Nuk esht telefon i vjedhur. Kur them zhbllokuar, nenkuptoj per ta bere qe te punoje me me cdo lloj karte, se kam me kontrate mujore dhe te kyqur ne rrjetin O2 te Anglise.E paske grabit nai tel ane :P
Nuk esht telefon i vjedhur. Kur them zhbllokuar, nenkuptoj per ta bere qe te punoje me me cdo lloj karte, se kam me kontrate mujore dhe te kyqur ne rrjetin O2 te Anglise.E paske grabit nai tel ane :P
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Bvizion, kuptova!
dhe tel qe ke ti sado i fundit te jete der ne 20 mije lek te vete ne shqipri per zhbllokimin
shnet.
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Une e bej per 1000 leke :P,
Programi quhet "Ipwn 2.0" mos u bejni aq pertace ... eshte e thjeshte si 123
BVizion nqs ke Iphone 3g dhe nuk te merr karte tjeter pervec O2 tani per tani nuk zhbllokohet dot. Por George Hotz, Dev Team dhe Zibri po bejne nje pune te mire dhe premtojne qe deri pas 1 ose 1 muaj e gjysem te kene arritur ta zhbllokojne dhe Sim Lock te asaj. Megjithate Iphone 3G qe perdoren ne itali me kontrate te Tim dhe Vodafone jane te zhbllokuar edhe mund te perdoren me cdo lloj karte. Tani per tani Iphone tend mund ti besh vetem Jailbrake dhe te marresh dhe programet qe jane me leke, ne menyre free. Ne tirane ka plot vende qe zhbllokojne iphone, por jo 3g. Pasi te dali sim unlock nga George Hotz, mund te ta zhbllokoj dhe une pa problem, ose thjesht te te jap udhezimet (eshte fare e thjeshte). Po do te te jap nje ndihme, une ndjek gjithmone www.ispazio.net sepse ajo thote te gjitha te rejat per iphone.
Po te te duhet ndihma ime me lajmero ne privat.
Me respekt
Erniv
Faleminderit Erniv
Po, eshte 3G dhe i kyqur ne rrjetin O2.
Pas 1 muaj mbase do jete pak vone sepse largohem nga Shqiperia, gjithsesi mire per heren tjeter. Do me duhet te perdor ndonje cel tjeter. Do do te kontaktoj pas 1 apo dy muajsh ne lidhje me ndonje udhezim qe mund te me japesh.
Faleminderit.
BVizion mund thjesht te te keshilloj qe iphone tend ti besh Jailbrake. Vetem atehere do kesh mundesine qe cdo program qe sheh ne App Store ta kesh falas ne iphone tend, + dhe shume software te tjere qe nuk jane pranuar ne App Store, si psh VideoRecorder, openSSH (qe mund te besh browse direktorive te iphone), WinterBoard (E cila eshte si themes e nokias), si edhe mijera programe te tjera te cilat nuk u pranuar nga App Store per te vetmen arsye qe mund te benin me shume operime se Apple lejon. Apple nuk i do qe ti ti kesh keto programe sepse kerkon qe ti ta mbash me update firmwaren e iphone vazhdimisht. Gjithsesi zgjedhja jote.
Bvizion tani kontrollova edhe njehere ne internet dhe pashe qe per Iphone 3G ekziston nje pajisje e cila quhet YeSIM e cila ben dhe sim unlock te iphone 3G. Megjithate eshte pak e veshtire te gjendet.
Me 350 mije leke do jesh me fat te gjesh nje iphone 1g. Kte 3g harroje me aq pare.
Faleminderit Erniv
Vura re qe nje paisje e tille ishe per shitje edhe ne ebay. Mbase eshte me mire te pres ca kohe deri sa te praktikohet me gjeresisht nga te tjeret. Arsyja me e madhe ne rastin tim ishe per ta perdorur me ndonje carte Shqiptare keto 3 jave. Per sa i perket Jailbrake, e kam menduar edhe me pare por kam degjuar se po ta besh nje dicka te tille e eleminon garancine njevjecare nga apple. Jo se ka ndonje rendesi te madhe......por vetem ne rast se krijon ndonje difekt serioz.
Krijoni Kontakt