Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 63
    Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Une per vete nuk urrej asgje tek meshkujt, si shpirt jane, normal qe kur duan vete dhe me ke duan vete, ashtu sikurse jemi dhe ne femrat fundja jemi njerez me karaktere te ndryshme, me ide te ndryshme dhe s'mund te jemi njesoj me te gjithe njerezit. Ka disa persona qe na terheqin me teper dhe perpiqemi te jemi perfekt me ta, ka persona te tjere qe s'jane tipi yne dhe s'ua varim shume, keshtu ndodh dhe me djemte kundrejt nesh.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga keneta e vogel Lexo Postimin
    pershendetje te gjithe anetareve te forumit.....

atehere po jap un mendimin tim e pra.....tek gjinia mashkullore ka shum gjera qe mund ti urresh....un gjeja e pare qe urrej esht qe gerrhasin shum kur flene gjume....per mom sme kujtohet gje tjeter.....

hajde gjinia femerore e forumit.....jepni mendimet tuaja....

kalofshi mire te gjithe.....
    Meqe vet jam mashkull do mundohem ti them disa gjera " te urrejtura " te cilat une do ti quaja " vese te keqija " te meshkujve.

1. Mashkulli me humor te rende ( jo i qendrueshem emocionalisht )

Te gjithe e dime se femrat jane me te ndjeshme.Por, ka raste kur kjo cilesi ekziston edhe tek meshkujt. Ne nje moment eshte teper i lumtur por pas pak ai behet " bishe e eger ". Eshte e veshtire ta kuptosh kete njeri kur reagon ne menyre ne situata te ndryshme. Femrat nuk e pelqejne edhe nuk e preferojne kete mashkull.

2. Mashkulli qe pin alkool. ( te gjithe i dime demet e alkoolit )

Disa meshkuj nuk e dine ku eshte kufiri. Bejne shprehi alkoolin nuk mund te jetojne dot pa te.Femrat e urrejne nje njeri qe nuk eshte nen kontroll.
    Dhenia pas alkoolit do te jete gjeja e pare qe e largon femren nga ti.

3.Mashkulli i cili i shkon femrave dhe i percjell. Femrat nuk i pelqejne ata meshkuj qe i percjellin femrat gjate gjithe kohes ato i pelqejne ata meshkuj qe jane te guximshem dhe te cilet i afrohen atyre edhe jane ne gjendje te flasin me to.

4 Mashkulli i cili luan me ndjenja te femrave. Kete femrat e urrejne sepse nuk eshte mire te lozesh me ndjenjat e dikujt qofte mashkull ose femer.

5.Mashkulli Dominues. Femrat nuk i pelqejne ata meshkuj qe nuk jane aktive , ato parapelqejne kur nje mashkull i udheheq ato ne gjera te mira. Mirepo ka raste kur disa femra jane gjithashtu me te mira ne udheheqje, nuk eshte mire ti mohohet kjo cilesi por thjesht duhet ti jepet mundesia te tregoje veten se sa eshte e afte ne ate aspekt.
    Femrat gjithashtu urrejne meshkujt te cilet gjate gjithe kohes deshirojne te behet ashtu sic thone ata.
    Ato deshirojne meshkuj te cilet marrin vendime te rendesishme , qe dine te udheheqin por ne te njejten kohe qe degjojne kur eshte me vend.

6.Mashkulli me " goje te keqe ".
    Femrat parapelqejne meshkujt qe dine si te sillen me nje femer. I urrejne meshkujt qe abuzojne me te drejtat e femrave qe e kane zakon te flasin me nje gjuhe te çrregulluar.
    Nje mashkull qe din çka dhe si te flase çmohet nga nje femer.
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    [QUOTE=goca-bules;2013025]me teper ke nje mashkull urrej kur i kruajne dhembet (mbasi hajne buk) me kunja qe jan apostafat per dhembet kte gje nuk e duroj
    hahhahahaaa vdiqa tu qeshe moj e keqe , ske tjeter pune veq ti shikosh duke
    i krujt shembet a hahahaaaa

zakonishte te moshurit e kane ket prb.... me dhembe , p.sh baballart une ik nga tryeza nuk rri duke i shikuar si ti hahahaaa

urrej mes shumti meshkujt qe nuk jane te pa paster , nje here ne jave bejn tush dhe gjate javes i veshin rrobate e pastra e ne mbrendsi ju vije era e ndotur

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    do ma japesh edhe mua nje teser te vi edhe une te degjoj nje seance te grave te frustruara !!! jam kurioz te di flasin si ty apo me keq se ty per meshkujt !!!
    Pse me cilen pjese te postimit tim u pajtove e me cilen u pajtove

P.S. hajgare bona bre, se me te "miret" jeni...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 02-09-2008 më 08:23

i/e regjistruar Maska e GeoF
    Anëtarësuar
    01-07-2008
    Vendndodhja
    Fier, ku nje kile tru shitet sa nje filxhan me fara
    Postime
    188
    njeriu lind i paster dhe i rrituri i jep format .cuditerisht urrej meshkujt me karakter te dobet,qe nuk dine se cfare kerkojne dhe qe duan te duken se kane me teper horizont se femra qe kane perballe.nuk duhet te ndihen kaq superior se thyejne hundet

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Kujt t'i djegi le ta mbaje
    une pyeta duhet te ndihem i urryer ??? duhet te pergjigjeshe po ose jo !!!
    po kshu eshte kur si lexon mire postimet
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Thumbs down bahhhhh

Citim Postuar më parë nga keneta e vogel Lexo Postimin
    pershendetje te gjithe anetareve te forumit.....

atehere po jap un mendimin tim e pra.....tek gjinia mashkullore ka shum gjera qe mund ti urresh....un gjeja e pare qe urrej esht qe gerrhasin shum kur flene gjume....per mom sme kujtohet gje tjeter.....

hajde gjinia femerore e forumit.....jepni mendimet tuaja....

kalofshi mire te gjithe.....

Cjan kto tema mer amon...

Pse te gjithe gerhasin ne gjum e?? Un nuk gerhas psh...dmth qe jom perfekt...ene nuk mund te gjesh difekt ke mu ???

PS. Nuk jan tema qe ju kane hajer kto...nqs doni me shtu postimet sosht kjo menyra e duhur ...
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

uuuuuuuuuuu qenkan mbledh te gjitha shkushkat e po na shajne ketej ku jeni bre burra rembeni armet ....LoL

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2008
    Postime
    12
    urrej tangerllikesit ( qe shesin mend pse mund te jen te pashem , pse mund te kene nje makine te bukur , apo se jane te pasur ) keta si honeps dot fare fare ...
    urrej edhe ate kategori meshkujsh qe nuk dine te resektojne nje femer ne te gjitha llojet e formave qe permban kjo fjale ..

rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382
    Urrej ato meshkuj qe flasin shume dhe tallen me ndjenjat e femrave.
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si Behet Nje Mashkull Per Vete ???
    Nga klandestini në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 18-12-2024, 02:47
  2. Cilat janë vetitë që vlerësoni tek një mashkull apo femër?
    Nga Poetesha në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  3. Virgjëria tek femrat
    Nga klandestini në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  4. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  5. Është e vështirë të jesh mashkull
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •