Te urresh me duket pak si agresive kjo,,,une do e perkufizoja "nuk pelqej" ate tip mashkulli
qe ka vjell vrer kunder nje femre ,,, e me vone eshte nen shoqerin apo dashurin e e saj,pra ata tipa qe "lepijn ate qe dikur e kane peshtyre".
Te urresh me duket pak si agresive kjo,,,une do e perkufizoja "nuk pelqej" ate tip mashkulli
qe ka vjell vrer kunder nje femre ,,, e me vone eshte nen shoqerin apo dashurin e e saj,pra ata tipa qe "lepijn ate qe dikur e kane peshtyre".
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Shpreha ato qe nuk me pelqejn '' urrej'' te nje mashkull.
Me vjen keq qe po e them,por meshkujt nuk kane per te respektuar femren (qe duan) kurr!
Iku ajo kohe,kur prindrit tane dashuruan,u martuan dhe jetojn bashke deri diten e fundit te jetes e tyre.
- Ky eshte thjesht mendimi im!
Urrej meshkujt me dy fytyra! (tjeter tregojn & tjeter dalin)
Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
bsdev (03-03-2017)
femrat jan shtylla e shtepis,ndersa mashkujtr kulmi nuk ben pa njeritjetrin,veq se jemi kaq te neveritshem ne phaaaaaaaaaaaaaaaa pak humor me ndryshe se jo perqeshje,mos po e merr kush ngat zemre fjalete juaja e po behej kamikaz.
bsdev (03-03-2017)
PershendetjeJam dakort une me kete qe ke thene se ai qe te do te vlereson dhe respekton .Po kur nuk e do dhe ai perseri te repsekton ,vlerson ndoshta jo drejteperdrejt ...,kesaj si t'ia vesh emrin .Ta urresh se pse po te vlereson , ta urresh se ndoshta i ka lajka .?!
Nejse asgje personale,por e ke thene dhe vete mund te themi inat me mire .
Si duroj dot servilet ne cdo aspekt te jetes ,jo vetem ne dashuri ,por dhe ne jeten e perditshme .
bsdev (03-03-2017)
urrej
-nenvleresimin qe ndonjehere u bejne femrave
-zerin e holle
-kur flasin papushim
Sa agime ende nuk kane zbardhur...
bsdev (03-03-2017)
urrej meshkujt pa bazament
qe e shohin jeten aventur dhe gallat
Jeto sot se neser nuk i dihet
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
eshte e drejta jote te qeshesh babe se fundja te shtohet jeta....por nese do ma shpjegoje ehde mua arsyen e te qeshures tende do ta dija per nder sepse do qeshja edhe un....lol
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Urrej faktin qe s'me kuptojn...
...dhe kur ven bark. qyqa qyqa!!
Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
Xkè lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
bsdev (03-03-2017)
meshkujt pa karakter dhe frikacake si duroj dot.
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt