kete teme po e hapi sepse ne jemi ata qe me se shumti krenohemi me "shqiptarine tone" e une do te ju kisha pyet juve se a ndjeheni krenar se jeni shqiptar dhe nese "po", per qfar arsye ndjeheni krenar ?
kete teme po e hapi sepse ne jemi ata qe me se shumti krenohemi me "shqiptarine tone" e une do te ju kisha pyet juve se a ndjeheni krenar se jeni shqiptar dhe nese "po", per qfar arsye ndjeheni krenar ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kujtim Demiri : 21-04-2008 mė 10:42 Arsyeja: gabim shkrimi
Po e ēaj unė akullin i pari.
Krenar qė jemi shqiptar duhet tė jenė tė gjith shqiptarėt,kudo qė janė.Po fatkeqėsishtė po hasim nė disa deklarata tė pa arsyeshme.Disa njerėz me karakter tė dobėt dhe bindje tė pa qarta arrijnė tė mohojnė origjinėn.Unė nuk pajtohem me kėto lloj kthimesh.Unė kam dėgjuar dhe lexuar se juridikishtė lejohet adoptimi i shtetėsisė dhew jo i kombėsisė.Kur kemi tė bėjmė me njė prejardhje prej sė njėjtės kombėsi.Zgjedhja kėrkohet kur kemi njė prodhim tė dy kombėsive tė ndryshme.Ne shqiptarėt kemi shum,shumė gjėra qė na bėjnė krenar.Ashtu si i di unė duhet ti dinė tė gjithė arsyet por unė tani mundem vetėm tė vė nė dukje se;Ē'do propagandė anti shqiptare qė bėhet,ėshtė nė fazėn e fundit dhe nė ditėt e fundit tė saj.Shum shpejtė edhe Shqiptarėt do tregojnė "AS-in" e tyre.
Kujtoni Nostradamin:
Shqiptarėt akoma nuk e kan thėnė fjalėn e fundit,
Kur tė luajnė kartat Shqiptarėt,bota do tronditet.
Kartat kan filluar.Ta lujmė lojėn me ndershmėri deri nė fund.
Respekt pėr tė gjithė
O SA MIR ME QĖN SHQIPTAR
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ali Baba Tepele : 21-04-2008 mė 11:38
SADO QE TE NDEROSH QYTETarin ngelesh gjithmon shqiptare...
kush ka pakes mend e kupton...
FAKTI QE NJEREZIT TANE TE MEDHENJ SKENDERBE,NOLI,TEREZA,PASKO VASO...E SE DO TE MUND TA FSHININ KETE FAKT PERKUNDRAZI E KANE THEKSUAR...
KUJTOJ ME PRULJE MADRE TEREZEN QE NE TESTAMENTIN E SAJ KA SHKRUAR;
QYTETARIN INDIANE,NGA GJAKU SHQIPTARE,SHPIRTERISHT E KRISHTIT...
peronalisht sme shqeteson fakti per qytetarin kushdo qe e ndryshon ka problemet e veta ...por ne fund te fundit ngelet i gjakut tone....
sa do te doja qe ata bukeshkalet te mos ishin tanet ,po ja qe natyra ste ndryshon...
Ktu dallohet rracizmi jone, karshi shteteve tjera. Pse krenar per te qene shqiptar? CIlat jan arsyet qe po e ngreme veten aq shume edhe po mundohemi te themi qe popujt tjere jan inferiore?
Krenari, eshte te jeshe i lire, gje e cila ne shqiperi nuk egziston. Nuk kemi liri per te dale per te bredh ne vende tjera te botes, skemi liri te ikim per pushime aty ku na teket, skemi liri te ikim te festojme vitin e ri ne Paris apo New York etj etj.. Per cfar krenarie behet fjale pra? Per krenarine e te folurit shqip? Po jam krenar se nuk i perulem te tjereve, ska rendesi cfar nenshtetesie kan, jam krenar per veten time, jo se jam shqiptar. Ska lidhje krenaria ime me nacionalizmin, do thoja genjeshter nese do pranoja qe jam krenar se jam shqiptar (Te pakten jo ne dite te sotme ku liria ne shqiperi eshte zero) Krenar je atehere kur je i lire, atehere po qe je krenar per veten edhe per vendin tend.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ndjehem krenar pse jam shqipetar, linda shqipetar ZOTI me lindi si shqiptar dhe nuk munda ta zgjedh kombin sikurse qe nuk ka mundesi ta zgjedh askush ne bot kombin, prandaj jam krenar me perkatesin kombetare qe kam. Jam besimtar shum dhe nese nuk do te isha krenar me perkatesin ather do te isha edhe kunder vullnetit te ZOTIT e nje gje te till nuk do ta bej kurr. Edhe njeher ndjehem plotesiht krenar qe jam shqipetar dhe e mbroj identitetin tim kombetar me shum fanatizem.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altruisti_ek84 : 21-04-2008 mė 13:37
Ndihem krenar qč jam Shqiptar sepse nuk i kemi asnjč populli borxh dhe nuk kemi qenč asnjčherč pushtues tč shteteve tč tjera ( mos llogarisni luftrat e Pirros )
Shume krenar qe jam Shqiptar.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
kaq turp paske nga shteti i korruptuar sa tč pengon tč jesh krenar pčr popullin tčnd...?! nuk ka peshč historia e vuajtur dhe e lavdishme e popullit Shqiptar pčrpara mirčqčnjes...?! vallč ta jep krenarinč pushimet me aviona, makinat e reja, lekčt nč bankč, dhe vajzat nč krah...?!
PS. kur njč ditč (kur tč pasurohesh ishalla) tč shkosh nč vendet e tjera tč botčs ( ashtu siē čndčrron ti ) dhe tč huajt tč tč pyesin ēfarč je ti apo nga vjen ti ?!...si do ti pčrgjigjesh ?!...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RedDardan : 21-04-2008 mė 14:13
Secili komb ka vendin e vete ne bote. Ne rastin e kombit tone, ne kemi unicitet ne kulture, ne gjuhe, ne karakter, etj. I perkasim ketij kombi, na pelqen a s'na pelqen dhe na ben krenar apo s'na ben. Diskuto sa te duash...
Krijoni Kontakt