Ndoshta qe ėshtė versioni i pare, apo nuk di vec ėshtė shume shume i thjesht
Ndoshta qe ėshtė versioni i pare, apo nuk di vec ėshtė shume shume i thjesht
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
E instalova edhe unė dhe sot jam duke e pėrdorur vetėm atė sa pėr qejf.
Ėshtė shumė i shpejtė. Megjithatė mė mungojnė shumė funksione qė i ka IE7.
Nisja dhe mbyllja janė fantastike.
Nėse provoj tė hap njė faqe fluturues tė bllokuar atėherė Chrome prishet. Pėrndryshe asnjėherė nuk prishet. Vėrtet punė e madhe nga Google. Hallall!
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Ne krahasim me Firefox 2.0 kėto si ka:
http://img67.imageshack.us/img67/8540/unbenanntnx6.jpg
Qe mua me duken shume opsione te mira. Ne secilėn File te Forume, Faqe me Rendėsi, kam te ruajtura Shume linke qe i gjen shume me lehte, se sa tek Favorite i Google Chrome.
ashtu eshte sic thote ky me siper por eshte shume i shpejte ne lidhje me te tjeret.
PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 04-09-2008 mė 10:33
MmEeTtIi mos e ke fjalen per BookMarks????
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Nuk e di si i thoin ne Anglisht. Tek fotoja ime shkruajnė Gjermanisht "Datei Bearbeiten Anischt... " pėr ketė e kam fjalėn.
Nuk ka meny fare. I ka dy butona nė tė djathtė tė shiriti tė adresės. Aty i ke tė gjitha.
MorDor p.sh. ēka?
Ēka mė mungon nga IE?
Mė mungojnė gjestet e miut, ndonjė ekstension qė bllokon reklamat dhe flesh-et, mė mungon zėri qė dėgjohet kur klikon njė link (pa tė shfletimi mė duket sikur tė ishte tinėzar, sikur tė ishe nė zi), mė mungon Refresh nė menynė e kontekstit. Mė mungon pastaj tipari tėrhiq e lėsho e shumė tipare tė tjera...
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Krijoni Kontakt