femra ose mashkulli, që në fillim.
Mua me terheq se pari komunikimi i tij/saj. Pse? Nese ka kulturë komunikimi, sipas meje, mendoj qe mund ta njohim edhe me shume ne edukatën dhe diturite qe posedon. Normalisht, pas vijne edhe aspekte te tjera, si sytë, fizionomia, konstrukti etj. Por, per mua fillimisht me terheq menyra se si flet, si diskuton, si shpreh fjalet, si transmeton respket dhe konsideratë ndaj meje. Kjo me duket si nismetare qe ben hapin e parë. Tjerat vijne pas.
Mire, nese ka ndokush mund edhe te me plotesoj ose edhe mund te mendoj me ndryshe. Jemi te hapur rreth kesaj...
Gjitha te mirat per ju, suksese!
Respekte per te gjithë, Dar_di.
Per te qene real,
Efekti i pare zakonisht eshte ai vendimtari ...
Personalisht me pelqen te verej raportin sy-vetull, me nje fjale a eshte Sy-meshqerre apo Sy-dhi!
Pastaj menyren se si bashkebisedon! Ky eshte faktor per te shkeputur nje buzeqeshje origjinale dhe per te gjykuar a ka vizituar Dentistin a JO.
Mos gje jam i hidhur pakes?
Krijoni Kontakt